Diskusia k téme Rádio Regina
Rádiu Reginu chýba ucelenosť, preto nemôže byť na tom rovnako ako SRO 1. Regina je lokálne rádio iba pre časť Slovenska, SRO1 mapuje celé Slovensko a zahraničie. Na Slovensku chyba niečo ako je v ČR ČRO2 Dvojka (Praha), v ČR majú lokálne regionálne rádia oddelené
Že by som to pozeral, skôr než som sem niečo napísal na stránkach rtvs.sk Soboty o 15h do konca septembra len folklór.
To už naozaj si robia v RTVS čo chcu. Rzhlas RTVS je najlepšie nepočuvať vôbec a ignorovať čo najviac ľudi, iba vtedy niečo robia.
Ako už tradične, na Reginu. :)
Hodilo by sa, keby si v BA na Kamziku prehodili frekvencie RS a Regina Z. RS na tie spravy staci 10kW na 99,3. Regina je univerzalnejsi okruh a tej by sa hodilo 100kW na 96,6
A takto sme to tipovali už pred rokom: https://www.radia.sk/diskusia/temy/1220_radio-regi…
Prave som si v aute vsimol zmenu RDS na "REGINA Z" na 99,3
veľmi rada počúvam rano v nedeľu rozprávky, ale niektore neviem či sa tomu da povedať rozprávky nemajú ani hlavu ani pätu veď máme toľko pekných ozajstných rozprávok od Dopšinského ešte tie staré knihy alebo knihy Čenkovej deti, Jano veď tie neviem ako ich nazvať novodobe rozprávky to je nehnevajte sa strašne. Určite sa to nepáči ani tým deťom.
vsetko je na webe, prvu najdes najlahsie, druha je v ramci spievankova a tretia zlatej brany
Dekuju moc a nemate prosim odkazy na ty pisnicky?nemuzu nic najit pod tema nazvama
aj ja zvyknem počúvať Reginu , ale teraz ako máme DVB-T tak mám možnosť púočúvať všetky tri Reginy a vždy tam nájdem niečo zaujímavé čo som zataľ nevedel alebo nepočul.
playlist:
08:57 - Jurinova Petra - Pesnicka pre stastie
08:55 - Podhradska Maria + Canaky Richard - Ponosa
08:53 - Mullerova Zelmira + Orosova Zuzana - Semafory
Dobry den.dnes pred devatou ranni jste hraly na radiu Regina Bratislava nejakou detskou pisnicku o kocce.zpivalo to nejake dite.muzu vedet prosim nazev jak se jmenuje pisnicka??? Moc dekuju
aj ja tak hovorim.....vseobecne sa da na SRo najst z jeho ponuky, nejaka stanica ktora dokaze cloveka oslovit.Nemusia to byt hned vsetky styri.
Mne tento kanál hudobné nesedi, preto ho nepocuvam. Bodka. Nevyplakavam kvôli tomu, že Karci.
Ja pocuvam prevazne Reginu (KE). Predtym to bolo Slovensko. Co sa tyka radia Slovensko, tak niekedy mam pocit ze mam nladenu nejaku komercnu stanicu ala Expres, Fun... Bud starnem ja, alebo to ide s radio Slovensko dolu vodou ...
Podľa mňa je to výborné, že to vôbec dávajú, ale podobné idú aj na supertv SENZI.
chcel by som vediet preco sa pesnicky ktore vysiela radio regina nestriedaju ale vzdy ten isty autor kazdy den velmi rad som to pocuval ale tym ze je tam je pravdepodobne nejaky veduci ktory nema rad nikoho okrem seba tak vysiela iba svoje bludy alebo je to na ukor koncesionarov ? neviem ale je to hnus pocuvat take piesne kazdy den
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň