Diskusia k téme Rádio Beta
Uz roky pocuvam Beta radio, okrem nedele rana a hrame jubilantom mam rada vsetky progamy, teraz v chladnom Anglicku si rada pripomeniem ako teplo mate domka a ako Vam je dobre, citim sa blizsie domovu, ked viem co sa doma deje a obcas pocujem aj zopar znamych hlasov
Ja Radio Beta chytám len občas,keď som v Bojniciach,alebo okolí,uplynulú sobotu som strávil práve v Bojniciach,tak som počúval frekv. 93,9FM.NO,rozhodne lepšie ako jedno nemenované celoplošné rádio,ktoré tiež vysiela v PD,myslím je to 107,5 FM...Teda,aspoň na môj vkus,je oveľa lepšie,nevravím že je to objektívne merítko.Ako som spomenul,ja si vždy v aute,v okolí PD s radosťou naladím Radio Beta,inak som skalný b1.
Beta radio je predovsetkym medium,ktore malo stastie na svojho strojcu - Stefana Kurustu,ktoremu krvopotne, tak ako je to na Slovensku uplne bezne, vdychol dusu a do vienka mu dal vysoku profesionalitu,na ktorej sa da stavat.Po takmer dvanastrocnej nie lahkej ceste toto radio prekonalo vsetky "detske"choroby a dnes ho mozno povazovat a prirovnat k hocijakemu zahranicnemu radiu.Bude super,ked bude aj nadalej zniet eterom a vsetkym zlepsovat naladu.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň