Diskusia k téme Rádio_FM
Marcel ak sa mi chces ozvat tak mail som dal do nicku
biscuit: ale sak dobre chapem biznis ja sa len tak pytam ci FUNko si nedalo nejaku podmienku ci nechcu provokovat ja by som si napr taku podmienku dal nech je sranda
via mail rad a v pohode pokecam, tu je to nemozne.zasa som prehovoril sam seba aby som prispel, akoby som netusil ako to dopadne. moja culpa.
Andy, uz to bolo spomenute. Islo o zaplatenu reklamu, nic viac. Inak, to co napisal Dusan na blogu RADIA_FM bolo podla mna cisto zo srandy, ale senzaciechtive medialne weby to ocividne zhltli aj s navijakom a urobili z toho kauzu cislo 1 :)))
Marcel: inak ake vyhody mate z toho že ponukate listky na 50centa. ide len o zaplatenu sutaz alebo teda reklamu alebo možete v NTC vycapit aj logo FUNka? to by bola pekna provokacia hehe
Zisti si najskor obchodne pomienky pre zadavanie reklamy, skor nez tresknes dalsiu blbost!!!
Ono totiz komercne radio nema stedrych koncesionarov (ktori ani nevedia, na co sa vlastne tie ich peniaze minaju) ako okruhy SRo, musi sa uzivit samo :)))
neurobime zbierku? Hodina grgania a prdenia alebo dajme im tam reklamu vsetkych konkurencnych stanic....ved je to za preniaze a podla ich logiky to pojde.
Je to bezne preto, lebo maju rovnakych majitelov. Aspon v pripade Pro7 a Sat1 je to tak urcite.
Ze velkorysost Funradia! Ved vy by ste odvysielali cokolvek, len nech to niekto zaplati. Keby si niekto zaplatil hodinu grganua a prdenia, tak odvysielate aj to.
na zapade je tiez beznym javom, ze konkurencne televizie si navzajom davaju rekalmne spoty na nejaky program alebo film, ktory budu vysielat... je to vidno napriklad aj na nemeckych tv Pro7, Kabel1, Sat.1 alebo aj Vox
Podobna? Ide o narodeniny konkurencneho radia. :o) Bravo. Fun radio zjedlo same seba.
Podla mojich informacii technologia je uz instalovana. Ma sa to spustit v stredu.
Podobna situacia sa uz odohrala, ked bol Expres partnerom koncertu B.E.Peas, organizator si plne hradil spoty vo funradiu tyzden pred koncertom, lebo mal pocit, ze nezasiahol cielovku podla svojich predstav. Tentoraz to vo funradiu "cvakol" Slovnaft. Takze ziaden "zvlastny marketingovy tah" ale normalne zaplatena reklama a velkorysost Funradia. Vela kriku pre nic.
Keď spúšťali v lete vysielač v Martine,tak bola k tomu vedená kampaň v novinách a bilboardy.Teraz nič.A pritom majú súčasne spustiť 3 vysielače/CA,ZA a PO/.Čadca síce nie je pupok Slovenska,ale Žilina a Prešov?patria medzi 5 najväčších miest na Slovensku/BA,KE,PO,NR,ZA/.
biscuit: ahaaa no dik za opravu myslel som že to bolo ked mali 15
Andy, sekol si sa, to bolo k 15 narodeninam :)))
Hehehe inak podla mna toto este nič neni ja si pamatam ked malo FUNko 13 rokov a mali popritom suatž s Wüstenrot poistovnou tak si zaplatili reklamu v Exprese.
aj som rozmyslal, ci napisat nieco take, ako si napisal ty. ale potom som nad tym mavol rukou, ze si _FM pozitivni budu aj tak tvrdit svoje. kazdopadne, zdielam tvoj nazor:)
A este sa mi rata, ako to radia.sk hned vycapia ako Hot News :)))
1.Koncert 50 Centa a Radio_FM podla mna dokopy moc nejdu. 50 Cent je v sucasnosti asi najkomercnejsi rapper a to sa tazko spaja s radiom, ktore sa uz vyse roka snazi oslovovat prave tu menej komercnu cast posluchacov.
2. Fun a _FM su len velmi vzdialena konkurencia. Jednak maju odlisnu cielovku a navyse myslim, ze vztahy medzi ludmi, ktori pracuju v oboch radiach su stale viac nez nadstandardne. Alebo sa mylim? :)))
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň