Diskusia k téme DVB-T na Slovensku

od Tebe mne to nepřekvapuje :-)
Mozillu jsem nikdy nepoužíval, místo toho už 5 let v kuse Operu. Asi tak... prohlášení co je nejlepší negeneralizuju, každému vyhovuje něco jiné.

Takisto mám set-top box, ktorý bol dokonca s nálepkou a nedokáže nahrať viac EPG ako program, ktorý ide a ten nasledujúci. Na druhom set-top boxe mi nahraje celý týždeň.

Stále sa píše len o výhodách digitálneho vysielania ktoré určite sú. Ale kedy sa niekto ozve o nevýhodách, ako napr., že niekoľko sto tisíc rekordérov v domácnostiach môžeme vyhodiť, nehovoriac o ďaľších sto tisíc ktoré obchodníci ešte stále predávajú. Dôvod? Nedajú sa použivať, pretože nedokážu nahrať časovaný program. A potom sú na nič. Aký je Váš názor?

v Opeře jde, ale jen ve verzích 10.10 a nižších, od 10.54 nahoru to nejde... J.P. se snažil najít problém ale asi má vše ok, problém je v Opeře.

DVB-T mi stále nefunguje. Idem do Lackoviec k cintorínu, vidno tam Makovicu. Neviem, čo sa deje. Obraz mi nejde ani na jednej anténe. Mám iba 17 % kvalitu signálu, ako keby z Heringeša.

Musíš použiť Mozillu, Safari alebo Google Chrome. V Exploreri a Opere to nejde.

dal som si tu mapu a nejde mi to spojit v pravom rohu mi nejde rozbalit ten strom s krajinami?

Neviem čo sa zase deje v He nemám signál na obidvoch anténach.

Ja ale neviem prečo KH nejde na CH 66?

Je nejake vysvetlenie tych obmedzeni na kazdom jednom vysielaci?! Nikto v okoli nema take obmedzenia, na par pohranicnych vysielacov... U nas ho maju vsetky! Vsetky koordinacie hodit do kosa a urobit nanovo!

Toľko sa v tej Ženeve koordinuje. Ako môže potom dôjsť k takej kolízii. Pozrite si na http://www.mapavysilacu.cz pokrytie CH 61 KH a CH 61 Przehyba.

Je hamba, že taká firma ako Towercom si tie linky a všetko okolo toho nedá do poriadku, aj teraz je na vine vláda?

ohladne dvb-t nic nove az 2011 ale markiza to chce opat brzdit ja som najnovsie chytil na druhej juznej casti bytu madarske dvb-t kanal 63 a 64 a cez vianoce aj kodovane stanice isli signal super bez vypadkov

Maďari majú čudné DVB-T. Aj pri priamej viditeľnosti na vysielač to blbne.

Zase som Ťa naštval, že Tvoj Towercom pochybil? K tomu druhému sa nevyjadruješ?

Ja som tam dosť zriedka, ale najbližšie zas testnem určo.

no tam maximálně Aggtelek nebo Miskolc ale i tak jsou hodně za kopcem, a vysílat začnou až za rok. Ten Aggtelek by ale jít mohl...

som bol cez víkend v Rožňave, bez problémov K54 VERMUX a K61 prechodný, ale o niečo silnejšie je K54, keď bola ale anténka von, tak oba kanály Q100%, inak K61 len max. cca 90% (keď bola anténa dnu). Dúfal som, že chytím niečo aj z Maďarska, no ani náznak, zázraky s tou anténkou k USB sa nekonali.

ty musíš mít neuvěřitelné množství volného času a fakt úžasné "starosti" :-D nechceš svoje přebytky radši využít na něco užitečného místo takovýchto nesmyslů? Hlavně mi tu zas netvrď, že je to světový problém, že jsou v muxu ty kanály v jiném pořadí :-D
fascinuje mne to...

Teda táto téma čisto teoreticky môže byť aktuálna aj do konca roka 2011? No a tie Vianoce... Nejde o to že boli Vianoce a nedali sa tu pridávať príspevky... No dalo sa to do poriadku dnes, po upozornení niekoho :-)

Originalita Towercomu, kliknite na linky pod logami televízií: http://www.dvbt.towercom.sk/domacnosti.php?article… a dajte si MUX2 je to tam už pol roka. Navyše v MUX1 takto zoradené programy nie sú.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň