Diskusia k téme Rádio Vlna
Vo Funradiu toto všetko robí ráno Káva ako produkčná. Chystá, rozhovory, sútaže, nahrava, zhana hosti..raz o tom hovorili...
Asi najdôležitejšou úlohou produkčnej je to, že moderátorom píše scenáre vstupov. Prakticky skoro všetko, čo počujete v éteri čítajú na Vlne moderátori z PC. A to píše Erika.
A ostatným moderátorom cez deň kto vybaví, nahrá, donesie čo treba? Oni nepotrebujú takú slúžku? To len ráno sú tam také nemehlá, že bez nej by boli stratení? :D :D :D
No ze všetko robí za nich.vybavi co treba.nahra, donesie, obsluzi
Vie mi niekto objasniť , akú úlohu má v rannom vysielaní často spomínaná produkčná?
Pokiaľ viem, v iných častiach vysielacieho dňa ju moderátori nemajú alebo nepotrebujú.
Neviem ako ty, ale ja na webe práve hranú pesničku vidím.
Zmenilo sa na Vlna 60-70.roky
www.volnadiskusia.webnode.sk
Tu je to tiež bez registrácie...
PS: a samozrejme na rôzne témy :-D
Teda radia.sk nie sú jediné :-D :-D :-D
Nie som aktívny člen, ktorý by prispieval do akejkoľvek z tém na tomto portály. Vlastne, každý večer len prescrolujem témy a tie zaujimáve si otvorím a prezriem nové príspevky použivatelov, aj tých, čo boli doposiaľ označovaný za tých čo tu píšu mimo témy. Neviem, či máš slovenské občianstvo, ale určite nie si pri zmysloch. Síce neviem, kedy ťa pustili na slobodu, ani to aké lieky máš a neužívaš (Podobný prípad, ako kedysi ten chlapec z Prešova), prípadne ako si našla tento portál o rádiach. Ale v mene všetkých slušných ľudí ťa žiadam, už s tým prestaň. Tvoja slovenčina je na úrovni ťažkého dysgrafika, navyše sa tu vyjadruješ úplne od podstaty daných tém.
Rovnako úprimne žiadam všetkých kompetentých, na slovenské pomery ste vytvorili neskutočný portál o rádiach, a takto ho zbytočne ničíte. Odporúčam blokovať takýchto členov, alebo ak to nie je technický možné, tak zaviesť povinosť registrácie a tým pádom blokovať možnosť prispievať týmto uživateľov. Dnes je to už úplny štandard. Preto sa nečudujem, že sa táto psychiatria zbieha práve tu, čo je snaď jediný portál kde je možné prispievať bez registrácie.
Aj napriek dlhodobo neaktualizovanej aplikácii som Vám ostal verný. (Aj keď verím, že na aktualizácii pracujete). Ale, keď sa už neda normálne čítať ani diskusia k článkom a témam použivateľov, tak sa budem musieť s Vami rozlúčiť.
Ďakujem sa pozornosť; a s pozdravom Váš dlhodobý člen.
Ked som tam bola hralo radio
Pred a zatvoreni autam na parko
Visku a vtacikom..:) soza s repcikom
By mala radost. :) islo o rok 2019.
Ze preco radio vlna??
V cene vstupneho a pre sozu..
Repcik..to iste kaviarne,plaze..
Prosto sa snazia predat vlnu..to
Iste radiodiskoteky.
Radio Vlna nehraje, radio Vlna hra
Vlna už nie je súčasťou J&T, teda toho istého celku, ako TMR. Aktuálne patrí pod FUNradio, teda kľudne by mohli miesto toho pustiť radšej FunRadio. V týchto parkoch je viac mladých, než dôchodcov alebo pred-dôchodcov, dobre, že nepustili šláger tv zvuk alebo senzi prípadne Reginu. Na kúpaliskách a aquaparkoch je väčšina mladých okolo 20 alebo aj mladších, rodičia sú tiež často mladšia generácia z než 40 - 50+ a potom deti samozrejme. Rodičia samozrejme sú najmä sprievod k deťom a mladí sú často aj sami. Teda myslím, že určite by tam aspoň počas leta mohlo byť niečo viac pre mladých, asi Fun, a prípadne kompromisný Expres.
Rádio Vlna hraje v aquaparkoch Bešeňová,Tatralandia,vo vestibule a v pozemnej lanovke na Hrebienok
Len stále tie isté pesničky dookola Abba,Elán
Polarizator#( to sa mi podarilo ti
Skomolit prepac)
To v preklade znamena???.
A niekedy a niektore radia mali Fm
Z niektorych budov a miest ..
Takze to plati na cele obvody miest?
Takze ak budem na okoli bude ine FM.
? Dakujem..
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera