Diskusia k téme Rádio_FM
vera nikdy podla mna presne nevedela, co chce robit a robila v danom momente to, co jej prinieslo najvacsi uzitok. maximalny efekt z kratkodobeho hladiska vsak nemusi generovat maximalny efekt z dlhodobeho hladiska.
Andy, je to mozne. Trendom je ustup od hovoreneho slova. Ak je pravda, ze Radio_Fm realizuje podrobnu mapping study,asi sa bude jej vysledkami zavazne riadit. Inak som zvedavy, ake zmeny sa to vlastne udeju. Btw. profesionalne nastavene je napr. rakuske FM4, pricom alternativny charakter radia sa nezmenil.
Rádio_FM zrušilo popoludňajšiu šou, na február chystá veľké zmeny
http://medialne.etrend.sk/r adia/sprava.php?sprava=5940
Ajaja j mam taky blby pocit že sa to bude podopat na FUN radio. Teda rano nejaka ranna sou, potom cely den len hudba nejake spravy a večer budu hudobne relacie. To je moj nazor.
a co hovorite na vyberovku Pohoda_live? podla mna je vyber dobry, avsak osobne by som radsej uvital studiove nahravky nez tie live....
Cely ten clanok mi pride nejaky divny.Preco chcu dokryt Presov?Ved Presov dostal teraz frekvenciu v Novembri , Bardejov uz davno.A uz vobec nechapem tej zmienke o 101.3 v Trebisove.Ved tu frekvenciu chceli obnovit a sa im to nepodarilo.Preto dali _FM na 99.7 Trebisov namiesto Radia Slovensko.Preco nechcu dokryt napriklad Michalovce kde je signal mizerny._FM sa tu da po dlhsej dobe zachytit od Novembra na 99.7 Trebisov aj to len niekde.Ak toto nahodou cita pan Oravec prosil by som ho o vyjadrenie.
... Ten nám zároveň zvestoval aj ďalšiu pozitívnu správu pre poslucháčov "alternatívneho" Rádia FM. Aj v tomto prípade dôjde k prekoordinácii frekvencie, keď pôvodný málo výkonný vysielač 101.3 MHz zo Železníkov sa nahradí frekvenciou 101.2 MHz z Werferovej ulice.
"Zaznamenali sme mnohé ohlasy poslucháčov najmä z okrajových častí Košíc, že Rádio FM nemohli počúvať. Preto sme si našli výkonnejšiu frekvenciu 101.2, na ktorej bude aj zvýšený výkon zo 40 wattow na 1 kilowatt. Rozmýšľali sme aj nad inými stanovišťami, avšak napr. na Heringeši by už bol problém s rušením iných frekvencií. Táto zmena prebehne v 1. kvartáli roku 2008, našou snahou je, aby to bolo čo najskôr. Primárnym cieľom všetkých zmien je pokryť celistvým signálom celé mesto a blízke okolie. Budúci rok chceme dokryť viaceré lokality na východe, najmä Prešov, Bardejov a oblasti okolo hraníc s Poľskom. Zároveň chceme oživiť frekvenciu 101.3 MHz v Trebišove, kam vrátime Rádio FM a to si potom vymení frekvenciu s Rádiom Slovensko," tvrdí R. Oravec.
musel som pridat prispevok lebo tato tema uz odrolovala na druhu stranu a to sa mi nepaci... :)
Trpezlivost by (u mna osobne) aj bola, keby tak Dolny Kubin uz aspon bol v procese koordinacie. Preco je ale dolna Orava posledna nedokryta oblast po Krizave, kde na 100,10 Mhz teraz frci Regina? MT, ZA, CA uz frcia. DK sa (pokial viem) ani nekoordinuje. (!) Rad by som vedel, preco to tak je, ako to je a kedy sa to konecne zmeni (ak vobec). Nic v zlom, ale nepride mi to uz celkom normalne!
V Humennom sa _FM da chytit, ale nie je to idealne, lebo stereo sumi. A samozrejme, treba mat na to aj dobre radio, lebo na hocicom sa to pocuvat neda.
samotne Kosice by tiez potrebovali zlepsit pokrytie, nie v celom meste je kvalitny signal, niekde je dokonca lepsi z vysielaca Trebisov - Banovce n/O ako so samotneho vysielaca Kosice....
Rano som konecne naladila a odvtedy som nevypla. Lubim FM :)
Nechcete dokryt poriadne aj Michalovce?Trebisov nestaci.
Bude aj Presov, tak ako bolo slubene od dodavatela-do konca pracovneho tyzdna. Majte trochu trpezlivosti a sudnosti. Dik.
radio fm planuje spustit novu frkvenciu 101,5 aj v presove dufam ze to nedopadne ako v ziline.
No som v úzkom kontakte s jedným z okolia ZA a ešte stále nič, už je skoro polnoc, možno to spustia symbolicky o polnoci. :-)
Hej, dik, som si precitala :) Sa neviem dockat. Uz ma fakt nebavi kukat sa na playlist a zavidiet.
Takze, niekto spomenul, ze FM od 21. 11. v ZA. Som rano vstala natesena, ze konecne naladim...na 91.9 som "naladila" akurat tak sum, na 91.8 som velmi slabo pocula Katiku hovorit cosi o 50Centovi (nie som si ale ista, kedze opat som pocula najma sum). No co uz, radio pocuvam hlavne v praci, tak prve co som po prichode do prace spravila bolo, ze som skusala FMko naladit. Absolutne bez uspechu. Doma na Vlcincoch sa mi to "podarilo" aspon ako tak, no v centre mesta nic. Tak na toto som cakala takmer rok?! Ocividne som sa tesila predcasne.
Zajtra huraaa do prace a "hrame iba shity" radio.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň