Diskusia k téme Rádio_FM
Konečne !
FUN-ko????? to sa k tomu preboha ako dostali?
Chemici budu v BA tusim koncom novembra a medialni partner konecrtu je FUNko takze smola
i ja osobne by som radsej uvital narodky s chemical brothers.
a chemici budu, lenze iba ako samostatny koncert dakedy na konci novembra ak sa nemylim
zaujímavá sprava...len skoda ze hip-hop moc nemusim.... :o(
tak tu to je narodky FMka:
Narodeniny_FM s 50 Centom!
http://www.radiofm.sk/conte nt/view/full/25309
haaaaalllllooooo...wake up....www.somafm.sk....pre toho kto m arad dobru hudbu a nie len zpar dobrych trackov za cely den...
mam len taky maly tip. ak budu pokracovat v tanecnom duchu (co je asi viac ako mozne) uvital by som vystupenie Carla Coxa...
mna ani nie, lebo sa stavim ze zasa to vyjde na den, kedy budem pracovat, kugva :/
inac tie narodky aj mna dost zaujimaju. som zvedavy co dobreho prichystaju...
Mohol by sa ozvat Vanco k tejto teme.
klaudia je mne osobne najsympatickejsia moderatorka vobec. ci uz v telke alebo v radiu. a okey neznasam, tak mi je luto ze ju zase uvidim uz len na jojke v pocasi ak je to teda pravda co tu hovorite lebo v tych septembrovych zmenach este nemam prehlad a este nechcem vediet co bude v januarovych zmenach hmm
vgmedia: Klaudia podla toho co som cital tu na diskusii na radio okey je vraj tam ale neviem naisto nepocuvam okey a Jana pokial som dobre zachytil meno hlasi tusim spravy aj teraz prednedavnom som ju pocul neviem ci nahodou aj nie dnes
Nevie niekto čo je s Klaudiou a Janou Janičovou. Dávno som ich nepočul.
majo_FM neodchádza, bude vsak tri mesiace nepritomny, kvoli tomu serialu. precitate si to tu: http://www.radiofm.sk/content/view/f ull/24613
tie prispevky co som pisal o 10:40 a 10:42 su moje len pisane zo skoly takze zabudol som dat meno
vgmedia: sak jasne zastupil ho a zastupila ho aj ta baba co je v jingloch ale nerobili sa take zemni že sa zmenil nazov programu ale tiež si myslim že je to len docasne kvoli tomu filmu Miesto tieňov lebo včera padla prva klapka takže sa zacalo natacat.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň