Diskusia k téme Rádio Vlna
A este: ja som videla michala
Farkasovskeho osobne ked
Este bol riaditel radia kiss,
Kamila konkola pokial presiel
Do E2 ,jula virsika, vlada vaver
Caka , nataliu balajovu,
Petru nemec, haberu , nuneza
Brana cibereja, adelu vincze
Ovu a martina rauscha..
Over si kto je kto. Ak vies ako
A mam odfotene RTI pred
zanikom..
Ja viem viac o radiach viac
Ako ty o sebe.
A bavi ma @chrismoyles.
Len tolko nechcem ako ty..
Si myslis ?? Ty si fake a dno..
Moje info maju podklad .. precitaj si..
sekcia RTI...ja mam radia v malicku..
A nepisem o.nich z Yt ako ty..
A dobre sa pozeraj ci menim meno.
Mala som phillipa a ty a kopa idiotov
Doookola pepo..kto nevie ..
Viac sa nevyjadrujem nech to posudia
Iny a nie ten co ma fake a sedi na
X A Nevie co pocuva :)..
Cauko.
Všetkým sa ospravedlňujem za to, že sa mi nepodarilo dodržať to, že nebudem na toto čo asi nemá nič iné na práci, len sa ku všetkému vyjadrovať a väčšinou všetkých otravovať, viac vyjadrovať. Mám však na toto čudo jednu otázku. Kedy si už Ty sama vlastne ujasníš že ako sa tu vlastne chceš volať? Keď si prešla na meno Natasha_romanoff, písala si, že doteraz to všetko boli omyly. Zrazu sa však ukazuje, že aj toto meno bol Tvoj omyl. Koľko tých omylov ešte u Teba bude? Mne osobne sa však zdá, že jeden z tých Tvojich najväčších omylov je ten, že si si našla akurát tieto stránky a akurát práve tu si sa rozhodla stiahnuť úroveň diskusií na úplné dno. Si si na to nemohla nájsť nejaké iné stránky? Ale akurát tieto? Prečo to vlastne robíš? Radšej neodpovedaj, aby ma to nenútilo reagovať, ale skús sa zamyslieť, či je normálna tá Tvoja exhibícia, ktorú tu posledné týždne prezentuješ. Mať tu priemerne 16 príspevkov denne a z nich 15 absolútne od veci asi v poriadku nebude. Z mojej strany dúfam že dosť reakcií na Teba, Ty si daj záväzok, že už viac nebudeš reagovať štýlom nevhodným pre tieto stránky. Píš si domáce úlohy, uč sa a v škole sa venuj vyučovaniu. Nie týmto stránkam
A nejsu ony bodka stryco marcin???:)
Len sq cudujem lebo capella nepatrila
Medzi kuschelll music. Teda take skladby
Aspon mam taky pocit .nemali ..
To akoby na vlne hrali scooter hyper hyper
Alebo skor break it up?? Podla mna u got
Let the music cisty danceflloor a vodka
Bodka vsimni si ako niekedy radia oznacuju
Co je pomala a,rychla skladba. .
Pippa is dead viva la natasha. :)
Prekvapilo ma ze dancefloor
Na radiu kde temer balady
A uspavanky ...ako to vlastne
Je trebars s scooter : friends,
Mark oh tears dont lie alebo
Scatmann john ??
Nééé
Uš je povolené, že jeden vlasník móže vlasniť vác staníc.
Ofčia vlna určite nem prekoná Fan.
Uš sú f jednej budove.
A čó kceš ečte vedeť ? ! ?
Zaujimalo by ma ak patri vlna borisovi_
A je v jednej budove s fun R _ co
Ak prekona v pocuvanosti atd
.to druhe ..alebo je to jedno..
? Nie je to stret zaujmov...?
Vela oldies odislo..vratane radia liptov .
Ostali iba celoslovenske vlna a melody..
Aky je v nich rozdiel...? Preco nehraju podla
Rokov a ery a nie mischmas....?
Cauko..vlna prezila len ze je temer vsade
Chytitelna a nie je lokalna...
Zatiaľ hodnotím rozpačito. Každý si pod oldies párty predstaví čosi iné, mne tam prekážajú vypaľovačky ako Prievan v peňaženke či I love rock'n'roll.
Popis v profile na radia.sk: "Špeciálny stream Rádia Vlna, ktorý hrá časom overené tanečné oldies hity."
Ja si Team, Joan Jett ani Red red wine od UB40 pod pojmom tanečná hudba nepredstavujem.
Celkovo ma nové streamy Vlny, ktoré spustili v roku 2022, príliš neoslovujú:
Classic Rock: Asi najzmysluplnejší počin, a to nie som rocker.
Golden Hits: Zameraniu na 60. a 70. roky rozumiem, ale jednotliví interpreti sa podľa mňa príliš často opakujú.
Top 100 hitov: Aký má zmysel dobrovoľne obmedziť playlist počtom skladieb, resp. na základe nejakej hitparády? Dovolím si povedať, že aj štatistiky počúvanosti tu na radia.sk vravia jasnou rečou, keď tento stream má oproti Classic Rock, resp. Golden Hits tretinovú počúvanosť.
Popravde, zaráža ma, čo tu niektorí riešite. Snáď majú ľudia právo na dovolenku, nie? Ťahajú celý rok, ak v lete, vstávajú snáď o 3tej každý deň a niekto sa tu rozčuľuje, čo je to za programového riaditeľa, keď im dovolí takto si rozhiť program. Kedy inokedy si vziať ako celý team dovolenku, ak nie teraz, keď aj tak 1) počúvanosť je úbohá, rovnako ako príjmy z reklamy, a 2) niekedy si dovolenku čerpať musia.
A hlavne - nikto z nás ich neplatí, tak potom prečo by ma malo zaujímať, či tam ten ktorý moderátor je. Z mojich peňazí to nejde, tak nech si robia čo chcú za svoje peniaze.
Stále je tu magické tlačidlo OFF prípadne TUNE na vypnutie či preladenie. Odporúčam využiť.
Správne povedané, ale nie správne vysvetlené. V mnohých povolaniach majú ľudia dovolenky, v tieto dni chodí do práce len určité percento všetkých pracujúcich. Ako sa naplno nepracuje v rôznych oblastiach, tak sa naplno nepracuje ani v rádiách
Aj od pracujúcich v iných povolaniach aj v súkromných firmách sa očakáva bežný výkon aj v medzisviatkovom období.
Prečo by Vlna a iné rádiá mali mať výnimku a robiť vo víkendovom režime?
Spravodlivosť pre všetkých je kde? :D
Oddnes vysiela nový stream , oldies párty
Ale veď víkendový prípadne ináč odlišný program oproti bežným dňom majú v podstate všetky rádiá. Tak prečo práve od Vlny očakávaš že budú mať úplne bežný program?
Zvláštne, že po sviatkoch cez tieto pracovné dni vysielajú ako cez víkend - doobeda od siedmej do dvanástej len jeden moderátor a pobede od jednej do šiestej to isté.
Divné zmýšľanie programového riaditeľa, nemyslíš?
Aj keď som toho istého názoru, čo sa týka rannej dvojice.
Dnes som v práci počúval celý deň Vlnu a bolo to v pohode. Ráno super, ako aj popoludnie. Možno, že aj vďaka tomu, že rano nemoderovala ta trápna dvojka moderátorov.
pekný deň až večer štedrovečerný viete aký je program na vlne počas dnešného dňa no viem od rádia môžete tu napísať že aký bude aj zajtra pondelok počas 1,2.sviatkú vianočného spolu zo štefánom.
Nemas pravdu L len mi
Pripada nech hraju to iste ale
Po svojom nie preto ze super
Hraje budem aj ja....musis suhlasit
Ak v radiu vlna hraju dusana gruna
A o min na radiu liptov ten isty .
Keby aspon ina skladba...
Jasne su aj fakt dobre ale hraju..
Iba kratku dobu...naraz...
A tiez ..je viac a viac interpretov..
Ze nemaju " hity..." ...takze super..
A pekne 8 dni do vianoc 24.12..
Aspoň vidíš, že keď traja robia to isté (aspoň podľa teba), nie je to ani zďaleka to isté.
Ved hrali a hraju stare evergreeny ako dusan grun ,karol konarik atd...a liptov uz zanika..
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň