Diskusia k téme Fun Rádio
Matus je hodny regionalnej TV, nie tej kde je. Efa je precenovana, uz vyhorena davno, Kika v nocnych kvizoch, ktore predava telom a usmevom ano, tam je fajn, ale to je jej strop, Cuco na to, aby bola na obraze nema vizaz v radiu je len jedna z mnohych, nicim nevynika...sedych radiovych mysiek je dost.
Niektorí z tých, ktorých tu menuješ sa pokúšali dostať do iného rádia, ale neprešli. Takže asi špička nebudú. Tam kde sú, sú preto, lebo nemajú kam ísť. Určite nebudú čakať pokiaľ sa im hodia nejaké omrvinky vo Fun. Samozrejme o tom, že boli na skusoch inde, nik v domovskej stanici nevie.
sviezi letny vtip a nezmysly pises ty. Preco by hned funradio malo ukazovat vsetky talenty ktore ma? Pri sucasnej strukture ten priestor moc nieje. A ked sa objavia on air aj v nejakej sou ci relacii, urcite ta koncepcia vysielania nebude podobna tym dristom na exprese. Napr. spominany Matus - v CSR sa mu dari viac nez dobre, v doprave podobne, tiez ma skusenosti aj v TV. Palo - dalsi sikovny talent, tusim som ho aj v dabingu pocul. Kika - tiez ma skusenosti v interaktivite posluchac-moderator. Ten klub eurovyhercov ci co to byvalo na Joj Plus som len kvôli nej pozeral. A v hre su takisto urcite aj Efa ci Cuco. Takze ked bude cas, sa isto objavia on air...
Ako sviezi letny vtip to nebolo najhorsie.
Nikde nie je napisane, ze z dopravakov aredaktorov sa nedaju vychovat moderatori. Urcite daju, budu verne napodobeniny expresackych pseudomoderatorov. Ale ak by medzi nimi bol naozajstny talent, uz by sa bol nejakym sposobom prejavil. To je nic, prazdno, ziaden realny potencial. Poviem Ti to inak - ciste nezmysly.
matúš,žartuješ?ved on rapká napísaný text ako zaseknutý stroj.
Trapne,trapne,trapne.
Velmi slabý do Fun radia sa nehodiaci moderátor...
Taký Matúš má napríklad veľký potenciál. A nikde nie je napísané, že dobrí moderátori sa nedajú vychovať aj zo súčasných dopravákov a správarov, prípadne aj redaktorov.
Hovoril tu niekto o celebritách? Tou sa moderátor môže stať až po rokoch práce. Ja som hovoril o ľuďoch, ktorí majú potenciál v dlhodobom horizonte postupne nahradiť súčasných moderátorov.
jasne. maju schovane celebrity. maju genialnych borcov, len ich neukazuju. setria ich. jajajajajaj.
Neboj sa, Fun má v zálohe ďaľších moderátorov, ktorí pracujú buď v produkcii alebo ako redaktori, keď bude čas, vytiahne ich na svetlo :)
ccc: ja som s tymi podnikmi iba chcel naznacit ze nie je pravda ako tu viaceri hovoria o tom ako je E2 skrachovany podnik, a ze Expres ani FUNko na jej prichod vobec nereagovali...
roman: ja som mal na mysli nieco ako Horuce hity... to neni hitparada v pravom slova zmysle... a nemusi to byt hitparada, ved stacil by dvojhodinovy program, kde by sa mozno kazdy tyzden striedali dvaja moderatori, aby si FUN naslo novych moderatorov... no neviem ako by to bolo s tym nasadenim... mozno medzi 11 a 13... hodinu po rannej sou by pustali iba hudbu, potom by hovorene slovo neuskodilo ..a este by aj stihli vysielat iba hudbu pred popoludnim...
Chlape denná hitparáda je prežitok 90 rokov.Ludí dnes nebaví počúvať , či je niekto šiesty , alebo prvý.
Nebyt Orangu aj top Fun tu už nieje.
Veď je jo len dvoj hodinová reklama na operátora a jeho služby, samotná hitparáda je druhoradá....
No a čas medzi 10 - 15 hod. je fakt najlepší bez moderátora, pretože rušiť sa v práci drístami aké púšťajú na Exprese je pre mladého naozaj neprijateľné... Takže kam upratať toho nového moderátora ??? /víkend?/
napisat,ze sa netreba spoliehat na prieskumy je tiez nazor. ale jednym dychom dodat, ze tam kde hrali Fun, hra teraz E2 a pracovat s tym ako faktom o uspechu E2 je zvratene. nasiel by si aj miesta, kde hravalo len Okey a hra tam Fun alebo Expres? urcite ano.
viac moderovania vo Fun, vychova a postupne starnutie este par rokov urcite najlepsich moderatorov je ale postreh, pod ktory sa podpisem.
netreba sa az tak velmi spoliehat na prieskumy, lebo tie su z velkej casti ovplyvnene aktualnou kampanou. Ale, skus si vyrazit do mesta... tam kde hrali FUNko casto hravaju E2, vela ludi pocuva E2. A k tomu ze vysielaju ako regionalka... no podla mna.. aj FUNko by si mohlo spravit niekedy v slabsie pocuvanom case nejake moderovane vysielanie, kde by prijalo novych moderatorov, aby si ich vychovali... jendoducho FUN tazi dost z rannej sou, aj z popoludnia, ale novych moderatorov nevytvara... A+S,M+J su uz dost stari a casom prestanu vyhovovat cielovke... a co pride potom?... no skupovanie moderatorov z regionaliek, mozno nejakych televiznych hviezd. Ale ti moderatori nebudu mat meno, FUN nebude moct naviazat na nich ziadnou kampanou, a potom sa nam posluchaci E2 budu smiat ze kto nam to tam vo FUNku moderuje.. Ved keby si skusili spravit nejaku dennu hitparadu ( ako robil volakedy Pyco), tak tam by spociatku stacilo moderatorovi komentovat dianie v rebricku a postupne by sa osmelil a prejavil. Nechcem aby to robili ako na Exprese alebo v E2, kde je vela moderatorov, ale polka stoji zanic... FUN ma teraz skvelych moderatorov, ale co pride potom? Nespoliehajme sa na to, ze najdu novu Adelu a noveho Sajfu, ktori uz zacinali ako hviezdy:)...
E2 zatiaľ Fun a ani Expres o poslucháčov neoberá. Prieskumy hovria jasne. E2 berie poslucháčov hlavne regionálnym rádiam, pretože to vysielanie tie regionálky naozaj pripomína. Fun využilo určité zaváhania Expresu v minulom roku a pretiahlo časť jeho poslucháčov. No a samozrejme, že Expres zareagoval určitými krokmi, ktoré je počuť vo vysielaní. Pokles počúvanosti Fun na začiatku roku bol spôsobený hlavne tým, že sa zvýšila "vernosť" poslucháčov Expresu.
Tipujem Ťa na človeka od konkurencie alebo nejakého ohrdnutého bývalého zamestnanca :) Ale v každom prípade si mimo :)
Tu nejde o to, kto sa na čo hrá. Jednoducho, Fun má dominatnú cieľovú skupinu 15-29, ale počúva ho aj nemálo ľudí medzi 30-40. Boli by blázni, keby ich hodili cez palubu a sústredili sa len na násťročných. Mimochodom, tie "starinky" v playliste odsúhlasili aj tie mladšie ročníky.
no myslim si ze prave Expres sa v poslednej dobe hra na radio pre mladych...podla mna sa aj oni zacali obavat rastuceho FUNka... a ked prisla Europa2, ktora zacala FUNko oberat o najmladsich posluchacov, tak si v Exprese povedali, ze aj oni sa pokusia zobrat FUNku nejakych tych posluchacov... a myslim ze E2 bere nastrocnych a expres 25 a vyssie.... A podla mna prave preto FUNko zacalo masivne pridávat skladby do playlistu aj mimo powerplay... jednoducho sa uz zobudili a nechcu pustit posluchacov ani jednemu z konkurentov...
do toho veľmi dobre vidím... práve preto reagujem... expres sa nehrá na rádio pre mladých...
Ďaľší chytrolín, čo tomu prd rozumie, nevidíš do toho interne, tak tu láskavo nemudruj! Pravidlá hrania sú veľmi prepracované. Vypočuj si Expres, aký guláš hrajú tam a potom tu filozofuj!
Neboj sa, dotazovaní sú rovnomerne rozložení. A v call-otoch sa cieli hlavne na tie mladšie ročníky. Pre tých starších sú určené hlavne halové hudobné testy.
Takisto aj hranie novinky má svoje pravidlá. Jednoducho musíš sa zmieriť s tým, že sa nájdu skladby, ktoré inde hitom sú,ale poslucháčov Fun nezaujmú.
ale do tých call outtov niekdo tie piesne vyberá, a ľudia sa vyjadrujú k tomu čo im podsunieš. a ked sa im dajú len staré veci, tak prejdú staré veci. ono ide o to, že ked chceš hrať pre každého, dá sa to, ale je potrebné dodržať pravidlá- v nálade skladby, tempe atd. jednoducho musí v tom byť systém. určite by po Sheryl Crow nemal ísť David Guetta... a s týmto má Fun problém. hrá guláš.a preto absentovali uptempo veci.
ale zalezi na ludoch ktorych sa pytaju...ak sa pytate len 30-nikov tak sa nedivim ze playlist vyzera tak ako vyzera :P...a ked je nieco NOVINKA nemoze hned u vsetkych zabodovat
Skladby, ktoré neprejdu call-outmi nemá zmysel držať v playliste. Práve preto sa tie pesničky testujú, aby sa zistilo, ktoré ľudia chcú počuť a ktoré nie. Tie 90-te roky z playlistu len tak ľahko nezmiznú. Treba si uvedomiť, že Fun počúvajú aj tridsiatnici, nielen násťroční.
super :) viac noviniek to je to co funko potrebuje...len dufam ze to bude na ukor niektorych starych pesniciek(myslim z minuleho storocia) a nie nejakych tohtorocnych ako to funko robi (napr.Try Sleeping With A Brokeen Heart,Baby,Baby By Me,...)...inak kolko cca tych noviniek tyzdenne bude...myslim takych co budu v rotacii a nie funsiderov ktori sa zahraju raz a potom az za nejaky cas aj to len niektore
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň