Diskusia k téme Čo hovoríte na Haja z rádia MAX????
neviem kto je Hajo...Pripada mi to ale ako keby si niekto robil sam reklamu...Dost ubohe...
seruste baby, no ja vam dlzim.. teda drzim.. preklep, ale nechcel som to mazat.. no ale toto som chcel - ze vam drzim palce v tej skole, nech vam to len dobre dopadne
Ahoj, ďakujem si zlatá. zajtra to bude divočina. snáď zvládnem. pri kalvárii? z ktorej strany?
Pozerala som tu par starsich prispevkov. A pytala si sa ma tam.. Tak, chodim II. rok na socialnu pracu.Mam katedru tam dole, blizko kalvarii. Ale dost casto chodim na net na Hlinku..Asi tak :o))
drzim palce teda na tej poslednej skuske.. mna cakaju este dve a mam pokoj, hadam to spravim :-))
v hore uvedenom termine vysiela HAJO ;)
dakujem dakujem :). Dnes geografia dopadla tiez super, dostal som 1, ale otazku som si vytiahol zrovna nie najlahsiu, ale tak nejako som to zvladol :).. a to co ty pises o tej ignoracii.. hmm to su taki ludia, ktori si myslia ze existuju len oni a cely svet im patri.. skoda na nich reci.. a drzim palce pri poslednej skuske ;)
hajo je uuuplne brtalny pekny fajn no proste nema chybu...
G R A T U L U J E M!!! si bombový :)
posielam Ti na líčko vzdušný božtek, ke´dže Ti neviem zagratulovať osobne :)
ja som aj rada aj vytočená z hodnotenia našich semestrálnych prác. dostala som svoje tretie "A" za tri roky. to je výkon čo?(myslím to ironicky) a ešte B, C.. poviem Ti, bolo to fiasko. naši profáci sa vybodli prísť do NR a hodnotili náhodne pozbierané individuá. a to sa zmohli až na mini komisiu, totiž hodnotiaca komisia je minimálne 5 členná ale dnes sa našli 2 ľudia a ten tretí sa pridal až po nejakej chvíľi. prišiel v nesprávny čas.. chápeš to? celý semester chodíme ako idioti konzultovať, drezúrujú nás kvôli prezenčke a nakoniec sa im ani neuráči prísť na prieskum :( ja to nepochopím. nezodpovednosť, ľahostajnosť, ignorácia. ani sa nebudem diviť, keď našu katedru zrušia.. nebolo by jej škoda!
Ďakujem za podporu :) ešte zvládnuť 1 poslednú skúšku a mám ukončený ročník, už aby to bolo :)
takže ešte zajtra a "skúšku dospelosti" máš za sebou :) čo plánuješ v lete?
mam to za sebou a nad ocakavania!! Z oboch 1! Tak chemia, tam som si dobre vytiahol - uhlovodiky a ich rozdelenie a slovencina tiez som mal stastie ze som potiahol staroveku literaturu.. tak som rad, vazne vdaka za podporu! A napis ako si aj ty dopadla, drzim palce :)-
v prvom rade Gratulujem!!! začula som to poobede i v rádiu :) neboj, zvládneš! budem mysľou s Tebou. aj ja mám zajtra náročný deň. sladko sa vyspi, papa
ahoj, ďakujem ze si na mna myslela, dostal som z anglictiny 1 (B uroven). Tak som rad, ale sudny den bude streda a chemia so slovencinou.
Ahoj, som zvedavá. no ako si dopadol... myslela som na Teba, dúfam, že sa Ti nečkalo :)) foto pošlem, len k tomu potrebujem brata :)
hej to aj mne semtam napise dva razy, a nechapem.. ale tak co uz narobime.. vdaka za podporu, na chemii ju bude teda treba! zajtra mam jazyk - anglicky a to dufam ze zvladnem :) Potom posli foto vazy a neboj, bude to pekne ;)
nechápem prečo mi to poslalo 2x
no nič, máš repete
net je potvora ... sadneš a nevieš, kedy máš od neho odísť :) dlhý max pravidelne nepočúvam a najskôr preto, že chodím spávať so sliepkami a vstávam s kohútom :)
ja Ti verím, zvládneš to!!!
váza je oblepená zrkadlami, zajtra ma čakajú úpravy a lepenie dreva na zrkadlá. a utorok to snáď aj nejak pofotím :( stresujem, bo mám strach že je gýč jak mraky :( dám ti vedieť, ako som dopadla :)
net je potvora ... sadneš a nevieš, kedy máš od neho odísť :) dlhý max pravidelne nepočúva a najskôr preto, že chodím spávať so sliepkami a vstávam s kohútom :) ja Ti verím, zvládneš to!!!
váza je oblepená zrkadlami, zajtra ma čakajú úpravy a lepenie dreva na zrkadlá. a utorok to snáď aj nejak pofotím :( stresujem, bo mám strach že je gýč jak mraky :( dám ti vedieť, ako som dopadla :)
noo.. hej vcera ze idem o pol osmej do dlheho maxu na net na 10 minut som si povedal a odisiel som o jednej v noci.. ach no, ale tak dnes som robil chemiu co sa dalo a velmi bude zalezat na tom co potiahnem... a to moridlo si uz pamatam :)
Vau, čo tak neskoro? ponocuješ? :)) moridlo je farba na drevo :) špeciálna.. :))
ahoj.. aj ja ti budem drzat palce pocas skusok, nech dobre dopadnu ;) A zas potvrdzujem svoju neznalost - co to je moridlo? potom tu vazu odfot a posli na mail, chcem vidiet ze co to napokon bolo :). No a ucenie, no pomaly a riadne pomaly.. chemiu zacinam az v sobotu a to som chcel cez vikend uz opakovat.. ale ved nejako uz len bude snad, dufam ze bude KT vysielat, nech moze byt ticho v izbe :D
takže si musím napísať do debilníčka, kedy mám byť mysľou pri Tebe. v stredu to mám aj ja husté. hodnotia mi tie práce. no, tak teda plsť je to, čo sa dáva napr. do kabátov, aby Ti bolo teplejšie. teda je to textilné vlákno, niečo ako tenší koberec. Vieš, že som z tohto nadšená nie som? na učenie potrebujem viac času a keď mám zároveň robiť na prieskum a učiť sa na viacero predmetov, som stratená. vyhovovalo by mi buď alebo.
A moridlo mi bude robiť spoločnosť aj zajtra. dnes len lepím s tromi druhmi lepidla, aby sa mi tá váza nerozpadla skôr, ako ju budú hodnotiť :) je totiž navrhnnutá dole hlavou :)
ako Ti ide učenie v takomto krásnom teplom slnkom zahriatom počasí?
Ahoj, no pozeram ze z teba bude umelec :)) a to na vytvarnej este co robite, musi to byt viac srandy ako biflovania, ze.. a ozaj, co to je "plsť" ? Ja maturujem takto: V utorok o 9:20 z anglictiny (B), v stredu je to tazke - 8:40 z chemie (A) a o 13:00 zo slovenciny (B) a vo stvrtok o 9:20 z geografie (A) - no ako som pisal, na stredu mam dve najtazsie veci, ale nevadi, snad uz nejako bude :))). Dakujem ze mi fandis, zide sa mi to :) Ja zasa dufam ze dlho nebudes mat to modre one na rukach ;)
:)) ja makám na prácach, z ktorých mám budúci týždeň prieskum ( forma skúšky) takže by som ho tiež počúvala na pol ucha. Prácu zo špendlíkov ( minula som ich asi 800 ), ktoré som napichovala na plsť je už hotová, momentálne pracujem na modelovaní - na váze z dreva a zrkadiel :) ruky mám ako vodník .. modré od moridla .. a ono to dole nepôjde minimálne týždeň :)
kedy maturuješ? budem na Teba myslieť!
dnes som chvíľku počúvala Ferda .. super :)
to je dobre ze tuto sobotu pojde KT, aspon mozem vypat radio a ucit sa na maturitu :D
ahoj, dostal som e-mail, ved to je paradny obraz!! Co to ma symbolizovat, ja v tom vidim kopu veci - draka, more, ohen, vodu.. z teba bude asi umelkyna pocuvaj, potom cakam pozvanku na vystavu ;) Som rad ze sa ti foto pacilo, chcel som spravit tych snimok viacero, aj na pobavenie, aj seriozne, a najvaic ma potesi ked sa to paci ludom :)
Noo ten genius neprehanajme :D, ale zaujima ma ten predmet.. mam to radsej ako ohybanie slova v NOS-ke alebo nudne dejepisne fakty.. a Feri, ano, to je jedna uzasna a otvorena vtipna osoba, a bez neho by radio nebolo radiom
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň