Diskusia k téme Rádio Beta
mozem potvrdit, pocul som to aj ja v ten den. dnes uz nie a teda pridavam sa ako chuj dementny cislo 2. prajem panovi s prezyvkou "man" vela dusevneho zdravia.
Dakujem za objasnenie. Takze nic nie je spustene. PeterDX je jednoducho debil.
Na frekvencii sa nic nevysiela. Minule Goldies, teraz toto. Na com ficis?
Od dnes 13.10.2021 máme BETA rádio už aj v ZH na 91,4 MHz
toto je kvalitný úlovok https://www.youtube.com/watch?v=cx3mYZXZp2E
Ked uz PeterDX pridal video tak dam aj ja. Ukazka automatickeho prepnutia TA dopravy. Nahrate o 9:20 cca v pracovny den
https://youtu.be/qwwXr9gZrk0
V ZH nieje este TX spusteny, ide len VPN (stream) a procesor na skusku. Coskoro pojde aj von. BB sa prave riesi.
Kedy budú spustene vysielače v BB a ZV?
Ako si myslel roman 4 freq. Je BB na 90,5 fm a ta ešte nejde a sa pomýlil Jursik alebo uz spustil tu frekvenciu skúšobné.
Áno môžem potvrdiť, že sme 1.9.2021 (technici beta radia a firmy RadioNET.sk - SK zástupca Jazleru) nedávno nastavili plne automatizované prepínanie dopravného servisu cez funkciu TA v RDS a to synchrónne na všetkých štyroch vysielačoch. Zatiaľ pár dní v skúšobnej prevádzke.
Názov skladby a relácií v RT (RadioText-e) bežalo už dávnejšie, som rád, že si to aspoň niekto všimol :-) Verím, že v autách to má zmysel, hlavne keď ide o nové songy.
Zda sa ze beta zacala naplno vyuzivat RDS. Neviem odkedy ale konecne mi aj pri nich v aute ukazuje nazov skladby a asi na vsetkych vysielacov, skusal som pd a tn len. Snad aj dopravu bude prepinat. Regionalna doprava ma vzdy viac zaujma
Strašne dlhá čakacia doba, keď sa povie, že sa hraje od 12.00 jubilantom, tak sa očakáva, že budú hrať ako prvé oslávencom a nie naťahovať ich do poslednej chvíľe akej sa dá. Oslávenca prejde aj chuť na pieseň.
Nie je to od Vás pekne !!!
Nespochybňujem, že to regionálky nemajú ľahké. Napriek tomu je tu ale dosť regionálnych staníc, ktoré dokazujú, že to ide. Ak prešli z Jazlera na EPOS, asi vedia prečo. Je totiž veľmi veľa vecí, ktoré ani Jazler Soho nedokáže.
Na druhej strane, rozumiem aj tomu, že niektoré rádiá volia cestu úplného low-costu, čím ale dávajú konkurenčnú výhodu tým ostatným.
Ano, mas pravdu. Lenze mnoho regionalok sumu 200€ mesacne jednoducho nenaskriabe na to, aby si mohla zakupit napriklad EPOS. Uvedom si, ze vdaka lobingu jedneho nemenovaneho pada sa tu v minulosti zaviedlo regionalne odpajanie vysielacov a moznost cielene vysielat reklamu len v urcitom regione. Navyse si vsetci dobre pamatame, za kolko sa predavala reklama napriklad na VIVE, Jemnych a podobne. To regionalne radia znacne poskodilo. Nuz a tento stav trva doteraz. Navyse nova verzia Jazler Soho dokaze toho velmi vela. Zalezi od nastavenia. Ono debata na tuto je daleko obsirnejsia. Presne ako prechod na DAB+
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň