Diskusia k téme Fun Rádio
CEKNITE NA: http://kubo-next.webnode.sk/
no ja v podstate neporovnavam tie dve šou ked si ma pozorne prečítaš. len sa pýtam na Adelu, či sa nám mení a prejavuje sa to aj inde, alebo sa v podstate nemení iba sa jej prejav presúva aj do TV. lebo ja funku nepočuvam.
Junior je nevhodny do telky. Vyzera ako stary tucniak s plesinou. S Marcelom by mali robit viac Fun v radiu
Rusit teraz A+S v rannej show by bola pre Fun samovrazda.Akurat by produkcia mala Adele trochu klepnut po prstoch,nech viac dodrzuje stanoveny format relacie.
ale pre FUNko je to momentálne program, na ktorom stojí skoro celá dramaturgia-väčšina ľudí si vybaví pri slove FUNRADIO práve rannú show......a myslím si, že FUN si príliš veľké zmeny á la EXPRES ani dovoliť nemôže, veľa by tým riskovali.Pokles počúvanosti si nemôžu dovoliť.(samozrejme, že štatistické odchýlky +/- 1% beriem do úvahy)
Junior vstáva skoro už teraz, moderuje Teleráno na Markíze, a nasledujúci mesiac bude oveľa častejšie ako doteraz. TV je podľa mňa preňho teraz priorita.
...Adela začína rannu show flakať...
To znamená skor či neskor zmenu rannej show.
Poslucháč to nebude tolerovať donekonečna...
Junior a Marcel budu onedlho velmi zavčasu vstávať.xixi
Nemozes porovnavat rannu show v radiu s late night show v TV.
Ten diel s tou Bartosovou som nevidel, takze nemozem hodnotit Adelin prejav. Pokial Adela v TV show pritvrdila retoriku, tak urcite to bolo na prikaz producentov relacie. Cisla prvych vydani show boli totiz dost slabe a prekonala ju aj Mora Hnojsejova,takze Markiza potrebovala asi tiez Adelinu show viac zbulvarizovat.
1 vec som ale postrehol, Adela v dosledku svojich TV aktivit zacina Rannu show vo Funku ocividne flakat :(
Misha a Komajota maju premiery na exprese.. skor ako funko hrali aj rihannu a jamesa blunta... vsetko su to dobre piesne... najhorsie na tom je ze slovenski interpreti skoro vzdy premierovali vo FUNku.. takze... fun opat pada... jednoznacne fun teraz potrebuje ozivit playlist mozno dalsie moderovane okno a poriadnu kampan...
čoho sme svedkami v prípade Adely ? rodí sa nám nová Adela ktorá bude ostrejšia, drzejšia, bulvárnejšia ? narážam samozrejme na tú novú televíznu reláciu adela show a ten humbuk okolo Bartošovej ktorý ja považujem za prehnaný. no napriek tomu Adelu si takto nepamatam. alebo je taká aj vo funku ibaže funko nepočúvam tak o tom neviem ? vy čo ho počúvate aký máte názor
rihanna only girl: junior a marcel vraveli ze ju maju v exkluzivnej premiere a ze su prve radio v europe co tu piesen hrali.. pritom na exprese ju hraju uz od vcera a vraj ju hrali vcera aj na E2... bus JaM zamerne manipulovali, alebo sa vydavatelstvo s nasim iradiami pohralo..
true: ak by si naozaj bol z FUNka, tak by si urcite neprezradzal plany radia...
inak... FUN by naozaj nieco s tymi cislami malo robit, najat si nejaku dobru reklamnu agenturu.. a vymyslet podobne silnu kampan ako bolo Ja som funradio... lepsi a kreativna kampan teraz FUNku naozaj chyba... treba len dufat ze teraz s nejakou kampanou nevyrukuje E2.. to by asi tie cisla sli opat dole..
dalsi postreh: nepocuvam rannu sou.. ale asi styri krat som si ju za tieto dva - mozn otri tyzdne vypocul.. a bolo dost zle ze rozhovory isli zo zaznamnika... neviem ci sa to deje castejsie.. ale ked je v rannej sou sajfa sam nieje to ono.. dost tam ta adela chybala...
Poweplay: v poslednej dobe sa celkom casto stava ze skladby sa hravaju skorej ako sa dostanu do powerplay...
este k tej rannej show.. nebolo by podla vas lepsie keby mali rannu show Junior a Marcel ( ktory v nej mali minuly rok v lete vraj dobre cisla) a A+S vysielali poobede s tym ze by adela so sajfom mali vacsi priestor, lebo ta ranna show uz nieje taka ako volakedy byvala
Nemusíš mať obavy, z chýb sme sa už dávno poučili :-)
PS. Pokiaľ si stále myslíš, ze s čistým CHR formátom by sme dosiahli podobné čísla ako s Hot AC či nedajbože aj predstihli Xpres, tak si na veľkom omyle.
PS2. Ak bude Xpres pokračovať v aktuálnom trende, možno to čisté CHR od nás aj nakoniec bude (a tým nemyslím webové steamy) :-)
Sorry, ja som si myslel ze ste sa uz zo svojich chyb v minulosti poucili. Uz si to dalej nebudem mysliet a teda kroky Funka su logicke.
koho ta nirvana revival prepana zaujima?
Hlavnu ulohu teraz asi zohrava marketing, tie formaty su si predsa v poslednom case tak trochu podobne... btw. mail odmna si dostal?
Chcel som napísať že keď Funko začalo hrať menej stariniek... Nie noviniek...
K tým formátom, nejaké čisté formáty na Slovensku čakať nemôžeme dovtedy, kým nebude taká legislatíva, že jedna mediálna skupina nebude môcť mať viac rádií. Potom môže prísť k tomu že nejaká skupina bude mať jedno rádio CHR/Top 40, iné rádio napríklad AC a popri tom možno nejaké rockové či tanečné rádio. Teraz keď chce niekto veľkú skupinu poslucháčov a má na to len jedno rádio, tak musi to nastaviť tak, ako to momentálne rádiá robia... Aj mne dlho trvalo kým som sa zmieril svojho času s tým že Funko sa odkláňa od CHR k Hot AC... Ináč dosť by ma zaujímalo, že keby neprišla E2, či by Expres a Funko išli touto cestou že hrajú viac noviniek... A ešte jeden postreh, keď Funko začalo hrať menej noviniek, stratilo nejakých poslucháčov, ale keď Expres začal hrať viac novej hudby, tak poslucháčov nestratil. Asi to nebude hudbou ale niečím iným...
Len tolko, podloz svoje tvrdenia o ziadanosti cisteho CHR nejakym relevantnym dokazom, lebo inak to bude naozaj len "varenie z vody" ako pise nick true...
Varíš z vody kámoško. Myslíš si, že si rádio nenechalo spracovať analýzu jednotlivých formátov a ich potenciál? Čisté CHR má potenciál do 10%. Navyše mladý poslucháč nepatrí zrovna medzi tých najstabilnejších. Má na výber vždy viac možností než len rádio. Preto bol príklon Fun k formátu Hot AC logickou záležitosťou. Tvoje konšpirácie, ktoré tú splietaš sú len nepodloženým blábolom do vetra. Formát je nastavený správne. Súčasný pokles je spôsobený hlavne čiastočným opočúvaním programu. Urobí sa určitý refresh plus k tomu silnejšia kampaň a čísla pôjdu opäť hore.
Len sa vyjadrím k žiadanosti formátu CHR/Top 40 a rádiu One. Keby bol formát veľmi žiadaný, určite sa neuspokojí s rádiom One, to je čistý amaterizmus, každý jeden formát sa dá robiť profesionálne a z rôznych formátov sa dá vyťažiť vyťažiť maximum čo zabezpečí rádiu životaschopnosť. A verím tomu že formát CHR/Top 40 je formát, v ktorom rádio môže existovať a na seba si zarobiť. Rádio One však nemôžeme brať ako ukazovateľ žiadanosti formátu...
V case ked bolo Fun na vrchole, Expres uz istu dobu bol Hot AC. Ano, Funko malo strop ked malo najviac starieniek, ale to opat to bolo najma preto ze nebolo kam preladit. Z toho totiz Fun strasne tazi. CHR/Top40 radio prakticky neexistuje (Radio One nejdem vobec riesit, to nie je formatovane, nema pokrytie, nema kampane), ale ak by bolo tak dokaze Funku zobrat mozno polovicu pocuvanosti.
"Este by ma zaujimalo, kde si zobral tu blbost, ze E2 hrala v zaciatkoch ciste CHR" - Si pozri co som napisal. Naozaj na zaciatku nehrala ciste CHR, napisal som ze islo o "par tyzdnov na jar."
Strop dosiahlo Fun v case, ked bolo v playliste najviac stariniek, ked sa po poslednom AMT vacsina vytratila, zacali ist cisla vyraznejsie dole. Komu vadila starsia hudba, urcite preladil uz davno inam, ved HotAC format maju uz od marca 2007. Ak by bol cisty CHR/TOP40 tak ziadany, tak take Radio One uz teraz malo mat aspon 100 000 posluchacov, miesto toho ma ale statisticku nulu.
Do Hot AC pribudol Expres, ktory bol predtym skor AC.
Este by ma zaujimalo, kde si zobral tu blbost, ze E2 hrala v zaciatkoch ciste CHR, staci si prezriet playlist na songsteri a tych starsich veci bolo v playliste slovenskej E2 aj predtym pozehnane...
Aha, takze ked doteraz vo formate Hot AC mohli mat 15,9% tak teraz po pribudnuti az 0 radii s formatom Hot AC maju 13% (bez toho aby Expres vyraznejsie stupol) tak za to moze strop formatu Hot AC? Nie je za tym skor neschopnost Fun Radia?
Fun Radio je totiz teraz v srackach, kedze cast ich posluchacov tvorili mladi ludia, ktori tam zostali z cias ked to bolo CHR radio a v momente ked prislo na Slovensko opat CHR radio (Europa 2) tak ciastocne sa odlievaju. Jedinym stastim Fun Radia je ze v Europe 2 su podobne neschopni a po tom co par tyzdnov na jar vysielali skutocne CHR radio (mozno aj Top 40 format) sa opat migrovali na nejaky uplny nezmysel a tym padom zastavili mozny pad Funka. A samozrejme Europe 2 vyrazne skodi absencia dobrej kampane.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň