Diskusia k téme Ktore radio zabija slovensku hudbu?
tomu ver kamo,nerob si obraz na zaklade singlov
Ze je Tublatanka kvalitna??? Xlape, kde zijes,prosimta???
mne je az nechutne akou cestou idu radia na slovensku,sama popove veci a to je vsetko,preco nedaju aj rockove veci,zo slovenskych napr.stara tublatanka,neverili by ste aka je to dobra muzika a hlavne kvalitna,myslim ze piesne ako pravda vitazi alebo dnes,vobec nie su zle a nekomercne,len im treba dat sancu,nie len ten debilny pop
Kašlať na to, čo je a nie je komerčné... Podstatné je jedno, že na Exprese ťa aspoň bavia tými hovadinami, čo kecajú, akonáhle začnú hrať, preľadujem... počuť jednu pesničku prinajlepšom 4 krát denne 7 dní v týždni nemusím:)
1. V EXPRESE NEROBIM!!!!
2. OK, nejdem sa hadat... aj tak si kazdy budeme tocit svoje...
Dobre viem co je to Infoexpres, a viem ze to po doprave uz nie je Infoexpres. Pokial si pamatam tak som pisal v suvislosti s IE o publicistike a ta tam aj niekedy je. A v normalnom vysielani niekedy maju aj zaujimave temy. Tak fakt neviem o com tocis.
Čo robíš v Exprese? Trošku viac spisovná komunikácia by nezaškodila. Niesu ma byť nie sú a neni má byť nie je.
INFOEXPRES su SPRAVY!!! Takze tam temy niesu. Proste spravy... Asi ani nevies co je Infoexpres (nic v zlom)...Infoexpres je prvych 5-10 minut kazdej hodiny (spravy + sport + pocasie + doprava)... to po doprave uz neni Infoexpres.
Hej napriklad minule ako prvi otvorili temu s tou hromadnou korespondenciou. Ale aj v normalnom vysielani su celkom dobre temy.
V Infoexprese temy? Vsak Infoexpres su 5 / 10 minutove spravy... to si mylis s niecim inym...
Pocuvam expres. Pocuval som urcity cas fun, okey , twist
hodnotim takto.
kazdemu zo 100%
expres ( 90%) - ale stale sa zlepsuje... :)
twist(60)
okey(40)
fun(10)
Ano napisal som to, lebo v tej dobe bol Expres naozaj nepocuvatelny. Ale myslim ze sa v poslednej dobe zmenil k lepsiemu. Dobrych tem je ovela viac a v Infoexprese sa obcas prida aj nejaka kvalitnejsia publicistika. Napr Michal Ivanicka ma celkom v pohode ekonomicke reortaze. Nechem vyryvat ale vo Funku uz okrem reklamnych sutazi o kozmeticke balicky a vstupenky do pizzerii nie je takmer nic. To je hola pravda.
Ja netvrdim, ze Expres je najlepsie radio na svete. Aj tak stale najviac pocuvam _FM. Len som napisal, ze aj na Exprese sa daju najst dobre veci. A uz sa k tomu radsej nebudem vyjadrovat, aby sa zo mna este nestal hlavny propagator Expresu. Neplatia ma za to.
Fun nema za ciel podrobne informovat. Nikdy to nerobilo a dufam, ze ani robit nebude. Aj ked zavedenie headlinov som privital. Preco by to nemalo byt odomna fer, ze Expres kritizujem, ved ty robis to iste a navyse tvrdis, ze Expres ma hodnotne info- ja som tam zatial ziadne nepocul. Dokonca aj horlivy obhajca Expresu, nasa "dvanastka" tu pred casom napisal, ze niekedy sa tie temy na Exprese uz nedaju pocuvat a preladil na Twist. Takze nieco na tom bude....
To je asi vec nazoru, ze ktore radio je komercnejsie, ale trvam na tom, ze na Exprese su lepsie info ako na Fun. A nie je od teba fer, ze si pocuval Expres dve hodiny niekedy pred pol rokom a teraz ho tu kritizujes.
Práve bežala na Exprese anketa medzi deťmi, či vedia, čo budú robiť s Dzurindom, keď ide na rehabilitáciu....Fakt hodnotné info :-]
Ale ja tu furt neprudim na komerciu. FUN si vypocujem po nete na 3hodky 2x do tyzdna. Je to velmi prijemna zmena, oproti tym otrasnym radiam, co tu v Plzni xytam. A mimoxodom pri narocnosti mojho studia na pocuvvanie radia uz moc casu nemam,takze to, ze FUN hra par veci dokola mi momentalne fakt nevadi.... Hehe a o predsudkox ma tu ides poucat prave ty, co tu nadavas ludom do primitivov.
Ze FUN je este komercnejsie nez Expres??? Obidve radia su momentalne rovnako komercne.. a ze Expres ma hodnotne informacie??? Ked som ho pocul naposledy tak asi pred polrokom, tak 2 hodiny bezala tema, ktoru reality show pozerate? Fakt, hodnotne info :))))) Xces mi povedat, ze na Exprese je publicistika o neziskovyx a xaritativnyx organizaciax a o roznyx komunitax, ktore ziju "mimo konzum" ??? To by som xcel pocut.... :)))))
hej, ale v Plzni, to aby sme sa rozumeli.... :))))
Pokial viem, tak ty pocuvas Fun. A to je este komercnejsie ako Expres. Takze nemas sa velmi cim chvalit. Faktom je, ze na Slovensku, okrem radia Devin, su vsetky radia komercne, takze ani nemame velmi na vyber. Expres pocuvam preto, lebo su tam informacie, ktore su pre mna zaujimave. Ked chcem pocut hudbu, alebo dobre spravy, pocuvam _FM: Ale hudba pre mna urcite nie je jedinym kriteriom, podla ktoreho posudzujem kvalitu radii. Velmi dolezite su pre mna aj informacie, a v tom je Expres momentalne najlepsi. Jednoducho a rychlo sa tam daju najst rozne zaujimave veci. Mozno by si dobre urobil, keby si sa zbavil zbytocnych a hlupych predsudkov.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň