Diskusia k téme Fun Rádio
Rascal sa samozrejme hráva. "Pondelková" Powerplay, má vždy vo štvrtok a piatok pauzu a skladba sa potom nasadí v sobotu do rotácie ako novinka. Inak došlo k určitým úpravám v dramaturgii, takže sa môžete tešiť na viac noviniek a skladieb v rýchlejšom tempe.
uz druhy minuly tyzden bol FloRida feat.David Guetta - Club Can't Handle Me a teraz je Shakira
Postrehol som Shakiru - Waka Waka. Je to prvy letny hit ?
tak ten Memories ti vysiel, necakal som ze odpali dnesnu polnoc a rovno v A-rotaciach. Uvidime ako sa mu bude dalej darit a kolko tyzdnov si uzije A-cka.
Neviete náhodou ako bude vyzerať ranná show počas prázdnin. Všimol som si, že na facebooku adele a sajfovi želajú príjemné prázdniny, len neviem či sa čosi ohľadom prázdnin spomínalo aj priamo vo vysielaní. ďakujem za odpoved
myslim ze v sobotu KONECNE odzvoni One Love v Arotacii a konecne nasadia Memories...dnes som pocul uputavku ze su letne radio.. a ako podmaz bolo prave memories... takze.. konecne! aki su vlastne adepti do A rotacie? podla mna by sa tam hodila ON A MISSION alebo nieco z tyhc novsich napr. BILLIONAIRE alebo FIRE WITH FIRE....inak biscuit s tym dizee rascalom to bol paradny ulet.. dufam ze tu pesnicku budem este niekedy pocut.. lebo.. od stredy som ju vo FUNku ani raz nezacul...
Tak za min. tyzden prekvapivo az 5 noviniek, teraz ako PP dokonca Dizee Rascal, playlist FR zacal byt daleko viac uptempo...
dalsou novinkou je este forever young od jayZho...... a clekom slusne tieto dve skladby rotuju.... takze.. funradio sa fakt zlepsilo...
V tomto pripade sa ale jedna o remix povodnej skladby (feat.Ludacris), takze to novinka de facto je :)
Od soboty som vo vysielaní postrehol skladbu Taio Cruz - Break Your Heart. Je to už známa skladba, vo vysielaní Fun rádia však ide asi o novinku. Narýchlo som si prešiel playlist na last.fm a táto skladba sa do soboty nehrala. Asi sa prichádzajú lepšie časy čo sa noviniek týka, už dlhšie býva viac noviniek ako len 2 v týždni v rubrike power play. Aj keď o naozajstnú novinku teraz nejde <br />
postrehol niekto 2 nove tematicke net radia?
A uz nam hraju aj osvedcene letne hity...
Francúzske Fun rádio môžeš počúvať na nete alebo na satelite. Naše Fun rádio nemá s francúzskym nič spoločné okrem značky. Ak však chceš od nášho Fun rádia nejakú inú hudbu, máš niekoľko internetových Fun rádií
mohli by aspon nejake frekvencie alebo vysielaci cas pustit francuzkemu Fun-ku http://www.funradio.fr . Nech sa na Slovensku zapocuvaju, ze to nie je iba o jingloch, ale o samotnom vysielani. Z toho by si od nich mohli brat priklad, ze tam je to vysielanie fakt nadupane, a to nespominam iba prechody skladieb, ale aj samotny kontakt s posluchacom a dalsie veci...co sa o slovenskom fun-ku povedat neda.
Ten funrádiovský playlist sa našťastie začína pomaly, ale isto čím ďalej tým viac odlišovať od toho expresáckeho. Pridávať začali aj viac elektronickej hudby a stariniek je už našťastie pomenej. Asi je to tým, že im začal Expres trochu fušovať do noviniek.
@biscuit: Čo je to NHL?
@icescrat: Treba veriť, že vzhľadom ku konkurenčnému prostrediu bude Funko nasadzovať trošku viac noviniek, na E2 ale aj na Exprese je tých noviniek obsadzovaných viac, od Funka sa bude snáď čakať tiež viac noviniek
dalsia sobota za nami.... tento krat pridali(teda co som si vsimol) 2 piesne.. lena-satellite cim dobehli expres a tiesta who wants to be alone.. tym zase dobehli europu 2.... dufam ze takto budu pokracovat kazdu sobotu... a ze v powerplay budu naozaj iba tie najvacsie hity.. tkore budu naozaj hrat medzi prvymi... inak. .vsetko naj k 20tke..
Myslim, ze novinku nasadia v pondelok ako NHL, preto nenasadili nic v sobotu. 1 skladba vypadla z A-rotacii a 1 z rotacii do kniznice, takze nieco sa miesto nej nasadit musi...
Te Amo uz asi spatne nenasadia, ale vynimky sa obcas stavaju....
dneska je sobota.. ale nepostrehol som vo vysielani ziadnu novu skladbu..(myslim novinku mimo powerplay)... pridali nieco nove do playlistu?.... mohli by po roku opat vratit Te Amo... ked je to uz aj oficialny singel.... alebo Airplanes od Boba nasadit...
novy mesiac bezi v plnom prude, v playliste sa objavilo, to, co malo dlhsie prestavku, uz o par dni by sa mali objavovat aj NLH ako kazdy tyzden pocas leta, tiez zostava A rotacii je slusna, su tam pesnicky, ktore su vemi oblubene a ziadane, konecne uz zacali rotovat aj nove jingle, od februara nebola aktualizacia, tie aprilove su stylove a zneju velmi dobre a opät mame dva zahadne (majova seria) kedze Reelworld One CHR nam stale nefunguje :( Takisto ale su velmi pekne. Nuz a tie junove budu tiez prekvapenim...
A co sa chysta k 20.tym narodkam sa asi dozvieme v buducom tyzdni, ak sa vobec nieco bude chystat... :)
http://fun-radio.meu.zoznam.sk/ <br />
<br />
vsetci co mate radi funradio, podte pozriet na tuto novu stranku a zapijte do sekcie Fórum, kde mozete pridat vase postrehy aa navod na zlepsenie !
Skúsil som sa znovu zaregistrovať, zatiaľ mi mail neprišiel, keď príde, dám vedieť či mi to pôjde
tusim sa na reelworlde opakuje situacia z min. roka, kedy sa opat neda prihlasit na stranku. Dokonca mne ani nejde sa zaregistrovat pod inym nickom, sice pride mi e-mail, no obsahuje text "neda sa..." Aj ty mas ten isty problem???
http://fun-radio.meu.zoznam.sk/
--HĽADÁTE?--
- Originálne mp3 z vysielania Funrádia s Introm
- Jingle
- Obrázky
- Tapety na plochu
- Zvonenia na mobil
- Pozadia na mobil
- Originálna letná pesnička Smmerfun, ktorú naspievali moderátori z Funrádia
Toto všetko obsahuje nová neoficiálna stránka Funrádia.
http://fun-radio.meu.zoznam.sk/
Playlist im vychadza :) http://www.funradio.sk/vikend/vtedy-a-teraz - kvoli tomu si pocul dve pesnicky od jedneho interpreta.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň