Diskusia k téme Rádio Beta

Ja teda nerozumiem jednej veci - podla dostupnych informacii ste umiestnili vysielac pre BB na budovu obecneho uradu obce Horne Prsany. Tym padom mozeme zabudnut na povodne povolene 2 kW. Kedze ste vysielac stiahli zo stoziara do obytnej zony, predpokladam vykon max 400-500W. Preco plytvate potencialom? Preco ste nesli do niektorej slabsej frekvencie? Pre BB boli v case licencneho konania volne 3 alebo 4 dalsie frekvencie s nizsim vykonom. Preco ste umyselne znicili dobru frekvenciu? Vyskusala som vase radio a uz dnes viem povedat, ze signal je slabsi ako za cias radia One. Mimochodom v case pisania tohto komentara frekvencia v BB nefunguje.

Ahojte. Áno, dnes sa nám úspešne podoralo spustiť nové frekvencie. Zatiaľ len ako testovaciu prevádzku, budeme monitorovať prípadné chyby. Budeme radi aj za prípadnú spätnú väzbu.

Skutočne vysiela, zachytil som ju i pred Kauflandom v Banskej Bystrici pri hl. železničnej stanici.

Dnes podvečer nám zapli Rádio Beta na 91,4 MHz ZH

Zvolen - Stráž
Žiar nad Hronom - mestský úrad
Horné Pršany (BB) - obecný úrad

Ano islo nedeľu ale vypadlo a robil to kamoš z rádia wow predchádzajúceho radia a teraz nie nejde a montoval antenky na hornom prsany, obecný úrad he tam problém s internetom.

mozem potvrdit, pocul som to aj ja v ten den. dnes uz nie a teda pridavam sa ako chuj dementny cislo 2. prajem panovi s prezyvkou "man" vela dusevneho zdravia.

Dakujem za objasnenie. Takze nic nie je spustene. PeterDX je jednoducho debil.

Na frekvencii sa nic nevysiela. Minule Goldies, teraz toto. Na com ficis?

Od dnes 13.10.2021 máme BETA rádio už aj v ZH na 91,4 MHz

toto je kvalitný úlovok https://www.youtube.com/watch?v=cx3mYZXZp2E

Ked uz PeterDX pridal video tak dam aj ja. Ukazka automatickeho prepnutia TA dopravy. Nahrate o 9:20 cca v pracovny den
https://youtu.be/qwwXr9gZrk0
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň