Diskusia k téme Rádio Šírava
Rádio Šírava ide ako tak s miernym šumom na výjazde zo Sabinova smerom na Lipany asi 100 metrov pred značkou a ide až do polovice obce Pečovská Nová Ves, potom sa to tratí. Zaujímavé je, že opačným smerom to neide, len smerom zo Sabinova. Jozef
ahoj 77 na frekvenciu 89,7 FM aj na hradiskú som chytal to rádio a odrušovalo zo športom z PO NA 89,8 A RáDIO jazz v MI ešte nejde zistij,ahoj,dobru noc..
Kde sa chytá rádio Šírava na rádio kiks to je ako keď znie rádio vlna alebo jemne nech vrátia frekvenciu
dnes som tam bol v terni a išla na 5 miestach rádio šírava na 89,7 a potešilo ma to,aj PP frekvencie vyskúšala som bol potešený najmä best fm,jazz,košice a robil som huhuhhhh,ahojte..
Presne ako vravis,v presove to rusi 89,8 a v okoli kosic vy to mozno nabehlo za darg. kopcom
Nemáš za čo, no až taký zázrak to nie je. Minimum prekážok, žiadne rušenie. Košice to už je cez Slanské vrchy a Prešov tiež cez kopce + 89,8 MHz Šport. Keď ešte nevysielala 97,0 MHz Rádio Košice, tak som v Humennom počúval aj I02,7 MHz v obstojnej kvalite. Cez Krivoštianku FM prejde, UHF už ťažšie, no Joj na 27 z Pozdišoviec som mal s farbou. 48 Avis v Humennom nič, Tečko ani toľko, to žiari na juh.
Ahoj Dakujem ti za video,tak to je pecka VT a HE ani by ma to v sne nenapadlo pri tak slabom vykone.Kosice a Presov ani naznak radia Sirava.
Ondra, stream je: http://server1.internetoveradio.sk:8804
dúfam že Radio Širava bude dobré radio ako bolo niekedy KIKS, potom čo ho premenovali na KISS stal sa z neho odpad jak pesničkový tak spravodajský,s debilnými moderatormi
Dobrý den,
chci se zeptat, jaká je přesná webová adresa streamu rádia Šírava?
Děkuji.
https://youtu.be/kDN1ZVkKPrs
Humenné je presne smer žiarenia antény, čiže mi to ide aj v kuchyni, ktorá je na sever, teda opačný smer od Michaloviec.
Ahoj.Tak cisto ide Sirava v humennom?Vies mi zistit ci sa da naladit aj na klasickom radiu v humennom?Dik
Už vysiela...
To bola zrejme otázka bez otáznika. Dobre vieš, koľko u nás trvá proces od nájdenia po spustenie frekvencie...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň