Diskusia k téme DVB-T na Slovensku

Boli sviatky pokoja a mieru, tak načo sa tu rozčuľovať na diskusiách? A keďže táto téma je o DVB-T do konca roku, tak konkrétne táto téma bude už čoskoro neaktuálna

Súhlasím. V Bardejove nech spustia už konečne VERMUX na CH 54 ak to Markíze odňali.

DVB-T STOP ?
http://medialne.etrend.sk/digitalne-spravy/markiza…
Z časti majú pravdu, lebo okolo prechodu je riadny chaos.
+ diskusia:
http://medialne.etrend.sk/digitalne-spravy/markiza…
Najlepšia hláška z tej diskusie:
RE: / x-sk / 13:07 isteee :D si najprv zisti majetkové pozadie joj a towercomu ty mudrc :D

Pozdrawiam. Bardzo Ci dziękuję za informacje. Na CH 61 nie mam sygnału. Jak to będzie z CH 42 po grudniu?

MUX bez programov išiel už od 16. aj na Makovici.

Informuje Cie o godz. okolo 17 wystartował MUX2 na kanale 61
z nadajnika Sucha Góra obok Krosna. U mnie w Sanoku tuner dvbt pokazuje
poziom sygnału 79%, jakośc sygnału 96%. Antena siatkowa tyłem ustawiona na Krosno. Programy - Polsat, TVN7, TV PULS, TV4, TVN_i 3 plansze. Pozdrowienia Świąteczne

aj to si dobre pamätám, inak na K.h. DVB-T signál nosný bez programov bol už viac dní pred spustením DVB-T naostro.

a zítra to bude rok co na Kralovej holi upadla antena :-)

Presne 1 rok, čo sa na Slovensku pustilo ostré DVB-T.

Na 897/8 je toto rádio hore uvádzané, frekvencia je s otáznikom, čo to má znamenať ?

Ale aspoň je to ako tak aktuálne. Konečne niekto po Karolovi Ďurišovi.

sú nedostatky, sú tam aj "Sevice", správne Levice. :-D

Má to Walter Giba, len niečo tam nahodili nesprávne. Niektoré nespustené vysielače sú ako spustené, ešte je tam chyba 103,6 MHz Blatný vrch má byť SRO 1 nie DEVIN.

Až teraz som si všimol, že na TXT-e Markízy, strana 897, sú FM vysielače, je tam aj Banská Bystrica a podľa tej stránky Best už vysiela čo nie je pravda. Ako dlho už sú tam tie FM vysielače asi tak ?

Už mi to nevypadáva, tak som spokojný. Prečo nekúpim sat? Slovenská karta neexistuje. Česko-slovenská je príliš drahá a Čechov nepotrebujem. Uvažujem o kúpe satelitu a karty Telewizja na kartę, ale ešte uvidím ako to bude v PP v lete s CH 61, pretože ak ho z KH vypnú, tak mi bez problémov pôjde DVB-T Przehyba.

Co stale riesis to DVB-T? Daj si SAT a mas pokoj.

Na Markízatexte sú povypisované odstávky na február. Je medzi nimi aj Brezno a Lučenec MUX2. Zaujímavé, dátum spustenia neznámy, dátum odstávky známy.

Základný balík na CH 30 pri pripojení káblovky nefunguje nič. Ináč pozrite si ten leták ako premenili CH 30 na MHz. http://www.tkrhumenne.sk/item1a1sk

Konečne si Towercom doplnil celkovú mapu pokrytia. Aj tak zabudli na CH 69 MUX1 Vendelín. Nemôže to predsa byť urobené na 100 %.

Používam aj autorádio, aj anténu sito na DVB-T, takž to nie len len také. Sú to normálne podmienky. PD má byť pokrytá pre ľudí nie pre DXerov. Bol si niekedy v PD? Máš to skúsené na viacerých miestach. Pe3k: Je iné PD prejsť a je iné ju preskúmať, kde čo ide. PD mám preskúmanú dobre. Na takých Necpaloch a pri Hypernove má KR veľké problémy a to aj FM. Čo ešte môže byť, tak to je Suchá hora, ale s tou sa pre DVB-T neplánuje.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň