Diskusia k téme Rádio_FM
Pozrite si fotky noveho studia, teraz som si ich vsimol ked kliknete na radia a nasledne vyberiete Radio FM.
Kamarát, takto ostro by som to až nehodnotil, aj multihudobné rádiá sú v poriadku. Dúfam, že v budúcnosti prejde radio_FM na kompletný celodenný alternatívny program, hoci dnes jeho vedenie tvrdí, že na to nie sme pripravení. Hold, oni na to majú prieskum, takže, hoci s tým nemusím súhlasiť, musím to akceptovať, a byť vďačný aj za tú večernú alternatívu.
debilny nazov...rock FM, pop FM, jazz FM a to vsetko v celku = grc FM.
Pozor na fakty - HIT FM existuje do dnes - rádio z Partizánskeho na 96,4 a v Prievidzi na 104,5! Či vieš niečo, čo my nie? :-))) Hviezda FM je out, to je jasné. Skôr som poukazoval na to, že na Slovensku už disponujeme rádiami so zakončením FM.
Pekný deň všetkým.
Niektorí ľudia považujú hiphop, nujazz, techno za rock, lebo sa do toho prd rozumejú, inak aj názov rádio SLOVENSKO3_FM by nebol zlý.
Hit Fm ani Hviezda FM uz neexistuju. Otazka znie - Bude si moct este niekto niekedy na Slovensku zaregistrovat znacku radia s FM po tom, co ju ma zaregistrovanu Radio_FM? Asi tazko, myslim. Mne sa to paci. U nas bude iba jedno jedine _FM.
Je o nicom... Radii co mali v nazve nieco_FM bolo a je vela. Neviem preto, ci to je dobry smer na vybudovanie znacky - jednoznacnej identifikacie stanice.
tak si nam to vysvetlil. teraz uz konecne chapem, preco maju radia v nazve to FM. kokso, nebyt teba, zomriem sprosty...
tak este raz, pre takych inteligentov ako ty: ten nazov logicky vzisiel z byvaleho nazvu a vyjadruje, ze uz nehrame len rock (co v podstate nebola pravda, ale vela ludi si to myslelo), ale aj ine styly. a v tom je prave jeho krasa - da sa s nim vyborne pracovat (pop_FM, hiphop_FM, party_FM, spravy_FM, cokolvek_FM).
uz chapeme?!?
Podľa mňa je to veľmi zlé pomenovanie tohto bývalého rádia ROCK FM, pretože to FM má v názve veľa rádií na svete a nejaké aj na Slovensku. To FM je vlastne len prípona rádií, čo vlastne vyjadruje to, že vysielajú výlučne na FM pásme. Teda bývalé ROCK FM, teraz už rádio_FM, v podstate nemá žiadné pomenovanie. Každopádne by sa mali premenovať.
Tiež si myslím, kreatívny tým rádia_FM si veľmi nenamáhal hlavičku.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň