Diskusia k téme Rádio Beta

Rádio Beta oznámilo úpravu programovej štruktúry od 1.4.2020. Zmena nesúvisí so šírením koronavírusu, ale s novým získaným grantom – dôvod zmeny uviedol v liste priamo vysielateľ. Vysielateľ však následne Radu informoval, že k plánovaným zmenám nedôjde v súvislosti so šírením ochorenia a zmeny odložil na neurčito.

V Bete zrejme plánujú rozsiahlejšie zmeny. Plánujú aktualizovať svoju web stránku a pravdepodobne plánuje spustenie dvoch nových relácií jedna detská a druhá rocková.

Musíš sa obrátiť na riaditeľa Koruštu, alebo skôr na Lengharta. Nikto z rádia Beta tu nechodí

Dosť často počúvam Beta Hity 80' a 90' a týmto apelujem na zodpovedných nech všetky pesničky dávajú do rovnakej hlasitosti. Jedna pesnička ide tak že keď dám na maximum ledva počuť a hneď za ňou ide taká ktorá neskutočne hučí. Mám rád toto rádio ale už ma fakt nebaví stále skákať k rádiu a dávať buď VOL + alebo VOL - :(

Ostatné 3 internetové streamy Bety fungujú, Slaďáky už asi skončili.

Nefunguje stream oficialného rádia ani v 128 kbps ani v 64 kbps kvalite. V FM však vysiela..

Nefunguje stream České a Slovenské hity a Slaďáky.

Rádiu nefunguje online stream, ani ostatne internetové streamy už od piatku (tri dni). V FM však stale vysiela.

Znova dobry članok, mal by si ho poslať aj riaditeľovi rádia.

Aj o Beta radiu, tu: https://martincifrik.blog.pravda.sk/2019/12/26/zac…

Slabo (šuští) hrá v obci Nemecká (okres Brezno) na žel. stanici.

prijal by som keby beta rádio bola v NR miesto one rádia bolo by to lebsie

Ale on asi myslel internetový stream Beta Radía ,, Hráme Jubilantom´´ v FM vysiela len oficialne Beta Rádio. Funguje aj Beta a aj ich internetovy stream.

Jasné Palec, no problem. Bol problém v primárnej trase, Beta visela, ale One Rock šiel zdieľane do dipólu bez problémov. Jediný vysielač s výhodou, One Rock trpí poruchou trasovania, čo mi je dosť ľúto.

@ juraj181
Može byt, presne neviem. Ja som to zistil náhodne, hned ako som napisal ten prvý príspevok. Na druhý den som to pozeral a posledny zaznam v playliste bol o 21:51 konkrétne Sweet - Ballroom Blitz. Možeš si to overit na tejto stránke v playliste rádia ;-)

Nabehlo to až o 00:01 keď sa zmenila relacia :)
- zaseknuty stream bol od 21:51
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň