Diskusia k téme Rádio Vlna
Už bolo na čase. Konečne sa to dá aj počúvať a nie za deň 20 krát tá istá pieseň.
Dosť šokujúca informácia, že dali dole aj dlhoročného programového šéfa. Po Flebovi už druhá obeť.
A nevieš, či ho robí už len ako technik alebo rádiový DJ?
Napísal som im, na druhý deň odpoveď.
Tak mi skúste vysvetliť čo som urobil nesprávne.
Program na starosti už nemá Hurajt, ale "kvíz majster" Marek. Ten čo na Funku robí ten trápny kvíz Hlavou proti Sajfovi. On má na starosti program ako Funka tak aj Vlny
Asi neviete, že rádia nekomunikujú cez adresy, koré majú ako oficiálne na ich stránke
Ahojte ano nech zabojuje peto búrať za Dominiku dadikovu ju tam nechať na neobmedzene dní, týždni,roky ďalej monitor prečo ti vadí ona na vlne a nechcem aby tam skončila aj ty papendre nedovol to ked dovolíš budem im písať aby neskončila v rádiu tebe napíšem silné slová do veľkej noci.
Údajne neznamená na sto percent. Nie je to ešte isté.
Obávam sa, že Hurajt to nedovolí a zabojuje za ňu.
Mňa by potešilo, keby sa mu to nepodarilo. Dadíková sa mi do Vlny nehodí.
Monitor, ak je to pravda, tak konečne dobrá správa. Dadikova, nech skončí, kde chce. Hlavne, nech to je mimo éter rádia.
Údajne od 1.4. má Didiana z Funka prejsť do Vlny.
Dadíková kde skončí neviem.
Aj mne sa Dominika páči , nehrá sa na nič ona je úplne v pohode a dobrá moderátorka zas ta závisť ????
Nahodou, mne sa zas Dominika pači, možno celkom nezapadá do tohto formátu rádia, ale vždy sa na nich nasmejem a zabavím... Vlnu počúvam práve kvoli nim dvom ráno.
Pokial tu niekto rozoberá smiech, tak nech sa objektívne započúva, napriklad ráno na Funku (ten sileny Marcelov smiech cez tie umelé zuby), alebo Mišu Vrabovu na Exprese, ktorá sa rehoce až škrieka... a dalo by sa aj pokračovať...
Playlist je oproti minulosti naozaj mierne progresívnejší.
Tá Vlna výrazne obmenila playlist. Akurát dohralo ACDC a počuť aj inú hudbu.
Dadikova pojde dole od Apríla,chysta sa zmena ranneho vysielania.Taktiez vyrazna zmena v strukturovani,obsahovej aj aktualizacnej forme v 20 min.blokoch
Dobry den, pan posluchac JeBe,
napiste priamo radiu, toto je diskusia o nom tu to nikto z radia necita (a ak, tak urcite nie cielene a pravidelne).
https://lmgtfy.app/?q=radio+vlna
S pozdravom neposluchac
Dobrý deň rádio vlna chcel by som sa spýtať, prečo v okolí Partizánske nejde poriadne vaše rádio, keď idem autom po Topoľčany rádio počujem no ako náhle prejdem za Topoľčany tak rádio stráca na sile a nakoniec sa stratí. Neviem či vás už niekto na to upozornil ale je to škoda keď o vás V tej lokalite vie málo ľudí... S pozdravom poslucháč jb
Nechápem, na co tam nechali Dadikovu? V celoplosnom radiu tak zla moderatorka, ktorá sa rehoce jak trafena. Prec s nou a rána budu ozaj veselsie ako to maju aj v slogane.
Prečo bola dnes La Isla Bonita od Madonny dvakrát? Či hodinovka To najlepšie z Top 1000 hitov sa neráta?
https://www.radia.sk/pesnicky/194_madonna-la-isla-…
Nebudem polemizovať, Vlnu nezapínam pravidelne. Len sa mi marilo, že v januári bol ešte jingel " Počúvajte každú nedeľu trojhodinovku hitov z rokov 80tych s našim hudobným dramaturgom Flebom ".
Už som to kedysi písal, ešte pred tým ako k tomu prišlo, hudbe na Vlne šéfuje tá istá Alica, ktorá ju robí aj pre Funko
Na Vlne Flebo robí už len Hity rokov 80tych?
Od tohto mesiaca majú novú hudobnú dramaturgičku súdiac podľa tejto správy https://www.radia.sk/spravy/4464_radio-vlna-prinas…
áno monitor tak to bolo aj pred 2 rokmi taky program pred pandemiou kvôli nej obmedzili popoludňajší spoločnú a 2 modrrátormi na 6 hod. 3 hod. milán a 3 martina ked boli ešte radioservices tak to bolo musíš pochopiť to.
Novy majitel pridal moderatorom pracu. Od tohto tyzdna maju vysielanie s hovorenym slovom predlzene do osmej hodiny vecer.
V práci máme pustenú Vlnu cca. od leta 2021.
(kedy som definitívne zlomil palicu nad rádiom Slovensko - predovšetkým jeho hudobnou zložkou prešpikovanou "(s)hitmi" /každým hitom vyladené/ a novinkami - aj keď väčšina relácií mimo prúdového vysielania celkom môže byť).
A snáď to teraz nezakríknem, ale posledné dni badám počuteľné zlepšenie playlistu Vlny.
Je pestrejší, denno-denne počujem kúsky, ktoré som dlhú dobu z Vlny nepočul (viackrát to pri ohlasovaní pesničky konštatoval aj sám moderátor/ka). Pomerne časté rotácie síce ešte sú, ale zdá sa mi to lepšie.
Nevie niekto, či menili Fleba (myslím, že asi nie), alebo ide len o nejaký facelift playlistu, či nasadenie "davok" z nových AMT?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň