Diskusia k téme Rádio Beta
Rádiu nefunguje online stream, ani ostatne internetové streamy už od piatku (tri dni). V FM však stale vysiela.
Znova dobry članok, mal by si ho poslať aj riaditeľovi rádia.
Aj o Beta radiu, tu: https://martincifrik.blog.pravda.sk/2019/12/26/zac…
Slabo (šuští) hrá v obci Nemecká (okres Brezno) na žel. stanici.
prijal by som keby beta rádio bola v NR miesto one rádia bolo by to lebsie
Ale on asi myslel internetový stream Beta Radía ,, Hráme Jubilantom´´ v FM vysiela len oficialne Beta Rádio. Funguje aj Beta a aj ich internetovy stream.
Jasné Palec, no problem. Bol problém v primárnej trase, Beta visela, ale One Rock šiel zdieľane do dipólu bez problémov. Jediný vysielač s výhodou, One Rock trpí poruchou trasovania, čo mi je dosť ľúto.
@ juraj181
Može byt, presne neviem. Ja som to zistil náhodne, hned ako som napisal ten prvý príspevok. Na druhý den som to pozeral a posledny zaznam v playliste bol o 21:51 konkrétne Sweet - Ballroom Blitz. Možeš si to overit na tejto stránke v playliste rádia ;-)
Nabehlo to až o 00:01 keď sa zmenila relacia :)
- zaseknuty stream bol od 21:51
Prave maju zaseknuty cely stream, aj v FM. Asi 5 min, uvidime či to bude do rana
Myslím, že sa opakuje situácia z februára 2014, pretože teraz omylom vysielajú kolo spred 2 týždňov. :) Inak už nevysielajú moderované popoludňajšie vysielanie cez víkendy.
to rádio sa hrá na najpočúvanejšie na Slovenku, ale asi to tam tiež funguje na nejakom "voľnobehu" kedže v sekcií reklama majú celý rok " TERAZ LETNÉ ZĽAVY!"
keď už, tak si sledujem aj web a aktualizujem ho.
Rádio BETA https://www.facebook.com/radiobeta/ , regionálne rádio z Hornej Nitry, ponúka 4 vlastné tématické internetové streamy:
- Hity 80´s a 90´s
- České a Slovenské hity
- Hráme Jubilantom
- Slaďáky
Preklik na ich spustenie nájdete na oficiálnej stránke: http://www.beta.sk , alebo v ich appke.
Zdroj: Facebook Radio.Radar
Regionálne rádio Hornej Nitry? V Žiline? (Mimochodom, po Rajec ide stereo) A Rádio Liptov, Rádio Piešťany, Rádio Košice alebo Max nechceš? Preber sa a uvedom si, že nie je technicky možné, no ani zámerom týchto vysielateľov byť v každom slovenskom meste! Máš tu regionálny Frontinus i Rebeku a ak chceš počúvať iné regionálne rádio zo Slovenska, či Nového Zélandu, použi internet. :)
V Žiline to chytám veľmi slabo na 93.9. Rád by som žiadal v Žiline V lepšej kvalite.
Hrá s RDS, ale v MONO.
Tým najpočúvanejším rádiom možno mysleli to, že sú najpočúvanejší v tom regióne Horná Nitra. Ako píše "elán" , R. Košice je najpočúvanejšie čo a týka regionálnych rádii a že by sa to zmenilo... alebo si to napísali v tej Bete iba preto, aby prilákali viac poslucháčov za cenu toho, že klamú.
je najpočúvanejšie, potom Beta môže byť.
Rádiu Beta neviem či preskočilo ale v jinglách si hovoria že najpočuvanejšie regijonálne rádio na slovensku je to pravda? Jako pre mňa sú super ale nemyslím si že sú najpočuvanejšie rádio na slovensku
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň