Diskusia k téme Rádio Beta

Toto čo tu ten človek predvádza je doslova šírenie poplašnej správy.

To sa zial plnia kvoty hranosti slovenskej hudby.

Práve ide relácia 80s and 90s, kde pravdepodobne omylom odznela pieseň od Gladiátora - Možno to chce čas (2018)

Ja by som skôr tipol, že po prvých dňoch nevyzbierali dokopy nič, a tak sa zľakli vlastného, ako to nazvali - "prieskumu počúvanosti"...

zaujimavé, diki. Pretože tento oznam zaznel aj zopar krát vo vysielaní

Pytal som sa na tu ziadost o pomoc a vraj pripravuju novy web, prepojeny s vysielacim programom, ktory testovali a ked nahadzovali naspat stary web, tak omylom zapli pripraveny prispevok. Udajne, ze to mali nachystane davno, ze keby bolo naozaj zle a inspirovali sa Vivou. Preto sa to tam ohrialo asi 36 hodin a hned to stiahli.

Práve som sa chystal prispieť a podporiť vysielanie, ale informácia zmyzla z oficiálnej stránky rádia ani nie po týždny.. zvláštne

Norika by im povedala kam akurát sa tak môžu rozšíriť...
A tam sme sa aj dostali do tej...

žiadosť o frekfencie mohli podať ešte pred krízou...
Presne to isté ako Viva, ktorá žiada o Trnavu, ale momentálne nevie ani ako zabezpečiť vysielanie v BA a NR.
Myslím si, že v Bete vedia čo robia a kde sa chcú ďalej posunúť.

Hlavne že chcú rozšíriť pokrytie aj do ZV, ZH, BB, tiež si myslím že do týchto miest je zbytočne isť.

Rádio Beta je ďalšie z regionálnych rádií, ktoré začína pociťovať problemy s financiami počas krízy COVID-19. Žiada svojích verných poslucháčov ale aj priaznivcov rádií o príspevok na podporu dalšieho vysielania ľubovolnou sumou. Tato zbiera zaroven slúži aj ako nejaký prieskum počuvanosti a verných fanušikov nášho regionálneho rádia..

Tiež si myslím, že ísť do BB je nezmysel. Horná Nitra bola vždy PD, PE a BN, teraz sa im uvoľnili aj TO. BB, BR a čiastočne i ZV (hoci ten už inklinuje k DT, KA či BS) sú samostatný región a tam je šanca na úspech zrejme malá.

Rádio BETA je na regionálne rádio a naše pomery to lepšie, vo väčšine pizzerok, teda keď ešte nebolo zatvorené to bolo pustené v Bojniciach keď sa s pýtaš kde majú budovu, tak ľudia vedia. Je pravda, že je ťažké určiť, či je najpočúvanejšie regionálne rádio na Slovensku ale v Prievidzi určite áno.Len môj názor je, že tie vysielače mimo regiónu sú blbosť, aby si na tom nevylámali zuby, ale držím im palce jedno z mála lokálnych rádií že normálne moderované vysielanie aj cez víkendy normálne aj poobede

áno, napríklad ja. Je to prakticky regionálne rádio, ktoré ma jedinu konkurenciu Wow v porovnaní s ním je omnoho počúvanejšie. Beta má zaujímavý playlist, myslim si že lepši aj ako Best FM, to ale točí najmä skladby 80-90 rokov. Na Bete je počuť tiež skladby z tohto obdobia samozrejme aj novšie aj aktuálne hity. Moderované vysielanie majú tiež pomerne dobre na dnešnu dobu, kedy krachujú aj regionálne rádia v najsilnejšej časti slovenska - Bratislave. Majitel je podnikatel vo viacerých odvetviach, napríklad ma aj realitnu kanceláriu, kde sú navzájom prepojené s rádiom a navzájom sa takto firmy posilňujú. Preto si myslím, že nájde aj spôsob ako zacieliť vysielanie aj v Banskej Bystrici a okolí. Ja som si naopak, že pojdu opačným smerom (do Nitri). V Bete sa teraz chystajú aj nejaké zmeny, spustenie nových programov pre Deti, alebo Rockerov, aktualizácia webu a možno niečo viac. Či je najpočucanejším regionálným rádiom na slovensku to neviem, pravdepodobne ju už predbehlo rádio Košice, možno Trnavské, možno Viva, možno nie. Nemáš to z čoho posúdiť, ale mne celkom sedí a pokiaľ žiješ, alebo ťa zaujíma region v ktorom Beta vysiela, tak sa ti oplatí ju počúvať...

počuva niekto to to rádio.len názor že či je to ozaj tak dobre rádio že sa chváli ako najpočuvanejsie regoinálne rádio na slovensku.

Treba si uvedomiť, že o tieto licencie žiadali vtedy keď nebol žiadny vírus, čiže je veľmi pravdepodobné, že sa rozširovať nebude

Pre veľa staníc bolo takéto nezmyselné rozširovanie začiatkom konca.

Je to aj bližšie k Trenčínu, kde majú vysielač, no ten už skoro vôbec nehrá v Dubnici. Navyše je veľký pohyb medzi týmito mestami, IL okres je veľmi husto obývaný (60 tis. +), mohli radšej pokryť tento smer, ako ísť do BB kraja. A pritom by stačila 1 malá frekvencia.

Planuju dokryt mesta Banska Bystrica, Ziar nad Hronom a Zvolen.

Ani dakovat nebudem, toto maju mat naporiadku automaticky. Keby som to sem nenapisal tak to dodnes nefunguje. Banda jedna.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň