Diskusia k téme Fun Rádio
OK, ja len, že icescrat spomínal, že konkurencia to ešte nehráva :)
toto su pesnicky s introm pre tento tyzden a zaroven poradie A-rotacii:
Desmod - Mozno Mi Odpustis - Lady Antebellum - Need You Now -
Pink - I Don't Believe You - Guetta David Ft. Estelle - One Love - Gladiator - Hlavu Maj Hore - Maya Edward Ft. Jigulina Vika - Stereo Love - Paul Sean Ft. Hilson Keri - Hold My Hand.
Myslim ze celkom dobra sedmicka...
A Alejandro, hmm to este zamiesa mozno karty :-)
hej vsimol som si uz vcera a iba ma to nastvalo nech si nechaju celeho Alejandra ked nehraju telephone...uz ma stve ze funko hra len zopar novych pesniciek a vacsinu dna hra "novinky" z 90 rokov...ak vazne vobec nebudu hrat telephone tak s nimi koncim
Neboj dôvod hrávať Alejandro od začiatku februára, keď to ešte nikde hitom nebolo. V amerických CHR/Top 40 len "pár dní", v hranosti napríklad nemeckých alebo rakúskych rádií to nie je, či je na nete rebríček hranosti v Británii, neviem, v každom prípade Alejandro je čerstvá pieseň v rádiách minimálne v USA a do zvyšku sveta to tiež len prichádza
Ale pesničku Alejandro od Lady Gaga hráva SiTy, čo si pamätám, už od začiatku februára.
hold my hand ma intro?.. to mohli dat intro radsej i like... aj ked.. tu som uz daavno nepocul, ale pocul som pesnicku bozk od IMT smile... konecne!... alejandro je konecne pesnicka od lady gaga ktoru hraju skor ako konkurencia... aj ked... gagu nemusim ale alejandro vyzera celkom fajn.... sa uz tesim na zajtra na powerplay... dufam ze daju nieco rychle...( dufam ze nedaju aguileru).. inak na co vsetko je teraz intro??:D.... vyberno FUNko... posledne powerplay boli fakt super... konecne sa vysielanie ozivilo...
Minule sa tu jeden pýtal, kedy budú hrať Telephone. Ja som na to niečo napísal a teraz som napísal že prišlo na moje slová. A že prečo počúvam čo počúvam? Dnes som napríklad upratoval moju izbu, niečo som premiestňoval a pri tomto mi Funko vyhovuje. Sú však chvíľky keď chcem počúvať hudbu ale inú ako sa bežne hrá, vtedy si zapnem aj _FM. FM však nedokážem počúvať bežne, dlhšie a často, musím mať na to náladu. Funko mi pri rôznej činnosti ako kulisa vyhovuje viac. Asi tak...
...ja len nechapem prečo to počuvaš.Prídeš mi iný ako ostatní, tak prečo Gaga a podobné trapnosti?Ved mame rádio _FM tam je víkend s Editors a hlavne dobra hudba, nie Gaga atď....
Prišlo na moje slová, od Lady Gaga začali hrávať Alejandro...
Mam rad country,nepacilo sa mi co hovoril moderator o kapele Plavci aMichalovi Tucnom,popoludni.Ked sa im tato hudba nepaci tak nech si z nej nerobia srandu nabuduce.
Ja som nepovedal že to tak bude, ja som povedal že to tak tipujem. Funsider býva 5 krát do týždňa, noviniek do vysielania býva nasadených menej, nemôže byť všetko čo je v rubrike Funsider nasadené do vysielania. A Top Fun... Nasadzovanie noviniek do vysielania má nejaké pravidlá, ja celkom do nich nevidím a tiež nie som spokojný že veľké hity ktoré hrá E2 aj Expres Funko hrávať nemôže. Nasadzovanie noviniek do Top Fun má iné pravidlá. Možno sa treba zamyslieť že či sú tie pravidlá pre novinky do vysielania dobré, lebo fakt veľa veľkých hitov sa do Funka nemá šancu dostať a konkurencia ich bez problémov hrá... K zmene pravidiel však môže dôjsť asi až po AMT, ale to si len myslím
tak to by ma velmi nepotesili...ale preco juu potom davali do funsidera a top fun ked ju nechcu hrat...lebo tie co nechcu hrat vacsinou nie su vo funsiderovi
Tipujem že Telephone vôbec hrať nebudú a od Lady Gaga o pár dní, možno týždňov nasadia novšiu skladbu Alejandro. Uvidíme...
len so zvedavy kedy uz konecne zacnu hrat TELEPHONE fakt nechapem na co este cakaju...dufam ze to zacnu hrat este tento rok a mimochodom co bude to ...............uz coskoro?
Čo bude, bude, ale... Ak som dobre videl spot po programe Show Dance, tak sa mi zdá že logo Fun rádia prechádza miernym redizajnom, dobre som si všimol? Naše Funko bude mať biele obrysy ako má aj francúzske Funko... Ak som si teda dobre všimol...
.................................... ................už čoskoro :-)
opat navrat One Love (miesto Stereo Love) aaa oblubeny Jay Sean + "šampón" + spol. :-)) Do You Remember (miesto Russian Roulette)
tak zajtra sa nam to Acko asi vyrazne zmeni, minimalne o pad Russian Roulette... :)
Úprimne povedané, s nasadzovaním noviniek v poslednom čase ani ja nie som spokojný...
ja by som v A privital rihanna-rude boy / hard,lady gaga feat.beyonce-telephone,timb feat. katy perry-if we ever meet again keri hilson i like k'naan waving flag ine kafe-deja vu...ale niektore bohuzial este ani nezacali hrat takze A nehrozi ale i like,waving flag a deja vu by uz dat mohli a mohli by aj zacat hrat telephone,memories, if we ever meet again a black eyed peas-imma be rocking that body by tiez nebolo zle
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň