Diskusia k téme Licenčné výberové konania
Nepoznas rychlost nasich sudov? Jasno budeme mat tak v jeseni 2013 - najskor :-(
Opýtam sa tak mimo danej témy, čo je z 94.5kou na severe, s tým súdom ako to dopadlo vie dakto?
dufam, ze mas pravdu :) ...lebo pokusali sa o frekvenciu po Frontinuse, ale neuspeli
S tvojou odpovedou som akosi uz ratal. :) Podla mna to dokryju no zacali vychodom a nerobia to na preskacku. Vynimka su jedine volne frekvencie po FUN a Jemnych /Dubnica,Javorina/ ,kde skusili o ne poziadat a vyslo im to.
v Cadci okrem _FMka ani iny okruh Sro riadne nenaladis. Sro o tom vie, ale vyhovaraju sa, za koli hraniciam s CZ a PL. Ale zaujimave, ze sa tu naslo dalsich 7 volnych indiv.freq. A SRo nic.Odkzali nas aj na posluch z internetu ci DVBT, ale uzanajte....telku nema kazdy v kuchyni a takisto si malokto berie telku ci komp n9iekde na zahradku ......minimalne Radio SLovensko by naozaj malo ist vsade
Tak to majú ešte čo doháňať. Blízko mňa (v meste) nehraje RS ani na jednej frekv.
Sro1 spusta na dialku aj sireny+su tam poplachove hlasenia. Pokrytie SK by malo byt na 100%· Podla mna preto dokryvaju hluche miesta. Pri takom pokryti moze niekomu hrat aj na troch frekvenciach.
ja si osobne myslim, ze tam bude SRo - 1 pre dokrytie zapadnej casti okresu Trebisov, kde je zly prijem z Dubnika
To že o frekvenciu žiada RTVS ešte nemusí automaticky znamenať že tam chcú mať Rádio Slovensko. Ale samozrejme je to jedna z možností. Na vypočutí žiadateľov (alebo skôr po) sa dozvieme akú stanicu tam chcú mať, dovtedy ide iba o dojmy, nie o hotovú vec
Kedže v Michalovciach je problematický príjem z kóty Trebišov - Bánovce nad Ondavou , tešil som sa že vo výberovom konaní sa objavila frekvencia pre Michalovce a vyrieši sa tu problém s prijímom Rádia_FM respektíve Devín.Na walterovom webe je pri frekvencii 93,9 Mhz už uvedená kóta a informácia že sa na nej bude vysielať okruh Rádio Slovensko.Kedže to nie je oficiálny zdroj beriem to s rezervou.Ak by to ale malo byť takto , tak tá frekvencia je podľa mňa úplne zbytočná a jej prevádzka sú vyhodené peniaze.Som z Michaloviec , Rádio Slovensko sa tu dá roky kvalitne prijímať z Dubníka 96,6 Mhz tak nechápem načo je to dobré.Rzumiem , že od kedy sa z kóty Trebišov - Bánovce nad Ondaovu prestalo vysielať Rádio Slovensko môže tam byť niekde problém s prijímom.Ale načo je dobrá frekvencia v Michalovciach?
su uz zname nejake dalsie ziadajuce subjekty?
No uz je to davnejsie,co som to skusal,v podstate hned na zaciatku od kedy Sity 89.70 spustili.Tusim,ze isla po Malacky,Vysoka pri Morave na zaciatku,teraz neviem,ci sa nieco zmenilo od kedy je aj Dubravka 92.30.Dlhsie som to neskusal.
Je to škoda, priamo v týchto mestách to hrať bude, ale so zväčšujúcou sa vzdialenosťou bude Kahlenberg stále viac presakovať do týchto frekvencií. Mohli si zachovať odstup aspoň 0,3 MHz.
Power150: Ako ďaleko na sever hraje Sity 89,7?
SiTyčko by sa tiež hodilo do MA sem-tam sa síce podarí zachytiť 92,3 z Dúbravky ale je to velmi rušené 92,4 rádiom FM4 zo Semmeringu.
Tak isto ako Radio Sity 89.70 a Radio Wien 89.90 v DNV.A ide to bez problemov aj u mna v aute na Sony autoradiu a dokonca aj na mobile Sony Ericsson:-)
Len neviem ako sa bude správať 99,7 vs. 99,9 Kahlenberg,taktiež 105,6 vs.105,8 ale dobré tunery by s tým nemali mať problém
Konecne budu vysielace aj v Stupave a Malackach:-)Takze to bude na severo zapad BA pekne pokrytie Best FM 90.60,88.20 a bude pekne pokracovat 105.60 a 99.70.To bude pokrytie,parada:-)Tak som si to aj predstavol,ze by to tak mohlo byt.
http://www.rvr.sk/sk/spravy/?aktualitaId=1679
vie nietko nieco o tych Malackach a Stupave?
kedze ste sa uz celkom rozdebatovali o nadchadzajucom konani v tomto vlakne, upravili sme mu nazov, pouzitelne je aj do buducnosti :)
@Pepo: Pridelenie 94,5 zablokoval Najvyšší súd, ku ktorému sa odvolal RM Progres. A keďže poznáme rýchlosť konania slovenských súdov, ešte si počkáme... http://medialne.etrend.sk/radia-spravy/pridelenie-…
@tkpo: V Žiline Anténa určite čaká na odblokovanie 94,5 (viď vyššie). Keďže je záujemcom o túto frekvenciu, nemá zmysel si koordinovať nejaké prdítko, kým sa nerozhodne.
@PALO: Čadca nie je žiadne prekvapenie. Podľa mňa, ak sa bude vôbec Čadca riešiť, tak iba komplexne v rámci pokrytia Kysúc (podobne, ako sa riešilo Zamagurie - samotná Čadca stačiť nebude).
Zaiste.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
A čo sa týka názvu vlákna, tak redakcia by ho mohla premenovať na "Výberové konanie"...všimol som si totiž, že redakcia už upravila názvy pár vlákien.
Pre niekoho ineho tazko, frekvencia je vhodna len pre Expres samotny (na 95.40 vysiela Expres aj v susednom DK).
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň