Diskusia k téme Ktore radio zabija slovensku hudbu?
A preco nie aj teraz??? opytal by som sa...
Lebo uz tam asi nie su ludia, ktori to vedia robit na urovni, dostal by som odpoved, vsakze :)))))
bohuzial mas pravdu, to uz bolo davno :(((
Phew, na Exprese aj vedia, co je to publicistika??? Ja som tam este ziadnu nepocul. Dobru publicistiku mal kedysi Twist, ale to uz bolo davno :(((
Pokial viem, tak Ikser hovril o poublicistike.
A ty tu budes nieco poucat o komercii a sam pocuvas tu najvacsiu komerciu, co tu je... fakt bizardne.. :))))
To je zaujimave, lebo aj ja najviac pocuvam tieto dve radia. Pre niekoho je to mozno cudna kombinacia, ale mne sa paci hudba na _FM a publicistika na Exprese.
radio devin je otrasne!!!!!!!!!!!!
Expres a _FM je ako nebo a peklo......resp. naopak :)
Slovenska hudba umiera aj sama nepotrebuje k tomu radia...naj radia v nasom eteri su aj tak Expres a _FM...moj nazor
"banda", poradte mi nejaku citacku dobru RSS kanalov.
sypem
Myslim ze je to taky kolobeh... ti starsi vyhladavaju alternativnu hudbu a fun musi znahat za nich nahradu. A dobre si vybralo SHS kedze Adela + Pyco + Bruno. Podla ohlasov vela ludi pozera superstar kvoli nim
Asi tak :-). Ale dovolim si tvrdit ze mnoho vysokoskolakov po zmenach vo Funku preladilo na FM a Funko si naladilo pre SHS mnoho mladsich.
liebe goth, slovensko hlada superstar, sorry, ospravedlnujem sa.
hej banditi, ale tema je - Ktore radio zabija slovensku hudbu?
a nie fun fun tulipan kontra expres
Prosim ta neprovokuj zase lebo sa tu znova vsetci pohadame :) Rozne radio pocuvaju rozne vekove kategorie , aj tie pre ktore nie je presne urcene ... ani ex nepocuvaj len ty starsi ale aj mladsi a zas fun pocuvaju aj strarsi ... takze tak
Ahojte Funko som vysokoskolak a chcel by som pozdravit celu 8.A na zakladnej skole........ Toto maju byt ti vysokoskolaci? Chlapce zobud sa!!!
Keby si pocuval pozornejsie, zistil by si, ze drviva vacsina posluchacov je vo veku 15-25 rokov. Tazko mozu 13 rocne deti studovat na vysokej skole.
Heh, mladsich posluchacov. To myslis 12-13 rocnych pubertiakov? Lebo Funko drzia nad vodou prave oni. Skonci Superstar a hned preladia.
Ja z FUN-ka nie som a ludia z tohto radia su dost inteligentni ( s vynimkou Zaja ) na to, aby tu vyryvali hadky a viedli sproste diskusie. Skor ludia z Expresu nemozu skusnut fakt, ze FUN prebralo Expresu medialnu spolupracu s SHS a este si na nej postavilo svoju kampan plus aj fakt, ze uz aj FUN sa riadi mapping study a zacina Expresu brat mladsich posluchacov.
myslis, ze sa im chce tu s nami prekarat ? pochybujem, ale smajla asi niekto z Expresakov pekne nastval. vyzera to tak, ze kedysi boli kamarati, mna tiez kamaratova poznamka urazila, ale nemusime to rozmazavat po internete.
akoze pani, ppozor. dost silne slova. v kazdom mediu pacuje nejaky homosexual, a je to uplne jedno ci je alebo nie je niekto gay. pyco, bruno, ferko jozko, je to fakt jedno. a tiez je fakt, ze expres je najpocuvanejsie radio, funko ma polovicu ich pocuvanosti a strasne ich to stve. myslim si ze skor funko je tym provokaterom.
To je mi uplne jedno ci je v Exprese niekto homosexual. Ked mu nieco urobil Mato Fencak tak nech si to vydiskutuje s nim, tu sa rozpravame o niecom uplne inom, nie ci je niekto kikiriki bodkovany alebo bez vlasov. Hovoril som ti nechvastaj sa, ze si bol v studiu, niekto to moze zle znasat.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň