Diskusia k téme TV Markíza

14. 6. začne v DVB-T2 v Plustelke nastálo vysielať TV Dajto v HD.

Bože toto je zlátanina bez ladu a skladu. Zo slovenčiny si asi jednotku nemal, že?

Prosím o uvedenie zdroja, kde je definovaný liberalizmus ako diktatúra s obmedzovaním všetkých ľudských práv. Taktiež prosím o dôkaz, na základe ktorého je možné tvrdiť, že liberálny strany podporujú pedofíliu. Ďakujem.

Ach jaj, mal by si sa konečne naučiť čo znamenajú tie slová, lebo takto vyzeráš dosť smiešne...
Napríklad také spojenie liberálny fašista je oxymron, pretože
liberálny = tolerantný
fašista = odmieta demokraciu, extrémny nacionalizmus, šovinizmus, ostro sa vymedzuje proti liberalizmu, dáva do protikladu obyčajný „morálne čistý“ ľud a „vykorisťovateľské, skorumpované a zhnité“ politické, ekonomické a kultúrne elity, ktoré majú byť zvrhnuté a zničené v záujme nastolenia spravodlivosti ----- čiže všetko to čo obhajuješ ty....
Neviem síce či si pochopil všetko to čo som ti napísal, ale neboj sa ozvať --- rád vysvetlím....
Ešte jedna drobnosť --- som stredopravicovo orientovany.....

vazeny pan Janis, politiku sem laskavo nemiesajte! to si mozete ist diskutovat inde...

Budeme ako v Maďarsku, akurát že nám budú vládnuť nacionalisticko-komunistickí haj*li...

všetky dôvody prečo skvelo pomenoval špičkový komentátor Dag Daniš, ja len dodám, že je to skvelá správa. To je tak, ked je niekto neobjektívny a nemoderuje ale len sa háda s vládnymi politikmi. Skončila Dibáková, Dírer a už aj Kovačič, ešte RTVS sa porieši a budeme ako v Madarsku. https://standard.sk/672221/na-telo-konci-a-je-v-to…

Paťulo Švanda Puškárovie nem dávalo pozor na červenú na snímacom aparáte a v záberovi si upravovalo kravatu a rozosmjalo sa.
Bolo to fčera anebo prdfčerom v Televýznich novynách o 19 °° už nem pametám lebó ja to mám v hlave popletené ale bolo to neskutočne velice zábavné, ja som sa skóro popukalo od smiecha...
Koumák Peťulo to vyarchývuje do zaitra do olovrantu a hodí tunaka World Wide Web odkazovač aby sme mali šeci zábavník ! ! !

Samosrejme še bi sóm tô svádlo; aľe sä my fčuleki nekce ! ! !

No što by tam asi robil 120 kg baleťák, no predsa Kessel Buntes nééé
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň