Diskusia k téme Rádio_FM
Ahoj Slovaci,podarilo se mi po letech naladit FM radio/ u nas ho rusi Radio Impuls/ na digitalnim tuneru.Prece musi kazdemu byt jasne,ze hraje nekomercni veci a tudiz nejaka poslechovost vubec neni vypovidajici.Podobne je to i radiem Devin, ne?To je taky skvele, ale u nas lze poslouchat jen pres internet..Drzte se a at Vam to dobre dopadne s novym reditelem SRo.:-)
Tak, tak suhlasim, ROCK FM v pov. formate by tiez urcite stratilo hodne posluxacov, navyse stare komercne sa xovajuce ROCK FM opodstatnenie nemalo, ale nove RADIO_FM opodstatnenie uz ma... sak ked sa novi kandidati na sefa SRo ohanaju verejnopravnostou, tak nex potom spravia z _FM radio, ktore bude hrat nekomercne 24/7... Ja budem len rad :))))
jasne rock FM zilo zo slavy ze boli prvy celoplosny a skoro kazdy ich poznal ako prve slovenske radio co hralo FM, zo zaciatku ani nemali konkurenciu,FM je uplne o inom a malo by sa zachovat , aj ked v sucastnej dobe kazdy rozmysla len nad plnou penazenkou !
Podla mna by ROCK FM nemal v povodnom formate sancu, to bola cista zotrvacnost... Hric sa predsa bije za verejnopravnost, takze v tom by som problem nevidel :) Kazdopadne, ohanat sa 40% poklesom je totalna blbost a bolo uplne jasne ze sa posluchacska zakladna obmedni... bohuzial tu este mame silne komercne tlaky z okolia, absolutny nezaujem o nieco nove a vobec...
ak bude Machaj riaditel SRo tak bude s FM AMEN !
Machaj sliapal dlho po krku aj ROCK FM Radiu...
Nie je Lubos nahodou s Hricom rodina ??? !!!
fok, _FMko pokryva oblast ktora by na Slovensku nemala v sucasnej "preexpresovanej" situacii sancu... I ked je to v SRo vazne, nie je problem niekde inde? Neberte nam _FM, nemam uz kam preladit :(
Citovane z www.sme.sk:
"Prvý oficiálny kandidát na nového riaditeľa rozhlasu Ľuboš Machaj už hovoril o rušení Rádia FM. Podľa prieskumu MML za rok stratilo 41 percent poslucháčov, a to aj napriek veľkej mediálnej kampani spojenej so zmenou názvu z Rádia Rock FM. Šéf rádia Marcel Forgáč stanicu bráni, že napĺňa verejnoprávne parametre, lebo hrá viac slovenskej tvorby a okrajových žánrov ako súkromné rádiá. Na poslucháčov ešte čaká."
Vas nazor?
ja furt nechapem preco by mal niekto rusit _FM
ak je tu nejake radio zo siete slov. rozhlasu na odstrel, tak to moze byt jedine a jedine Devin
nic proti nim, ale tak nizka pocuvanost na docela slusne pokrytie hovori za vsetko
A zatial asi ani nikto netusi, kto nim bude..
expres po dvoch rokoch v malych cislach????????
vznikli v roku 2000
2001 2.5%
2002 9.9%
2003 12.7%
2004 17.7%
a zo zaciatku nemali bohvieake pokrytie
skor ako nieco budes tvrdit skus si to overit, staci kliknut na prieskumy.
len pre poriadok, vobec nechcem vyzdvihovat expres nad fm. podla mna z 5,4 na 4,7 po takej velkej zmene su uzasne cisla
zelam im ovela viac, lebo si to zasluzia
MML-TGI SR 2005 1. vlna (3.1.2005 - 24.4.2005)
Ze snad ho nezrusia- to znamena, ze jeho existenciou si ani ludia z Rozhlasu nie su isti, vsakze??? Kazdopadne, drzim palce, aby ho nezrusili...
Je to tak.Toto radio kompletne meni posluchacsku zakladnu tak sa netreba cudovat a cakat zazrak do pol roka. Na trhu je radio_FM iba slabuckych 7 mesiacov. Express s prudko hitovym formatom 2 roky bludil v malinkych cislach. A fakt sa netreba obzerat na niekdajsie cisla rokefem - dnes je toto radio niecim uplne inym s inym poslanim a hlavne verejnopravnym charakterom. Snad ho nezrusia.
Radio FM - 4.7 percenta, co je 206 tis. ludi.
Hryc sa na adresu ROCK FM/ RADIO_FM takto vyjadril uz niekokokrat- este pred vyse rokom by kritika tohto okruhu mala opodstatnenie, teraz uz urcite nie...
Tiež nechapem čo tym chcel pán Hryc povedať lebo na inych okruhoch SRO je povodnej tvorby až až alebo chce mať z FM-ka druhý DEVIN??
Nedávno bolo v TV to mediálne fórum, kde kecali o STV-čke. Išlo ma rozdrapiť, keď som počul Hryca (hosťa relácie), ktorý tam šikovne zatiahol aj Slovenský rozhlas a ponosoval sa, ako nám éter špatí nejaké "rokefem rejdiou". Tým chcel naznačiť, že SRo vysiela komerčné (možno poangličtené) rádio, ktorých tu máme plnú prdel, ale stavím sa, že p. Hryc ani netuší, čo sa na _FM-ku momentálne vysiela. Najhoršie je, že takýchto "odborníkov" je tu viac než dosť, a potom sa ľahko tvorí verejná mienka o tom, že tretí okruh SRo je vlastne zbytočný. Je na manažmente Radia_FM, aby sa posnažilo uhájiť svoju pozíciu a existenciu tretieho okruhu v súčasnom stave.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň