Diskusia k téme Rádio Regina
kde a kedy si budme moct stiahnut mp3
Tým Publicistiky, Štúdiová Skupina Rolničky Reginy ?
Uskutoční sa Deň otvorených dverí..symbolicky na Reginu.
Aktualne RDS PTY ziadne (NONE)..to iste radio FM 103.70 MHz.
Má oddnes prestavené PTY na INFO.
Na ktorej Regine ide skvelý Maratón, na východe či kde.
Napr. REGINA_V má nastavené PTY na INFO.
prečo REGINA_S vysiela RDS PTY NONE.
minule Maratón z Košíc(nahrávka z Raslavíc) z roku 1983
Nevie niekto názov ?
v princípe súhlasím, ale "nie je" sa píše oddelene a slovenčina by sa nemala "zohyzďovať" a nie "zhyzďovať" (asi ste mal na mysli tvar "hyzdiť slovenčinu")
Milá pani Ondrej*** naučte sa najprv po Slovensky a potom pracujete vo verejnoprávnej inštitúcii a hlavne v rádiu. Pretože ,, zácpa ,, nieje slovenské slovo ! Nemám rád keď v Slovenských TV alebo rádiu moderátori používajú české slová alebo inak zhyzďujú slovenčinu.
Dnes prvá Zákruta na Regine, práve ju počúvam.
Tento tyzden majú v Lidli prenosné rádio zo super citlivosťou za 9 €. Je mono no výstup na sluchatka má stereo. Pozri si ich leták.
V aute måš problém podľa mňa problém s anténou alebo s káblom ku nej.
Reginu som vymenil za Jemne. Velmi ani nie je Regina do auta, odputava pozornost za volantom, pocucal som ju aj tak pri vypnutom motore pre jej tichsi zvuk a mono. Naladim Reginu mechanicky bez predvolieb, ak bude treba. Na to by mali v RTVS prihliadat ze Regina sa do auta velmi nehodi. Hovorene slovo vypeckovat aby bolo pocut v aute pri zapnutom motore ked hucia pneumatiky. A slabsom signale je tichsia a viac mono ako Stereo. Devin je este tichsi v aute a Devin bez sprav a servisu do auta uplne nevhodny. To su radia na doma a na to by mali pamatat v RTVS. Do auta SRO1, Expres, este ako-tak Funradio, Jemne a Europa 2 do auta pri ich rezerve na signale. Ja mam najradsej za volant Expres pre menej hovoreneho slova nemusim peckovat aby som pocul pri hovorenom skove. Rychle pesnicky na Exprese aj vytocia aby clovek za volantom nezaspal. Pri Jemnych pri som som asi narazil Vadi mi za volantom Palenica a Omsa na SRO1, preto lepsie Expres. Europa 2 mi chybaju spravy o celej.
Mal som možnosť kúpiť aj Sony, ale dal som prednosť Pioneeru. Poškulujem po Kenwoode. Na Pioneer som počul len chválu. Čo viem Pioneer by mala byť vlastne po novom Matsushita (Panasonic)
Kúp si už konečne normálne rádio kde chytáš signál a nie paličky :D
Reginu z BA chytám bez problémov aj vyše 80 km od BA na kuchynskom rádiu.
Tak ked ma rovnake pokrytie tak by nemalo ani vadit keby si v BA vymenili medzi sebou frekvencie. Ved nemoze vadit, ci 100kW alebo 10kW, ved rovnake pokrytie, ci ?
Pokiaľ viem, tak v rámci územia SR má Slovensko a Regina takmer identické pokrytie.
V Dubravke. Idu mi Jemne na dve palicky a ostatne velke radia, Regina mi zdochla a sumi. Regina nikdy nemoze byt signalom to iste co SRO 1. Na miesto Reginy si preladim radsej Jemne. Presuvahu na Reginu programy na SRO1, ale je to skor do kotolne v SRo.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň