Diskusia k téme Rádio Vlna
Suhlas od cias repete a senzi vlastne
Sa nevie co je oldies ..fakt sa to zneuziva..
Vyninka su bratislava hot serenades
A milan lasica..vedel a odisiel uprostred
Toho..dost sa miesa ..akoby boli
Niektori ludia ovce ci co..jedine ostal
Lipa ale s jazzom je to take...a on je
Strasne otravny ked hlavne hovori..
Akoby ine nazory neboli..
A radio jazz nemusim..
..suhlas..vela radii sa na tom balilo.
A tak to vyzeralo ako gulas s cukrom..
Alebo slane pivo...cauko..
Veľmi "múdry" príspevok si priniesol. Veď keď majiteľ Fun rádia kupoval Vlnu, bolo jasné, že Vlna sa presťahuje tam, kde je ich dnes už sesterské rádio. No a Ty dnes prídeš s "prekvapujúcou" informáciou, že Vlna je tam, kde je aj Funko....
Vekslák, plagyjátor, štartér, mafián, bytosľubotechna, konkubín, inseminátor, odborník na šecko
Už má predseda svoje ovce pod jednou strechou, už sú skutočná rodina :D
Leškova 5 je aj FUN, asi 5 km na západ od pôvodnej adresy.
Rádio Vlna oddnes z novej adresy (Leškova 5, 811 04 Bratislava) a nového štúdia (fotky na https://www.facebook.com/radiovlnask ).
Obe rádia sú na ,,jedno kopyto ". Otrasný moderátori a hudobný výber by mohol byť pestrejsi.
Prosím tu diskutující vymažte plan pre Košíce,heringes bola spustená frekvencie piatok 94,8 MHz tak haló nespite redakcia a konajte to vymazať aj fun rádio Čadci tiež tam bolp spustené.
Asi zmätok.
Už si konečne prišlo mojko, lebo ja som už myslelo, že spadlo lietadlo...
pôjde do pondelka rána do 9:00 hod. tak bolo napísane na rádia.sk sekcií správy peto až je u mňa počúť záhradnom na posteli ale slabo.
Dnes o 19:52 to spomínali priamo v éteri Rádia Vlna, i to, že pôvodná pôjde do konca víkendu.
Ahojte neviete kvôli čomu nahradili Janka a Sláva za Pátra a Petra vôbec sa nechytaju na ich predchodcov a kam odišli alebo kde ich môžme počuť v éteri teda. Ďakujem
Petru Kamzíkovú myslím vystriedala práve Martina.
A Soryanu bolo počuť tie tri hodiny podvečer/večer, eventuálne zaskakovala za marodkárov alebo dovolenkujúcich moderátorov aj v iných hodinách.
Tiež mám v tom trochu chaos teraz :D :D :D
Čo si pamätám tak o deviatej vysielala Petra Kamzíková a neviem či po nej (pred P. Podkonickou) nie práve Soryana. Ale to si nie som istý.
No pamätám si že vysielali spolu. Plus včera to sami povedali na začiatku vysielania o 13tej.
A nebolo to tak, že Martina bola od 9.00 do 13.00 a Milan po nej do 17.00 ? A po ňom ešte tri hodiny do 20.00 vysielala Soryana.
A s jej odchodom na materskú a príchodom Petry ich samostatne porozhadzovali.
Pre úplnosť, Martina a Milan spolu vysielali už pred pandémiou, ale počas nej ich rozdelili. Tento stav trval až doteraz.
ahojte ste si všimli že išlo repríza od dnes podme sa rozprávať alebo premiera a bolo oznáčené (R) a ako to vidíte s tou vecou pokračovnaie tom školskom roku 2022/2023 ani suťaž nehrajú viete prečo kvôli vysokým cenám energií no môže byť od februára do júna ešte hrali,prvý týždeň júlový a od včera nejde a nepočúť už vôbec a môžete to zistiť že prečo nejde-nechodí,viete kedy bude spustená košická nová frekvencia 94,8 MHz.
Radio, ktoré nevie vyskladať playlist cca 5000 skladieb by nemalo ani vysielať.
Vlna narozdiel od Melody má moderovaný celý deň a dá sa teda povedať, že žije s ľuďmi počas dňa, narozdiel od Melody, kde je moderátorov ako šafránu, doslova to rádio vykuchali, je to o troch či štyroch ľuďoch počas celého týždňa, inak len pustia playlist a hrá to...samohrajka ako vyšitá... ešte to pochopím predpoludním na E2, ale ak chce Bauer niečo mať z hentoho rádia, tak by sa mali prebudiť...
V tomto má Fun aj Vlna plus.
Pravdepodobne vďaka konkurencii v podobe Melody sa na Vlne rozhodli, že Vlna bude mať popoludňajšie vysielanie s dvomi moderátormi. S tými, ktorí sa doteraz striedali. Je to od včera a je o tom aj príspevok na ich facebooku. Ináč myslím že po programovej stránke sú na tom lepšie, ako Melody
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň