Diskusia k téme Rádio Šírava
Uvidíme či rádio Šírava stihne spustiť vysielače do konca roka ako to píšu na ich stránke. Nemáte nejaké info,napr. Quido. Diky
Celkovo ani jedno rádio tu nemá správn pokrytie. Najlepšie pokrytie rádií nájdeš na fmscan
Pre redakciu. Chcel som si pozrieť pokrytie jednotlivých rádií a nie všetky stanice maju aktuálne pokrytie na tejto stránke (mapa pokrytia) napr. neaktuálne pokrytie ma: Aetter rádio, SKY rádio alebo Šírava rádio. Bolo by možné ich aktualizovať. Ináč celkom dobrá stránka :)
V Trebišove vôbec nevysiela Rádio Šírava. Na frekvencii 98,1 MHz je úplne ticho
Nefetuj tolko.
Ziaden vysielac v Trebisove nevysiela na 98,1 MHz.
dobrý večer mne dovolil napísať tu do rádia.sk a na Trebišove nie je zriadené ani natiahnut a nemájú ani zelené a nepíšte tu a basta tych tu ľudí čo napísali dnes cez obed.
Vtedy zhruba bolo spravené i to video.
Starú belú nič v Trebišove nevysiela na 98,1 MHz
Minimálne od 04.12.20
Informoval ma Quido.
Toto rádio nikdy nezačne vysielať, ste super
zistil som, ze radio Sirava na 89.7 MHz zachytim v Kosiciach na sidl. Nad jazerom (povodna 93.9 MHz z MI bola zjavne blokovana BEST FM 93.8 MHz z vysielaca KE-Heringes), ale nie vnutri v byte, musim ist uplne k oknu, najcistejsi prijem na balkone... skoda... skusenosti inych?
UPDATE:
Do konca roka plánujeme spustiť vysielanie v mestách Humenné na frekvencii 98,1 MHz, Trebišov na frekvencii 98,1 MHz a Košice na frekvencii 93,1 Mhz...
Rádio, ktorámu sa nechce vysielať stačí odísť
V Humennom sa dá počúvať rádio Šírava na 89.7, ale len v autách, v budovách len šum. Frekvencia 98.1 by veľmi pomohla v meste, ale aj v okolitých obciach, verím že postupne pridajú frekvenciu aj pre Sninu. Počúvam rádio Šírava dosť často a toto rádio má rozhodne potenciál v tomto regióne.
Skor neschopaci, ked nevedia upravit ani len text na webke.
Máme už stred októbra, no ešte sa asi nezobudili. Sú maximálne neschopní, na ich hlavnej stránke je totiž stál uvedené:
"V priebehu mesiaca September plánujeme spustiť vysielanie v mestách Humenné na frekvencii 98,1 MHz, Trebišov na frekvencii 98,1 MHz a Košice na frekvencii 93,1 Mhz."
Ahoj, čakáme stále na spustenie vysielania 98.1 Humenné, neviete či to vyzerá tento mesiac reálne? Presunutá mala byť aj 93.9 do Vranova nad Topľou, neviete či sa to už udialo? Ďakujem.
slubili este minuly mesiac, vysrali sa na to
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň