Diskusia k téme Rádio Šírava
Quido ma včera informoval, že Šírava si skoordinovala Trebišov.
Je to horšia kvalita ako bola 89,7šlo lepšie ako 93,9fm
Signál možno bude lepší, no je tu jeden fakt, že 93,8 MHz je slabé, ale je Best FM a na 94,1 MHz dosť silná Melodia. Podľa mňa by mali na jeseň požiadať o 89,7 MHz, lebo pokrytie bolo ideálne.
Antenny system sa bude kompletne menit, nezostane tam ta antena co bola na vertikal a tym padom aj pokrytie sa radikalne zlepsi, Toto je len docasne provizorne riesenie na ktore je samozrejme pravoplatne aj povolenie uz.
A ešte aj asi mesiac dozadu s PS Test. Anténa je otočená horizontálne, inak tá istá čo bola na 89,7 MHz.
Rádio Šírava 93.90 MHz Michalovce je spustené
Plán cca 20/08/19
Info je priamo z Rádia Šírava.
V Strazskom sami sum... Nemozete s tym nieco robit aby bolo kvalitne... Este v lete v Strazskom a Starom islo tip-top. a teraz sami sum a rusenie... A o RDS ani nepisem nefacha...
Nauč sa gramatiku, potom rozmýšľaj a píš normálne, nie ako debil.
rádyjo ňyje ye živé, ňemuože chodiť
nehovoriac o tom, že cca 3 mesiace (júl, august, september) vysielali protizákonne bez udeleného prevádzkového povolenia a Regulačný úrad a Rada pre vysielanie nezačala správne konanie neviem z akého dôvodu
http://funkyimg.com/i/2MGrZ.jpg
Zdroj: Facebook Radio.Radar
Ahojte,uz vysiela bez problemov radio Sirava?resp.uz ste ho poculi hrat aj v podnikoch?Ked vysielalo este len cez internet,stale ho bolo pocut v oc Zemplin.
A to som ju zapol na asi len 5 minút.
Stále to vypadáva počas dňa aj X krát na frekvencii.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň