Diskusia k téme Rádio Šírava
Tesim sa na radio Sirava.Bohuzial,mam pocit ze kvoli korone v juni nezacne vysielat,no keby som sa mylil,by bolo fajn.
Co zas staráš neregistrovany ze nikdy ze by neislo a nebude to tak bude vysielat a okamžite juni a ako to bolo povedané od pána siravy.
Pochybujem, že sa bude niečo teraz riešiť. Tak skoro to podľa mňa nepustia. Po prvé, dosť problém budú financie. Ďalej dosť problém bude to, že všetko funguje v obmedzenom režime. Čiže najskôr sa to bude riešiť až keď sa skončí tá korona kríza. Snáď sa mýlim a podarí sa rozvysielať tie rádia skôr. Sám som na ne zvedavý. Len obávam sa, že situácia to nedovolí.
ahojte podľa váš tu z PO kedy spustia šíravu na 102,7 z mesta a KE mne volal aj písal že bude riešiť Prešov po jarnom RVR a ako vidíte vy tu na diskusií dajte do rána vedieť a bude Prešove vysielať Goldies na 89,8 aj na to sa teším z toho rádia.
Mal som možnosť Janku Fedorovú poznať osobne a táto informácia ma veľmi ranila.
Úprimnú sústrasť všetkým blízkym i kolegom z rádia Šírava.
S obrovským smútkom a bolesťou v srdci Vám, milí naši poslucháči oznamujeme, že naša úžasná kolegyňa, moderátorka a kamarátka JANKA FEDOROVÁ nás navždy opustila.
Prišlo to nečakane a o to bolestnejšie.
JANKA, navždy ostaneš v našich srdciach a aj v srdci nášho rádia
Pre tebe RE a minule som volal do siravy a povedal že riešiš cez telekomunikačný úrad ze spustia spätnú 89,7 a do konca maja pojdu 2 a potom daju do Vranova 93,9 a /bude apríli riešiť po, ke a aky je tam nájom na námestie mieru pri trojici bude vysielať a ak sa neskomplikuje dajaká situácia a bude do konca apríla alebo polka mája vysielať Po, Ke. Takže tak.
Sky v Poprade na 106,6 tiež ešte nevysiela a je otázne či vôbec bude..
Nakoľko je teraz zlá ekonomická situácia budú to spúšťať na poslednú chvíľu takže asi až na jeseň. Aj keď zase PO a KE sú lukratívne oblasti na pokrytie.
Skusal som Kosice aj Presov su este hluche.Podla mna si este pockame
Frekvencia 98,1 MHz neprejde v Trebišove ani na Zemplíne nikdy, lebo Maďari majú skoordinovanú v rámci GE84 frekvenciu 98,0 MHz Hollóháza.
https://funkyimg.com/i/321BS.jpg
Na ich stránke to už asi nie je.
Prečo nebola po pridelení 89,7 MHz Michalovce odňatá 93,9 MHz a zaradená do výberového konania pre iné rádia?
Nestiahli to náhodou z ich webu ? Akosi to neviem dohľadať...
Docital som sa to priamo na stranke radia sirava,pri info o radiu si to pozri.Ahoj
Kde si sa docital ze maju prvej polovici roka do aprila spustiť siravu v po, ke.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň