Diskusia k téme Ktore radio zabija slovensku hudbu?
uz som to konecne nasiel tutok stranku
Väčšina rádií zabíja slovenskú hudbu, Nehovorím, že by mali v kuse vysielať iba slovenskú hudbu,len by sa jej mali o niečo viac venovať.
ked pocuvam s.radio , tak neviem ci je slovenske ,alebo anglicke . aj cez vianoce sama anglictina - preco nie radsej cestina ?
Ta Anita mi pripadala fakt ako keby sa opila... :) a Elan nestoji za hovno! Za hovno stoji tublatanka napriklad
tiež som nepochopil pointu toho prispevku...asi ide o vysokošpecifikovany okruh ludi....ako je napr. Anita
Anita čo si chcela tým príspevkom vlastne povedať?
podla mna sk-music zabija radio rebecca,slovensky rozhlas a POMAHA RTI.pravda je ta ,ze vela interpretov ako vetroplaCH,uknd ,para su trapni ako robo mikla ci p.s.vdaKA bohu ze existuje team,tublatanka-ta pred rokom 1999,vaso patejdl,ci b3,barbara baluchova a tak.mr lucenic nespite a produkujte lepsiu hudbu ako slobodna europa.napr.....rytmusa a mikiho moru.inak martin kittner by sa mal spamatat a nie mracit v ke,a byt lepsi ako metla roka.tu vidim sancu...ak si to vobec nepokazi.mr farkasovsky z radia kiss ke,co tak hrat mk.uvazujte-vasa anita xxx
Neviete, či to rádio Košice bude vysielať len cez net alebo aj prostredníctvom vĺn. Akedy bude vysielať? Som zvedavá, čo zač to bude, nečakám však slávu, ale snáď bude mať Marek Peráš trošku rozumu a nebude kopírovať som ho stále mala rada.
Skor by som povedal, ze Elan stoji za hovno a to ostatne je vynimka
:)
Cela slovenska hudba stoji za velke H a male O... A Elan je jedna z mala vynimiek...
pri citani nazvu temy mi to pripada ako dajaka strasna krivda vsetkym co pocuvaju hip-hop, teda slovensky :)
tak tak.je to katastrofa s tou slovenskou muzikou.nic horsie uz asi ani neexistuje.treba ju celu poslat do haja,neda sa pocuvat,nestoji za nic.co kapela,to shit.ked pocujem slovensku hudbu v radiu,grcam.Nic dobre slovenske som este nepocul.Nikdy.Nikde.
Slovnsku hudbu az na zopar vynimiek by som zabil celu...
na jakej web stranke stiahnem pesnicku 2pac-ghetto gospel?
toto venujem BORISOVI, si fas, nalad si FM a tam tlacia dost slovenskej hudbu, a nie take shity ako expres, ktory tlaci stray elan!!!!!!!!!!!!
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň