Diskusia k téme Fun Rádio
Podarilo sa mi započuť funradio v jednom podniku a musím pochváliť aspoň za aktuálnu powerplay. Hurts - Wonderful life si všimaju aj slovenske komerčne media, zatiaľ čo ne eFeMku sú už nejaký ten mesiac :)
to je neskutocne, ze tebe nikto vo funradiu nesedi na moderatorskej stolicke a neskutocne ta trapi hudobna dramaturgia napr. aj dnesnej CSR. A ten moderator keby nestal funradiu za to, tak tam istotne nieje...
Aky si mal dovod nepreladit, ked tak velmi ta trapila hudba, moderator, etc...??
Co sa mne nepaci, to jednoducho nepocuvam a preladim.
Čo hovoríte na dnešné vydanie.Cestoval som autom tak som celé dve hodiny počúval.Ale priznám sa neraz som chcel preladiť.
Takéto skvosty boli vo Fun radiu : Grigorov Robo A Midi
Kym Ta Mam ,Elán Dva a dva ,Miro Jaroš Tráva,Robo Opatovský Dnes To Viem,Miroslav Žbirka Miliónkrát,NO NAME Duša a Ja,Team Severanka.... atď.
Keď k tomu prirátam trápneho moderátora ktorý by sa neskutočne hodil na E2 tak je to docela prúser pre Fun radio.Myslíte si , že takmer posledná špecializovaná relácia má miesto vo Fun radiu?
Čo tak dvojhodinovka Fun Bulvár kde by sa reprízovala táto rubrika z celého týždňa + hudba + počasie + dopr.servis...Niečo ako sobota s Didianou.Hmm?
Ty si vazne myslis, ze ten saso Bindo dokaze odlakat Funku posluchacov? Povedal by som, ze skor naopak :)
podla mna Bindo dost oslovuje mladych... takze expres opat omladzuje svojho posluchaca.. co pre funko nieje dobre...
Tie ranné vysielania prinášajú nejaké novinky. Uvidíme ako dlho vydrží Adela robiť ráno vo Funku a plus talk show na Markíze. Dlhodobo sa to robiť nebude dať, aj keby to človeka neviem ako bavilo. Buď nebude mať potrebné čísla show na Markíze, zrušia to tam a Adela sa bude venovať rannej show, alebo sa dočkáme časom nejakého prekvapenia... Novú rannú show budú mať Jemné Melódie a dosť nepochopiteľný krok urobili na Exprese... Tam keď neurobia hlúposť v lete, tak ju urobia v septembri... Binďo nie je moderátor vhodný na najdôležitejší program v rádiu...
kde sa z Rannej show vytratila Adela?... co ma nejaku dovolenku?... <br />
inak.. pomoze ADELA SHOW na Markize so Sajfom zvacsit popularitu tejto dvojice alebo sa ich ludia uz presytia? co si myslite?
ak dobre chapem tvojmu prispevku, tak odkedy prosimta Sajfa robi pre a v markize??? aaa co tam robi, ked ma v joj svoju show???
kks to je inak zamotane, fun radio + CS ma talent, EXpres + talentmania, adela moderuje vo funku, propaguju tam CS ma talent a jojku a pritom obaja aj sajfa robia v markize, a zas na exprese teraz spominaju adelu.
ked len nedavno preformatovali a ani si nestihli overit, ako to funguje?
Celostatne specializovane radio by som uvital, ale to mozeme len snivat.
Už aby to bolo.Ak by ich kúpili tak by nebolo od veci projekt ako napr Go Deejay.
tento tyzden sa vracia Vikend.... inak co hovorite na spravy o predaji E2?
na funku Swedish House Mafia - One...tak toto sa mi lubi
Ludia ten Matúš je tak trapny ako na E2 Dominika.
Lacne bezmyslienkovite vtipky, ktoré trhajú uši.
Dopravný servis OK ale 2 hodinový program nezvláda.
Ako nechápem aký zmysel má ta stránka. Niekto sa zrejme nudil.
Všetci fanúšikovia Fun Rádia chodia na http://www.fun-radio.meu.sk !
Pridaj sa aj TY !
Na tejto stránke nájdete to,čo by ste na funradio.sk nikdy nenájdete!
Tu je zopár ochutnávok čo nájdete na fun-radio.meu.sk
- Originálne mp3 z vysielania Funrádia s Introm
- Jingle
- Obrázky
- Tapety na plochu
- Zvonenia na mobil
- Pozadia na mobil
- Letná pesnička ´´Smmerfun´´ ( naspievali ju moderátori z Funrádia )
* Najlepšia ´´fan´´ stráka Fun Rádia na SLOVENSKU !!! *
http://www.fun-radio.meu.sk
Posledná reakcia na Teba. Pre všetky rádiá, ktoré stavajú svoje playlisty na testovanej hudbe je nasadenie neznámej pesničky od neznámeho interpreta samozrejme vždy riziko. Práve Fun sa na tomto "skorom nasadzovaní" už niekoľkokrát popálilo.
Akoze,ked nejake regionalne radio,ako to ty nazyvas,zahra nejaku pesnicku novinku,ktora sa uz vsade hra vo svete,alebo v zap.europe,tak to nazyvas akoze risk.No dakujem pekne za taky nazor!!!
Už zasa sa tu hádate o blbostiach typu, kto začal ako prvý hrať We no speak Americano? Uvedomte si jednu vec a to, že každé rádio nasadí určité skladby ako prvé. Navyše nezabúdajte, že regionálky riadiace sa pocitmi so zanedbateľnou počúvanosťou si môžu dovoliť hudbou riskovať oveľa viac ako naformátované celoplošky.
Ja pochybujem :-)<br /><br />
Také rádio One s novinkami Fun raduio tromfne kedykoľvek a keď tu napíšeš že 8.8 hrá pre teba akože novinku Fun rádio we speak no americano,tak to ešte v júli hralo bánovské Wow :-)))))
iba cez tento vikend som zachytil tri novinky, ktore FUN doteraz nehralo... we not speak americano, whataya want from me a teraz aj love the way you lie...wau!...tento tyzden nasadili az 6 noviniek... ja mam toto radio cim dalej tym radsej...
myslim, ze naozaj niet pochyb ktore radio hra najviac novej hudby...
O akom "progresívnom streame" tu točíš? Si pusti Fun Rádio-Novinky a tam je toho "progresu", koľko chceš. Mimochodom, čo takého "progresívneho" vidíš na skladbe We no speak Americano? Je to len typický letný kaleráb, nič viac :)
To ako že Yolanda Be Cool - We no speak Americano sa už hráva aj na Fun radiu? Tak to je super. Napadla ma skvelá myšlienka, že čo keby Fun radio pripravilo pre poslucháčov stream, kde by sa od bieleho rána do neskorej noci hrali iba progresívne hity, ako je Yolanda, a mnoho mnoho ďalších. Fun radio totiž v cca. rokoch 1998 až 2003, plus, mínus bolo rádio, kde sa hrávali nonstop progresívne hity. Tak by bolo veľmi fajn, pre nás, ktorí máme radi tento žáner v hudbe, aby sa tieto progresívne hitovice zo všetkých čias, ktoré sa len doteraz vyprodukovali, mohli hrať v internetovom streame? Čo vy na to poviete? Chceli by ste takýto internetový stream? Čím viac nás bude za túto myšlienku, tým možno Fun radio pripraví pre nás takéto vysielanie. Všetko záleží na nás.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň