Diskusia k téme Rádio Vlna

Dobrý deň. To myslíte vážne s tým vašim novým moderátorom Martinčekom? Veď má otrasný prejav, nevie vyslovovať mená. To ste nikoho iného nemali na výber? Nikdy som vaše rádio neprepínal, som stály poslucháč. Ale čo je moc, to je moc. Je to škoda, že takto kazí dojem rádia.

Totálne otravné radio,majiteľ spí v kresle redaktori stláčajte priblblbé reklamy furt a stále totalne otravné.
Rádio Vlna nezabudni sme tu pre vás,ale hlavne pre nás každé 4 minúty. Otras blivajneš na entú

Netreba sa čudovať. Jednoducho Vlna bude hrať až do jeho zániku vždy iba týchto 300 pesničiek dookola aj 3 krát denne. Ja inak nerozumiem tým moderátorom a vôbec všetkým, ktorý sú tam denne a to počúvajú. Síce v súčasnosti skoro všetky rádiá hrajú to isté dookola, ale napríklad
rádiá so súčasnou hudbou aspoň povedzme po pol roku alebo aj skôr obmieňajú playlist. Lenže Vlna asi kvôli tomu, že hrá oldies, (a ani poriadne nevedia čo je to ozajstné oldies rádio) neobmieňa a ani nikdy nebude. Ich playlist poznám už dávno naspamäť. Oni nevedia čo robia. A to ani nechápem, že prečo robia to v čom nie sú dobrí.
Kedy zahrajú napríklad tieto hity?
Elvis Presley - Don't be cruel
Animals - House of the rising sun
Mamas and Papas - California Dreamin
Chris Andrews - Yesterday man
Johnny Tillotson - Poetry in motion
Bobby Vinton - Mr Lonely
Simon and Garnfunkel - Cecilia
Middle of the road - Chirpy chirpy cheep cheep
Pilot - Magic
Harpo - Horoscope
ELO - Don't bring me down
John Farnham - Youre the Voice
Talk Talk - It's my life
Silent Circle - Stop the rain in the night
C C Catch - Cause you are young
The Shorts - Comment ça va?
Ice MC - Think about the way
Captain Jack - Captain Jack
Masterboy - Feel the heat of the night
Verve - Bittersweet symphony
Alice DeeJay - Better off alone
...
Možno nikdy. ,,Chudáci''. Sú tu úplne zbytočne a na posmech. No ale ja sa netrápim. Ešte dobre že je YouTube a iné.

Prečo denno denne v kuse len Queen????Vďaka nim ich neznášam lebo už sa to nedá furt počúvať!!!

Rádio VLNA Košice na 95,7 vôbec nevysiela.

Len šum a zaseknuté RDS: http://funkyimg.com/i/2KFVZ.jpg

asi CCCP zakrútilo kohútiky manyvode do slobodného vysielača...

Davidko1šescipy ja som slobodny človek ktory ma rad starsie skladby na Vlne ale tie ich jednostranne spravy to je na grc.Ale vidim ze ty židomainstream priam žerieš odporučam ti čitať Sme alebo dennik N... to budeš určite priam v tranze tam opluvaju vsetko slovenske ruske a len to co povie Brusel a Amerika je dobre... užij si to

A čo mali v Slobodnom vysierači odstávku , keď si preladil?

Radio Vlna cely den sugeruje,ze v Rusku by moskimskemu teroristovi Javdejemu hrozilo mucenie.
Podavaju informacie takym sposobom,aby dobyli podvedomie cloveka.
Rusko ako diktatura zlocincov.a podobne.
Taka je propaganda.
Nielen radio Vlna,vsetky sorosradia.

Celkom bežný jav v rádiách.
To je taká istá náhoda, ako keď dvaja rôzni turisti nezávisle od seba v dvoch rôznych kolibách v rovnakom čase jedia na obed bryndzové halušky :D :D

Jermaine Jackson & Pia Zadora - When The Rain Begins To Fall

Ano je to trapenie. Nemal som nikdy nic proti vacsine pesniciek ale dnes ked pocujem Ak nie si moja tak mam chut vyskocit z okna, Vaso sa musi doma obracat. A ta ich trapna kampan ze nehraju od 6 do 6 rovnake pesnicky nic neriesi. Pamatam ked hrali abbu 4 krat za hodinu, odvtedy neznasam tuto skupinu. A od niektorych spevakov hraju len jednu. A ja si zalozim take radio, napalim si jednu mp3 a budem to nahodne pustat

Samozrejme nenapíšem nič nové, lebo už Vlnu všetci dobre poznáme. Hlavne tí, ktorí ju počúvajú alebo počúvali. Už ani ja nedokážem počúvať toto rádio každý deň, lebo je to trápenie. Ešte dobre, že mám YouTube. To je asi najlepšie riešenie na pčúvanie hudby. A ak chcem počúvať naozaj že dobré rádio tak jednoznačne Best FM, ktoré má dosť ďaleko od Vlny. Odporúčam to každému. Pre mňa je to v súčasnosti jediné počúvateľné rádio. Je to skoro také dobré rádio, aké bolo bývalé Rádio Viva.
Ja iba veľmi ľutujem poslucháčov a strašne chcem, aby sa už konečne niečo stalo. No ale ja im nadarmo budem vypisovať sem alebo tam do redakcie. Jednoducho im je to úplne jedno, keď ževraj idú podľa tých mapovacích štúdií. Inak mne sa vôbec nepáčia tie mapovacie štúdia. Ja by som to nerobil. Proste playlist má byť pestrý, aby si každý mohol vybrať a nie púšťať tých istých interpretov každú hodinu, ale povedzme raz za deň. A ja sa divím tým ľuďom, ktorí dokážu počúvať Vlnu a sú spokojní. To im naozaj nelezú už na nervy tie isté pesničky?

Aj ja sa musím pridať, toto rádio sa dá počúvať len ozaj z núdze a tak isto aj iné podobné.Normálne zmýšlajúci človek ozaj nevie pochopiť, prečo od speváka a skupiny, čo má ozaj aj 100 pesničiek, čo by mohli hrať, hrajú donemoty len 3-4, každý deň to isté a to samé.Našťastie je už doba, keď môžem počúvať čo chcem a kedy chcem.To isté je aj s tzv hudobnými tv.Na YouTube si pozriem čo chcem a kedy chcem, ak mám vôbec na tv čas.

To je jedno kam to napise, aj tak to nebudu brat do uvahy, kedze Vlna sa presne riadi drahymi mapovacimi studiami a nie obcasnym hlasom kritikov na diskusii :-)

a preco to nenapises im? Tato diskusia je na serveri radia.sk, je veeeeeeeelmi mala sanca ze to tu niekto priamo z radia pravidelne (ak vobec) cita.
taketo "stacilo" prispevky sa viac hodia napr. na Facebook radia, zvlast ak su smerovane priamo ("rada Vas pocuvam") na radio a nie vseobecne ("rada toto radio pocuvam").
Neber to ako kritiku toho ze si nieco napisala, pokojne svoj nazor napis. Ale ak to bolo myslene ako sprava priamo tomu radiu, je to tu nespravne.

celkom rada Vás počúvam, ale čo je moc je moc. Denne počuť pána Davida ako pújčuje deštník tak naozaj ste
tak riťdolezi, alebo ignorujete piesne k ktoré interpretovali
napr. Kostolányiová, Kociánová, Kolínska, Leiferová, Duchoň.....

https://www.radia.sk/spravy/3867_radio-vlna-sa-cas…
Za mňa zatiaľ výborne!

Rádio Vlna má zajtra od 5tej do 20tej špeciálne vysielanie. Časový tunel rok 1993. Budú hrať často piesne práve z tohto roku, okrem toho tomu prispôsobujú aj obsah a programovú štruktúru, som zvedavá, čo to bude zač. Posledný tunel bol, tuším, z roku 1989 a vtedy to bolo na výbornej úrovni. Je to predsa len niečo iné oproti všedným vysielaniam, tak uvidíme :-)

V princípe Ty veľmi rada prekrúcaš myšlienky. Nikto z diskutujúcich nespomenul, že hrajú otrasné piesne. Mnohí vyjadrili len názor, že na ich playliste im konkrétne vadí hranie tých istých piesní každý deň. A to nie je hejtovanie!
Miriam sa 22.6. oprávnene pýtala, či naši speváci nahrali len po jednej pesničke. O moderátoroch a programe rádia nepadlo ani jedno kritické slovo.
Ešte jeden názor za mňa. Celkom chápem tých, ktorým sa Vlna stala nepočúvateľným rádiom kvôli veľmi opočúvaným skladbám. Hoci sú to dobré piesne, ale všetkého veľa škodí. Tak ako nikto nechce v čínskej reštaurácii bryndzové halušky, tak ani opakovanie dookola tej istej množiny pesničiek väčšina zdravo zmýšľajúcich jedincov nechce. To sa týka všetkých rádií, nielen Vlny.
Mier :)

V princípe súhlasím, len sa to občas zvrháva na hejterské diskusie ako pod článkami na SMEčku a podobne. Už párkrát som sa sama vyjadrila, že rádia sú vecou vkusu, na druhej strane mám rada racionálnu debatu. Nepočúvam E2, ale preto nebudem tvrdiť, že hrajú otrasné piesne. Skôr poviem, čo konkrétne mi vadí na ich playliste a pod. Mier :-)

Toto fórum by tu malo byť pre všetkých, ktorí rádiá majú radi, kto ich počúva. Bez ohľadu na to, či im rozumie alebo nie. Je úplne logické, že nie vždy bude mať každý rovnaký názor. Ale nech si tu ten svoj názor dá hocikto. Nech to je však v štýle, myslím si, takto by sa mi to páčilo. Nie v štýle, že musí to byť takto, lebo ja si to tak myslím, lebo tieto rádiá si tak trošku mapujú, čo chce väčšina ich cieľovej skupiny. Samozrejme len na relatívne malej vzorke, ale určite dá rádiu viac ten ich prieskum, ako diskusné príspevky niektorých ľudí. Ak si však predsa len niekto myslí že má reálnu predstavu o lepšom fungovaní rádia, nech skúsi napísať tam, možno s tým človekom začnú komunikovať a ten človek možno bude prichádzať na to, že niektoré veci chápal trošku ináč, ako to v skutočnosti je. Poznám z vlastnej skúsenosti :-) Tu do diskusie však nech si svoj názor dá hocikto

Nemám problém odtajniť svoju indentitu, hoci aj verejne, v prípade, že aj TY, kvázi alfa samec, podnietiš túto diskusiu a posunieš ju vpred. Argimenty poprosím, ináč si prispievaj, koľko chceš. Dal si absolútnu nulu zatiaľ, tak come on! ;-) Rozumieš sa vôbec rádiám? Či si Heňa pripíše ďalšiu nulu v argumentačnom emancipovanom boji :-) (poli)? Rada by som tu stanovila aj pole - skúsenosti a znalosti - aby sa každé indi - vindi individum ako ty aspoň mohlo argumentačne podložiť niečim, že na základe čoho vetrí také sračky, vieš, keď sa už ozveš, aby sme aspoň vedeli, kto ťa trápi ;-)
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň