Diskusia k téme Fun Rádio
Navyse mozno ta sprava je aktivita viac orange:)
Kedze to je snad prva, co Fun niekde poslalo:-) Vid medialne atd... Ked sa nieco niekde pisalo, tak formou vyjadreni. Fun sa v PR mohlo zobudit uz davnejsie, alebo skor niekto im mohol skor povedat z konzultantov, co to PR je:D
Toto je len tlacova sprava, snad uplne prva, ktoru tu od Funka uverejnili :)
slogan :Rob čo chcäš"
http://medialne.etrend.sk/radia-spravy/fun-radio-b…
trosku novinarsky hodnotnejsia praca ako tu.
Nápad vyplynul z telefónnej predvoľby FunFónu 0919, ktorá je pri vyslovení plná "ä".
Tak uz je to vonku, Funko startuje ako virtualny mobilny operator, som ale zvedavy, aku to bude mat suvislost s tym "ä" :)
Treba ešte chvíľku vydržať a potom zhodnotiť či to je krok vedľa... Už o pár dní budeme vedieť viac...
U nás v robote kvoli tomu ä už preladili, tiež to nenormálne lezie na nervy a navyše je to nie smiešne ale trapne.
Krok vedľa milé Fun radio.
Zrejme teasing na nejaku sutaz alebo produkt.
preco vo funku v kuse haluzia so sirokym ä ??? lezie mi to na nervy.
áno, máš správny pocit.:) Ten podmaz k DS je ešte z minuloročnej októbrovej aktualizácie na Reelworlde. (Je to ten Commute.)
Zmena nastala tento týždeň.
V poslednom čase veľmi pozorne nepočúvam, ale mám pocit, že je zmenený jingel a podmaz dopravného servisu. Mám správny pocit? Ak áno, odkedy to asi je? Určite bude vedieť odpovedať Majooo
poznam takuto stranku , ale ešte pred týždňom sa dalo aj na klasickej fun radiovej najst aspon rok stary rebríček.
http://topfun.xf.cz/index1.html
Predtym existovala stranka, kde bola cela historia TopFun, ale ta uz tiez nefunguje... a na stranke uz starsie vydania fakt nearchivuju, ale skus napisat Juniorovi, mozno ti odpise...
Web je v beta-verzii, este nad nim nelamte palicu :)
Už je ticho (bez modulácie) asi 2-3 dni. Neviete čo sa robí?
Priatelia poradte kde nájdem na novom webe staršie rebríčky
Orange top Fun?
Asi už zrušili možnosť pozrieť si staršie kolá OTF.
Ale som len niečo prehliadol?
je zmeneny a k lepsiemu,krajsiemu, ale aj napr. poradie A-rotacii. Pre tento tyzden len 6 pesniciek v A a iny interval casov hranosti. Zeby uz nebolo co dat ako 7. pesnicku? Alebo prichadza trvala zmena? To zistime neskor... :-)
Ved coskoro tu mame opät zmenu v hud.kniznici.
Ano, konecne ma Fun web na velmi slusnej urovni, sice to chvilu trvalo, ale vysledok je myslim dobry :)
Fun ma novy web... je farebnejsi krajsi.. ale.. este neni dorobeny.. su v nom chyby... hadam si ich do pondelka opravia.
Pravdupovediac, to, že Fun nehrá Veca a jemu podobný slovenský hulvátský "pseudorap" mi vôbec nevadí. Skôr ma príjemne prekvapilo, že v rámci propagácie koncertu Leonarda Cohena od neho zahrali pesničku Hallelujah v plnej dĺžke.
Hej, hrali. 10s ukazku, lebo im to sedelo na temu. Aj Puding Pani Elvisovej v starych mini mixoch so starymi fun jinglami. Takzvane Radio Ukazka. :D Viac fun mozno a aj to vdaka Marcelovi, viac hudby urcite nie. :D
No ja som počuval a vec na horach nehrali.
Nieje ani v playliste na songster.net takze?co si naladil?
Niektore z internetových fun radii?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň