Diskusia k téme Rádio_FM
najkvalitnejsie radio po programovej, hudobnej,spravodajskej stranke v slovenskom eteri.
Telekomunikacny urad SR uspesne skoordinoval kmitoctove navrhy predlozene Slovenskym rozhlasom pre lokality Zilina, Presov, Cadca. Nitra je este v rieseni, na dalsich lokalitach pracujeme. Pripominam, ze vsetky programove sluzby Slovenskeho rozhlasu mozete prijimat cez satelit bez potreby dekodovacej karty (www.skylink.sk).
S pozdravom
Ing. Róbert Oravec
riaditeľ
Sekcia techniky a IT
P.O.BOX č. 55
Mýtna č.1
817 55 Bratislava 15
no da sa da sa, az na ten zruseny online, nieco ako telefun by sa hodilo (kazdy den okolo osmej-deviatej vecer) :)
co hovorite na zmeny, ktore nastanu po 3 septembri? (viac info http://www.radiofm.sk/content/view/f ull/23557)
i ja som zacal ranne vysielanie pocuvat aktivnejsie ako doteraz, tato zmena je u mna vitana. len ten Ego mi tam akosi nesedi, do toho lifestyle magazinu sa podla mna hodi daleko viac. alebo to chce vazne iba trochu casu...
sak clovek je tyzden mimo a pozeram teraz ze fuuuu ze jaka to kvalitka ide v radiu .. no tucne tucne :) som spokojny ! MNAM_FM
Ťažko odhadnúť, ako sa prejavia zmeny, ktoré boli vykonané viac-menej intuitívne. So zavedením rannej show na _FM ale jednoznačne súhlasím, aj keď výber moderátorskej dvojice nie je podľa môjho názoru zrovna najšťastnejší. Počúval som ranné vysielanie na _FM už viackrát a nejak to postráda "šťavu". Ale možno to chce len čas.
stále čakám,kým nám ju tu spustia.Veľmi by ma to potešilo.
Zatiaľ ma hudobné ukája verejnoprávna poľská Trójka na 100.8 a 99.7.
melod: jaaaaaaj pedbehol si ma teraz som to sem chcel napisat ale v pohode to si zapamatam hehe
Vyzera to tak ze zmeny v FM-ku este len pridu.
Dnes na stranke Radia FM v blogu pripudlo toto:
Myslíte si, že Katika a Ego v ráne a Vera a Majo v popoludní sú poslednými zmenami v programe Rádia_FM? Počkajte si na prvého septembra...
Dušan Vančo
Tak uvidime :)
super - nesuper, zavadzaju ranny a poobednajsi program v takej strukture, ako ho malo funko dlhe roky, snad niekedy od roku 2003 az do zmeny v septembri 2006. ak je toto povazovane za inovaciu, tak potom prosim. pre mna je to len kopirovanie niecoho, co tu uz bolo a fungovalo dobre. mozno si v _FMku myslia, ze to bude fungovat aj u nich. uvidime.
no z FMka normalne nechapem bol som tyžden mimo SR v Taliansku a pridem zapnem ich stranku a same zmeny zas nechce povedat že sa cele fmko zenilo ale tie zmeny co su su dost podstatne myslim že dobrym smerom este zlepsit pokrytie a bude tu SUPER_FM
Dvojica Vera&Majo sú mi páči. Absolútne som spokojný.
preboha to co spravili s tym ranom, ten tipek je absolutne, ale absolutne nepocuvatelny a nudny. phuu, pekne to poserkali
Ono tie zmeny budu natrvalo a nielen koli dovolenkam. Pozrite stranku medialne.sk Inac tie zmeny uz mali spravit davno. Dvaja moderatori su predsa len lepsi ako jeden. A takto bude aspon poriadok v programe. Vzdy budem vediet kto bude vysielat a aj moderatori sa mozu viac sustredit kazdy na svoj program. Ja myslim ze su to skvele zmeny.
Ano zmeny som si vsimol aj ja.Pocuval som dnesne premierove Popo_FM (Popo_FM ci Vera&Majo_FM?) s Verou a strasne mi pripominalo niekdajsi Freetime z Funka.Celkovy dojem som mal vyborny.Pacilo sa mi.
ste si vsimli zmeny v programe radia_FM? ranne vysielanie sa vola Katiga&Ego a popo sa odteraz vola Vera&Majo a kazdy den budu takto vo dvojiciach vysielat :)
mato, to suhlasim, ja by som bol rad keby hrali viac aj niektore komercnejsie, tie ktore su kvalitne. ale zase oni su alternativou k inym slovenskym radiam, takze ked aj nieco take hravaju, tak len sporadicky. to je moj nazor. heh a az teraz som si vsimol ze vcera tu pisal sam velky db, zaujimavy prispevok a som rad ze aspon v relaciach s BaH pustaju aj komajotu :)
a prečo by nezahrali aj nejaku tu komerčnú skladbu? ved pokial je dobra a stoji za to ju zahrat, tak prečo nie... .
inak, k tej komajote, nielen v popo ale aj v piatok v offline ich hrali. podla mna keby ich v inych radiach tolko nehravali, tak vtedy by ich prave FMko hravalo, ako aj ine slovenske kapely, lebo robia kvalitnu hudbu. ale takto ked su uz tolko komercni, tak v _FM nemaju priestor
vgmedia: ktorysi z nasich technikov (a tieto fora navstevuju tusim len radiovi technici:) ma upozornil, ze sa tu spomina program offline, na ktorom participujem. takze doplnim: ba aj dalibor janda, nada urbankova, plavci, zlata brana..myslim, ze sa tomu hovori humor v kontexte alebo tak nejak. co je humor bez kontextu, tzv. nechceny, skusim priblizit na priklade.
tak napriklad veta "Komajota určite nepatrí do priestoru rádia_FM." je pre mna humor s povabom nechceneho. na svete je tak malo urciteho. pod ktorou stastnou hviezdou si sa narodil, ze mas tak nekompromisne jasno? ja osobne viem s urcitostou len to, ze komajota je rovnako povodna resp. nepovodna ako 99% slovenskej popmusic a dokonca ma jedno male hoci nie celkom bezvyzname plus: ked uz pocutelne adoruje zahranicne vzory, aspon ma vkus a adoruje massive attack a keane. vseobecne si ale myslim, ze ak pouzijeme rovnaky meter ako na pehu, kirschner, paru, lavagance alebo diego, predmetna piesen komajoty v hanbe neostane. skor ten, kto nepocuje preco.
FUN je nepočúvateľné rádio vyložene postavené na tradične známych pesničkách ako napr. (Desmod, R.Grigorov, Z.Smatanova). Pre kvalitnú hudobnú produkciu však nevytvára žiadny priestor aj keď sa tak mnohí mylne domnievajú. Deje sa tak preto, lebo celkom presne nesledujú zmeny v rozhlasovom éteri a majú zafixovaný názor ten, ktorý tu platil ešte v 90 rokoch. FUN už nie je FUN.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň