Diskusia k téme TV Markíza

Ústava SR:
článok 26 odsek 1:
Sloboda prejavu a právo na informácie sú zaručené.
+
článok 26 odsek 3:
Cenzúra sa zakazuje.
+ Európsky akt o slobode médií
+ Dohovor o ochrane ľudských práv a základných slobôd

Konecne mas v niecom pravdu, proste spravodajstvo markizy upada uz od roku 2012, len si drzi titul najsledovanejsie, pretoze babky vypinaju svoje televizory na markize ale zabudnu vypnut settopbox, takze zdarma sledovanost pre markizu, neverim tomu ze je proste markiza najsledovanejsia (teraz hej, ale jojka bola ked bol hokej, stvr bude ked bude olympiada a teraz je markiza vdaka futbalu)

máš pravdu, ja som v nedelu sledoval správy na stvr a tam sa asi desať minút venovali ostro sledovaným francúzskym volbám a stvr tam mala vyslanú aj reportérku, na Markíze o volbách nič, ale ja som nároční divák a zaujíma ma aj zahraničná politika.

Nech si zametú pred vlastným prahom, tie ich výkony proti Srbsku a najmä Dánsku a Slovinsku boli skutočnou vysokou školou futbalu!

Na Slovensku bude trvať niekoľko rokov, kým sa rozhodne na súde o platnosti výpovede. Zatiaľ sa na neho dávno zabudne, bude tam iný manažment a v prípade jeho výhry mu budú musieť spätne uhradiť jeho plat.....

Nova stanica startuje 15 jula, tu je jej program: https://www.parabola.cz/clanky/7763/markiza-klasik…

To máš aj nejako doložené, či zasa táraš do vetra?

O môj dôchodok sa nemusíš báť - budem si užívať a to slušne....
Asi sa budem musieť opýtať toho Dugoviča, kto ho informoval a uvidíme čo z toho vznikne......

Je niečo čo si neurobil Ty? Lebo z tvojich slov mám ten dojem, že si akýsi novinársky poloboh. Len je zaujímavé že tvoje meno je takmer neznáme - je spomenuté len vtedy, keď sa objavia dlžoby......

podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň