Diskusia k téme Ktore radio zabija slovensku hudbu?
Z aktualnych slovenskych veci toho naozaj vela nehravaju. Staci si pozriet hranost Fun.FM alebo aj celoslovensku hranost a skoro nic slovenske z tohto na Exprese nie je mozne pocut.
Keď si zaspievam hneď mi je lepšie.Aj susedia počujú.
precitajte si moj prispevok. ja som nepovedal, ze som pocul kvalitnu slovensku hudbu, ja som pocul slovensku hudbu. niekolkokrat som pocul spominany Elan a NoName, potom I.M.T. Smile, Horkyze Slize, Smatanovu, Desmod, atd.
lenze diskutabilny je nazov diskusie, totizto "ktore radio zabija slovensku hudbu". Ked zoberieme nadpis z toho hladiska, z akeho som to pochopil ja (zabija = nehra svk hudbu), tak vtedy tvrdim ze radio Expres slovensku hudbu v ziadnom pripade nezabija.
Ak zoberieme nadpis tak, ako ste ho pochopili vy (zabija = nehra kvalitnu svk hudbu), tak vtedy samozrejme, zabija.
Koľkokrát hrali na exprese Puding pani Elvisovej, Wedding band, či Le Payaco? Počul to tam vôbec niekedy niekto? Tak nepíšte, že Expres hrá slovenskú hudbu. Jeden poondiaty Elán alebo No Name nie je pre mňa prierez kvalitnou slovenskou scénou - takže tak.
No sak vymenuj interpretov, ktoryx hrali. Expres zabija kvalitnu slov. hudbu, pretoze kazdy interpret, ktory produkuje nieco ine, ako nudny pop-rock a la Elan a NoName nema ani teoreticku sancu dostat sa do ix playlistov...
Virtualka- asi si tiez len typicky masovy zabedneny posluxAC, ktory nestravi inu hudbu ako ten najvyvarenejsi pop... ale vies, su tu aj ini ludia, ktori maju iny vkus nez ty...
No vam poviem, ked mam pocuvat otrasacky hex, polemic atd.... akoze vykvet slovenskej hudby, tak to si radsej vypocujem kvalitnu zahranicnu muziku, takze neviem preco utocite na expres :-) jasne ze radsej pustia kvalitu ako uvrieskanu slovensku akoze hudobnu scenu !!!
mno ja vam neviem, mozno to bola len nahoda, mozno to bolo tak len tento den. ale dnes som mal zase cestu poza nas okres a tak som sa dostal aj do oblasti, kde sa da Expres chytit a schvalne som pocital skladby. a za hodinu odohrali skladby v pomere 1:4 (slovenske:zahranicne)
cize musim konstatovat, ze ste len zasadnuti na toto radio kvoli ostatnym veciam, ktore nie su na nom prave najspravnejsie (iba hity, same shity), pretoze ja som pocul dostatok slovenskej hudby.
spamätaj sa!!! to čo oni hraju je minimum treba si pustit aj ine radio nie len to o, kt. je reč
Neviem ci slovo "zabija" je spravne.Ked niekoho ignorujem,tak hadam nie som este vrah. Spravnejsie je povedat,ze Expres si slovensku hudbu nevsima,ignoruje ju.
Kvalita je relativny pojem. Keby nebolo inych radii (vieme vsetci, ktore dve celoplosky mam na mysli), tak by ina celoploska (vieme vsetci, ktoru myslim) nehravala ani to "najkvalitnejsie z nasej produkcie", pretoze by sa to jednoducho nedostalo do povedomia sirsej verejnosti a najma do celoslovenskej air play chart. No flame.
dezo rad by som tomu veril. co znamena dost slovenskej?
expres hra dost slovenskej, aj starej slovenskej, co je pozitivum, hra iba to najkvalitnejsie z nasej produkcie a vie preco...
Ivan Antala - rádio EXPRES.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň