Diskusia k téme Rádio Vlna
1000?
Si si istý tým optimisticko-astronomickým číslom? Nepridal si tam omylom - preklepom jednu 0 navyše?
;-)
Na vysielači Kuzmínovo na Vlne potlačený zvuk hrá príliš ticho !!!
Vlna odohrá za mesiac vždy okolo niečo nad 1000 skladieb a Jemné okolo 550 skladieb za mesiac. Ale aj tak je to málo čo sa týka Jemných je to dobré rádio a rád si ho vypočujem tak isto aj Vlnu ale toto sú stanice, ktoré sa nedajú počúvať dlhodobo pretože naozaj sa tie pesničky často opakujú najmä na Jemných pritom existuje veľa pomalých pesničiek a slaďákov čo sa ani nehrajú a tam by sa dal playlist rozšíriť. Tak isto by sa dal rozšíriť určite aj na Vlne ale čo už.
Suhlasim s tebou. Ked chcem počuvať Vlnu, tak už si radšej pustim playlist na Spotify, tam mam viacej skladieb. Je škoda, že Best Fm nema frekfencie vlny, tam sa toľko skladby neopakuju. No, Vlna bude tychto 300 oldies hitov točit dookola, už sa pravdepodobne nič nezmení. Ako ak Jemné, točia dookola stale tych 200 skladieb, tam mi pridu rotacie ešte častejšie a to Jemne maju už cez 10 rokov, tie sa už vôbec nedaju počuvať, nerozumiem ako možu byť aj oni stále 5 najpočuvanejšie radio.. A ešte k Vlne, čo vlna stále ponúka aby si ludia lepili nálepky na auto a za to môžete získať úžastny poukaz na nákup, v nejakom E-Shope. Toto mi príde hrozne a neviem ako si to môže niekto lepiť, za takuto cenu. Ešte keby to spravi nejake male radio, ale aby celoplošne radio ponukalo takuto smiešnu vyhru...
Preboha čo je toto za rádio totálna hrôza.Furt dokola toto je rádio Vlna,nálepka rádio vlna ,hity overené časom rádio vlna oldies rádio rádio vlna ranná šou rádio vlna.Moderátor má lahko zarobené prachy keď toto furt nonstop púšťa.Nič normálne nevie pustiť a povedať?
Momentálne výpadok. Teraz v Žiline hrá na 104.8 Čro Vltava.
Samozrejme , že je to kvôli kvótam. Žiadne rádio nedostalo pre tento rok výnimku. Čiže aj rádio s oldies formátom musí hrať skladby SK interpretov nie staršie ako 5 rokov. Slovenský jazyk nie je podmienkou. Interpret musí byť Slovák.
Keby tú pesničku počujem z rádia, tak by som si myslel je naladené Funrádio, ale nie Vlna :D ...ale keď musia aby mali %. ...aj v mnohých firmách sa musí robiť nezmyselná robota, aby sa splnil X% firemný cieľ a musí sa, či sa to niekomu páči alebo nie. Inak sú potom z toho dôsledky.
Teraz 10:29 hra Vlna Where Did You Go. Už mi pride ako jemne. Počita sa tato skladba, ako slovenska, keď ju vydal Peter Bič Projekt, aj keď je v angličtine ? Neviem či Vlna hra tieto nove skladby dobrovolne, alebo len kôli povinnym kvótam
Nefunguje ani na Jemných, Europe 2 a ani Antene Rock, tak všetkz radia od Radio Services
re:Papandre
Tiež sa divím, odkiaľ túto primitívku vyhrabali. Jej IQ sa rovná teplote vonkajšieho vzduchu. Jak sfetovaná pôsobí. Vlna si absolútne pokazila svoju reputáciu nielen neustálym hraním 100 piesní dokolečka, ale aj prijatím tejto hlúpučkej husičky do svojich radov. To je najhoršia moderátorka, akú kedy mali.
Ak chce robiť v rádiu, najlepšie by sa uplatnila v detskom rádiu Žofka s tými uletenými rečami.
Rudo a máte namysli moderátorku ranného vysielania, tak sa ani nečudujem. To je tak jedna primitívna žena, že má prekvapuje, čo ešte vôbec hľadá v rádiu. Ona nemá vôbec čo robiť v rannom vysielaní a vôbec v rádiu
Osobne som to pri počúvaní tohto zaseknutého jukebox-u zažil - jedna a tá istá pieseň 3x v priebehu ani nie 1/2 dňa (noc nepočítam).
Ak máte Modern Talking a obzvlášť túto pieseň radi, stačí si naladiť toto "rádio" a nakrátko určite neodídete.
Keby náhodou: https://www.youtube.com/watch?v=Lp2qcCrdBLA ;-)
Som už starší ročník, no aj tak sa mi váš program páči. No občas to prestrelíte, ako dnes s témou papierových versus textilných vreckoviek. Názor moderátorky bol veľmi direktívny a dogmatický. Ja asi nemám birmovku ako ona, no textilnú vreckovku mám pri sebe stále, rovnako ako papierové. Každá má iné použitie a neviem si predstaviť, že by som bol v spoločnosti odkázaný pri náhlej potrebe na hľadanie, rozbaľovanie a rozkladanie šustiaceho čuda, ktoré sa hneď roztrhne a obsah mi skončí v dlani. A to, že ona konkrétna pani moderátorka má predstavu, že sa vreckovky perú spolu s pulóvrikmi je dosť ujetá. Pokiaľ však ona nie je zvyknutá prať svoje spodné prádlo spolu s partnerovými montérkami.... .
Najlepsie sa mi pači ked stale opakuju ze od 6 rana do 6 vecer neopakuju tu istu piesen. Velakrat som zazil ze napr o 14:00 isla pesnička a o 19:00 isla ta ista. Ale mali pravdu. V tom termine nesla. Ale to im nevadi ze v priebehu 5-6 hodin ide ta ista.
...a už sa volá Jusková.
Verim. Včera večer ma to zarazilo, keď hrali Ďuricu a Martausovú.
Vlna by mala zmeniť svoj claim na " hráme taký mišung " namiesto " hráme hity overené časom ". Aj formát oldies na formát Hot AC.
Ja sám by som na to neprišiel, ale na svojom facebooku stránka Radio.Radar informovala, že na Vlne sa už pripravujú na nové pravidlá, ktoré im prikážu hrať aj novšiu slovenskú hudbu. Do playlistu už zaradili Holubičku a Nenahraditeľnú. Ak neveríte, pozrite si playlist, ktorý sa tu na radia.sk nachádza
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň