Diskusia k téme Rádio Vlna
Ukážka z Vlny v silvestrovskom zostrihu je zo Silvestra 20/21 a nie 21/22. Poprvé je tam použitý starý jingel s hlasom P. Hurajta, ktorý už po predaji rádia v roku 2021 nie ja station voice. A podruhé stačí si pozrieť playlist z prelomu rokov 20/21. Posledná pesnička v roku 20 bol Lou Bega a prvá v 21 bola ABBA. Presne ako v ukážke. Záhada vyriešená :)
A čo sa týka zmeny "prvej pesničky v roku" tak som popravde prekvapený, lebo predsa len ABBA bola vždy jedným zo signifikantným interpretov Vlny.
ABBA urcite neotvarala rok na Vlne, to viem na isto! Usi mi este dobre sluzia :D
Ten zostrih sa mi neda pustit. Ale ak mas v nom HNY naVlne po polnoci, tak si nieco doplietol...
Prezri si playlisty na Radia.sk alebo diskusiu k Expresu. Tam to pisal PeterDx a neskor pridal aj link na radia, ktore ju hrali. Vsimni si, ze tesne po 0.00 hod. z celoplosiek len Jemne a Best FM a desat minut po polnocii aj RS.
https://www.radia.sk/pesnicky/52865_abba-happy-new…
Skús si pustiť môj zostrih z otvorenia nového roku v niektorých rádiách, je v ňom aj Vlna. A tam na počudovanie je Abba so spomínaným songom. Odkaz na ten zostrih je v téme o silvestrovskom súboji
V celej historii Vlny tento rok nezacali piesnou Happy New Year. Prvy krat Flebo porusil dlhorocnu tradiciu, co je na zamyslenie...
Co na to programovy riaditel?
A co na to vy, dlhorocni prispievatelia v tomto fore?
Za prvé, odkaz už bol zverejnený v témy linky na url a za druhé, vianočnej hudby má už každý akurát dosť. Včerajším dňom to vo väčšine rádií skončilo a viac nám jej pre túto sezónu netreba
presne,expres nasadi novu pesnicku a dookola ju dava kazdu hodinu :D ,tiez toci dookola tie iste skladby
Dookola tie isté skladby vždy Pfujjjjj aj s takým rádiom a to nehovorím o Freddie Mercury každý večer aj ráno katastrofa a také fajn skladby hrajú v iných rádiách nie Freddie je pán Vlna.!!!Hanba degeši!
Čakal som kedy k tomu dôjde. Už som len zvedavý kedy a či sa zjednotia Jemné a E2 s Expresom
nová prerobená stránka rádia vlna z funrádia ako 2 rádia cez majiteľa borisa kollár a všimnite si to a tu a teraz hned.
...hosťuje na novom albume skupiny Horkýže Sliže. V štyridsaťsekundovom úlete č. 34 "Nebolo to zlé - konkurz". Paradoxne sa tam robí reklama konkurenčným Jemným.
Akurát že Expres rotuje aktuálne hity, ktoré povedzme o pol roka bude počuť podstatne menej. Ak vôbec. To už budú vo veľkom rotovať iné skladby. Vlna však rotuje tie isté skladby povedzme že 6 rokov. Tam je ten rozdiel, kým na Exprese sa to obmieňa, na Vlne budú v rotáciách o pol roka, o rok, aj neskôr tie isté skladby, čo dnes. Teda ak nový majiteľ to nebude chcieť zmeniť.
Tak ako Expres. Keď nasadí novinku, tak ju točí donemoty. Tak ako všetky rádiá.
To síce nie, ale ako skončila Anténa, tak je naladená v práci Vlna.
Ty si Vlnu objavil až teraz? Lebo ten kto Vlnu pozná, už dávno vie, že tam hrajú dookola tie isté songy
Každý sa sťažoval na Anténu rock, (aj ja) hrajú tú istú hudbu a div sa svete, Vlna tak isto.
To by ma veľmi zaujímalo, kde Ty vidíš podobnosť súčasných jinglov Vlny a pôvodných ešte francúzskych jinglov Fun rádia. Je to úplne, ale fakt úplne iné
Nove jingle su fajn .Ja som spokojny
Pripomina mi to jignle s franzuzkeho Funradia Paris na zaciaku vysielania Fun radia Ba
Mne stream na receiveri ani v myTuner nefunguje.
A tie nove jingle su otrasne. Prosim, vratte naspat stare! Este aj moja 8-rocna dcera sa stazuje. :)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň