Diskusia k téme Rádio Regina
radio regina kosice 100,3 MHz radio regina banska bystrica 96,9 MHz
ake je frekvencia radia regina v okoli sniny??
frekvencie radia regina v kosiciach radio regina kosice 100,3 a 89,2 radio regina banska bystrica 96,9
aka je frekvencia radia regina v okoly kosic dakujem
Frekvencie SRo 2 - Rádio Regina Košice pre Rožňavu a okolie:
88,6 MHz Rožňava - Dievčenská skala 1 kW
100,3 MHz Košice - Dubník 100 kW
Frekvencie SRo 2 - Rádio Regina Banská Bystrica pre Rožňavu a okolie:
96,9 MHz Poprad - Kráľova hoľa 30 kW
88,2 MHz Lučenec - Blatný vrch 10 kW
jaka je frekvencia radia regina cooo pls
v Rožňavskom okrese viem chytnuť rádio stanicu Regina Košice len cez internet,ale v poslednom čase to vypadáva a nedá sa počúvať,tak neviem čo je stým,ostatne rádiostanice idu,kto podá vysvetlenie ?
v Roižňavskom okrese viem chytnuř, rádio stanicu Regina Košice len cez internet,ale v poslednom čase to vypadáva a nedá sa počuvař,tak neviem čo je stým,kto podá vysvetlenie ?
Rádio Regina je moje najobĺúbenejšie rádio som spokojná so všetkým čo vysielate .Čo sa týka zvuku je to fajn.
Celá tá regina vysiela velmi divne. Asi sú v tých štúdiách zle nastavené mikrofóny - tj majú veľkú citlivosť. Nepočúvateľná Regina....
uplne iny zvuk ma z dubnika (horsi) na 100.3 ako z banoviec nad ondavou (lepsi) na 89.2 tiez to ma cudny zvuk regina bratislava na zobore 102.2 volajaky hruby no proste neda sa to pocuvat
Cez SAT bezproblémov ako aj na FM , a to počúvam reginu i zo štúdia BA i v BB a na frekv.102,2 , 91,7 a 100,1.Všetko v pohode
Pocuvam cez SAT a nepozorujem ziaden problem so zvukom.
Prosím vás, prečo mi vo všetkých rozhl. prijímačoch má Regina (bývam v Bratislave) veľmi divný zvuk. Tí istí redaktori, ktorí vysielajú na Slovensku majú na Regine úplne iný hlas ... veľmi divný, akoby mali mikrofón priamo v ústach ... veľmi zle sa počúva živé vysielanie, čo je škoda, lebo má dobrý program ... Prečo ???
A znie divne aj inde ???
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň