Diskusia k téme Rádio_FM
opr.
Táto zmena v programe nie je len dočasnou zmenou, keď si dovolili zasiahnuť do programovej štruktúry a Maja preobsadiť Tomaggom. Ťažko dávať tomu záver a spájať to s definitívnym odchodom Maja z rádia_FM. Aj minulý týždeň ho zastupoval Tomaggio a vtedy nerobili žiadne zmeny v programe. Zrejme je v príprave aj nový jingel, zatial používajú Rádio FM od 15:00 do 18:00, nie jingel Vera a Majo na ktorý som bol zvyknutý aj v prípade absencie Very alebo Maja. Len nech neodíde Bidlo. Neviem kto by tak dobre mixoval k obedu.
Táto zmena v programe nie je len dočasnou zmenou, keď si dovolili zasiahnuť do programovej štruktúry a Maja preobsadiť Tomaggom. Ťažko dávať tomu záver a spájať to s definitívnym odchodom Maja z rádia_FM. Aj minulý týždeň ho zastupoval Tomaggio a vtedy nerobili žiadne zmeny v programe. Zrejme je v príprave aj nový jingel, zatial používajú Rádio FM od 15:00 do 18:00, nie jingel Vera a Majo na ktorý som bol zvyknutý aj v prípade absencie Very alebo Maja. Len nech neodíde Bidlo. Neviem kto by tak dobre mixoval k obedu.
Aj ja som si všimol zmeny v programe. Môže to byť len zmena dočasná, lebo aj minulý týždeň zastupoval Maja
Andy: inac to by aj mna zaujimalo. a ak odisiel tak to mi je fakt luto, podla mna to je vyborny moderator
Caute!
Neviete či nahodou Marián Mitaš odišiel z FMka ? Lebo dnes s Verou vysielal Tomaggio a aj na stranke FMka už je program Vera a Tomaggio_FM. Nechce sa mi verit že by Mariana to herectvo až tak zamestnavalo pokial viem tak hraje v Ordinacii v ružovej zahrade a videl som ho v jednej reklame ale už davnejsie.
cauko, a ty co nedojdes na icq sem-tam? :)
Trebisov sa riesi uz dost dlho, nemyslis?
Nekuvikaj. :) Webcasting je doplnkova, nie core sluzba. Ak by chcel niekto zrusit _FM, moze predsa vzdy. Ci bude webcasting, alebo nebude. Zatial skor naopak - na jesen nove frekvencie v Ziline a Zvolene, riesi sa Cadca, Nitra a Trebisov.
Len aby to nebolo tak, ze zrusia _FM a nechaju len niektore programy, ktore sa budu dat pocuvat iba cez webcasting.
dv: ano zle som cital, bol som v tom ze to uz bolo spustene... zrovna to pocuvam, paradicka.
inac vrelo dakujem radiu_FM, ze webcasting spustilo. len tak dalej!
Zle citate. Nocne mixy_FM (ako je vo FAQ uvedene) su streamovatelne v utorok a stredu od 23:00 do 18:00 nasledujuceho dna. Leporelo_FM od pondelka do nedele na striedacku so Signallom_FM. Cize uz o necelu hodku sa spusti Leporelo_FM a takto o tyzden by mal Signall. Ide to pod kazdym browserom. Vela zdaru!
petero: no ja mam prehliadac mozilu a mne to nejde tiez
a aby som neposobil ako totalny pako... ano precital som si FAQ a vsetko co tam je uvedene moj pc, pripojenie a aj moj prehliadac splnaju...
problemy nasich raperov mna nezaujimaju, skor ma trapi nova sluzba "webcasting" ktora je k dispozicii na stranke radia FM. skusali ste ju uz niekto, lebo neviem ci som taky tupý, ale za boha sa mi to nechce spustit. je v tom nejaký figel alebo to skratka este nespustili???
ja som to vydanie sampleru pocuval cele odzaciatku.
islo o to, ze nejaka nova skupina z BA (dajake tri pismena, uz neviem jak sa to volalo) brala do huby patrika z kontrafaktu, lebo ze vraj je komercak a kedysi bol dobryy, v roku 2001 bol vraj v nejakej telke a tam hovoril ze komercia je zla a neviem co a oni mu chceli vytknut to, ze teraz je presne taky, o akych on hovoril vtedy a ze robi hip-hop uz len pre prachy. jeho to nasralo, ako ich pocuval, tak zavolal do radia a chcel si to s nimi vysvetlit :)
takze tak..
Áno tam. Neviem presne, nepočul som to celé, nejakí slovenskí raperi sa medzi sebou hádali cez telefón v živom vysielaní. Bavili sa o komercii, o textoch, nadávali si. Asi tak.
Momentálne je pekná hádka v éteri :-)))
V poriadku je to forum o Fm ale ked uz pises ze nic neponuka tak napis co punakaju ine radia ale nemenuj ich len napis co je inde v ponuke take skvele a vynechaj Sro:-)
Miso- toto je forum o fm, preto som nerozoberal ine radia. Mamo-ty ani nevies co to slovo znamena, tak sa radsej vyjadruj k teme a nie ku mne. Bcx-vyjadril som len svoj nazor a sme aj jojka su na tom podla mojich info celkom o.k.:-) Majak- nie som sam, kto ma podobne pocity, ty si ich vyjadril minimalne aj za mna, dakujem.Howgh.
no, aspon, ze to beries takto hhh
Teraz vidite vybornu ukazku toho, co sa stane s clovekom, ked si zabudne vziat svoju pravidelnu davku antidepresiv :)
toto je presne ten clanok ktory pred vyse rokom vysiel a este aj teraz ma to dokaze rozculit, lebo z takych <>in co tam patrik hovori ... no skoda reci, neviem preco si nezalozil svoje vlastne radio, miesto toho musel preformatovat medzi ludmi oblubenu a vychytenu znacku FUN, ktora dnes uz vobec nie je fun, ale skor naopak - je len komercnym prostriedkom pre hrabanie prachov s velmi jednoduchym a primitivnym sposobom ziskavania posluchacov z jedineho dovodu - mat co najvyssiu pocuvanost za akukolvek cenu...
<zmazat pripadne medzery>
http://medialne.etrend.sk/ radia/clanok.php?clanok=1517
ja som pocuval kedysi davno funko.
asi dva roky pocuvam fm a nejako pred troma mesiacmi som aj to akosi prestal pocuvat lebo nejako na radia ako take ani nemam velmi cas a ked nahodou zapnem tak naladim sity lebo na tu chvilku chcem pocuvat nieco tanecne lebo to je moj oblubeny styl.
kedysi som sa podla hudby v radiu moc neriadil lebo vzdy pocas celeho dna isli zaujimave relacie ktore boli aj casovo a dramaturgicky vhodne zaradene (samozrejme aj hudobna dramaturgia bola OK) a myslim ze nie som sam kto ma taky nazor (narazam na funko). ale dnes? je to skor naopak... zapinam radio kvoli hudbe lebo aj tie relacie ktore su na v sucasnosti mojom najoblubenejsom radiu_fm nie su pre mna dost zaujimave (v porovnani s tym na co som bol zvyknuty) - nehovorim ze je to zle - je to dobre ale nie az tak aby ma to na tolko zaujalo ze by ma nemuselo zaujimat aka hudba znie (existuje uz asi iba jedna taka stanica a to je sro1).
preto ked mam cas pocuvam uz len sity lebo bud mi hra mp3ojka alebo pocitac a ked uz ani to nemam tak ladim sity kvoli hudbe (ale ze by mali dobre relacie... to ani nahodou). A trocha mi to prijde luto - vzdy si poviem, hmm a preco si nezapnem FM? aj si ho naladim, ale raz som tusim pocul hrat Komajotu a ten blby hit co sa teraz hrava na exprese funku a spol.
Akosi ma nedokaze ziadne radio nicim zaujat. A teraz ked sa ma zrusit offline a este nejake relacie a proste celkovo to popresuvat tak neviem neviem ci to pojde k lepsiemu alebo horsiemu. Dufam ze k lepsiemu. Drzim palce radiu_fm ale musim povedat ze sa nestotoznujem s nazormi urcitych ludi z tohto fora ze poobedne vysielanie s wisterovou je nieco ako freetime, raz som to skusal pocuvat, no ale ani to ma nezaujalo
ale to sa opat nechcene vraciam nostalgicky k dacomu inemu a vracat sa uz nema zmysel.... kedze tu instituciu teraz riadi niekto iny... do pekla s P.Z.!
Vivat D.V. in Radio_FM :) !
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň