Diskusia k téme TV Markíza
Nášho moderátora ratovala záchranka, skončil v nemocnici: Žiť nezdravo je nesmierne jednoduché, pripomína po ťažkom období:
No v tom sa mýliš, na rozdiel od niektorých iných diskutujúcich nepotrebujem vystupovať pod niekoľkými nickmi.....
Prečo vôbec ľudia sledujú tento odpad? Však spravodajstvo si nájdem na webe, dokonca kvalitnejšie spracované. Reklamu prerušovanú filmami tiež nemusím. Ak si už chcem nejaký film alebo seriál pozrieť, mám tu streamovacie služby. Mal som to nešťastie vidieť ich vlastnú tvorbu (nielen Markízu ale aj JOJ) a keď som to porovnal s maďarskou RTL, tak to čo produkujeme my je totálny odpad.....
Ale vidím že tu sú ešte ľudia ktorí sú zo slovenských televízií nadšení, nadávajú na správy - ale nevedia od nich oči odtrhnúť. Každý večer sedia prilepení pred obrazovkou a na druhý deň do detailov rozoberajú aké má kozy dotyčná moderátorka/celebrita/spevák....
Ľudia vy ste masochisti, alebo čo?
Ústava SR:
článok 26 odsek 1:
Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené.
+
článok 26 odsek 3:
Cenzúra sa zakazuje.
+ Európsky akt o slobode médií
+ Dohovor o ochrane ľudských práv a základných slobôd
Konecne mas v niecom pravdu, proste spravodajstvo markizy upada uz od roku 2012, len si drzi titul najsledovanejsie, pretoze babky vypinaju svoje televizory na markize ale zabudnu vypnut settopbox, takze zdarma sledovanost pre markizu, neverim tomu ze je proste markiza najsledovanejsia (teraz hej, ale jojka bola ked bol hokej, stvr bude ked bude olympiada a teraz je markiza vdaka futbalu)
máš pravdu, ja som v nedelu sledoval správy na stvr a tam sa asi desať minút venovali ostro sledovaným francúzskym volbám a stvr tam mala vyslanú aj reportérku, na Markíze o volbách nič, ale ja som nároční divák a zaujíma ma aj zahraničná politika.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň