Diskusia k téme Rádio_FM
To bude asi tym ze mam spoluziaka Misa Kocisa! Este som chcel povedat to ze radio FM sa tvari ze je radio pre mladych. Odkial berete taku istotu!
Sakra strasne sa za tu chybu ospravedlnujem. Neviem ako sa mi to mohlo stat. Hanbim sa jak pes!
Nehovorim len o nazve aj ked Rock FM malo uz nejaku tu znacku. Ale ak mam porovnat napr posluchacsku hitparadu tak nie je o com! Vera sa z Misom Kocisom neda ani porovnat!
kexxx mas pravdu a neda sa ti nic vytknut len nech im to hra tak ako dotera za bude konecne dore,hlavne budeme moct pocuvat dobru hudbu aj pocas celeho dna!a este odkaz pre em tie komercne radia hraju prepac za vyraz hudbu robenu len na umelo a tieto komercne odpady ma prestali bavit!viem za je to len moj nazor ale nemusim pocuvat sto krat do dna na kazdom radiu nejakych ubohych O-zone!Mam chut rano vsat a pocut nejaky dobry slovensky Hip-Hop alebo mozno aj nejaku alternativnu hudbu!Slovaci preberte sa ved svetom leti clubova hudba a nie nejake hluposti vytvorene len kvoli zarabaniu a platinovym cdckam na stenach!
Na nazve nezalezi- ja som rad, ze nazov ROCK FM zmizol. Jednak obsah vobec neodpovedal nazvu. A jednak stare ROCK FM som moc nemusel- kym _FM je troxa ina kava :)))
Nemozem si pomoct ale neviem ci nebola chyba ked zmenili Rock FM na FM.
Hmm, do tej ankety, co maju na webe zatial prispeli az 3 ludia, no takto ho nezaxranime :((((
kto so mnou suhlasi ze nechce zrusit _FM-ko?treba s tym nieco spravit!!!!!!
Zaleze, kolko ludi sa za zaxovanie _FM postavi- ked nas bude len zopar, tak nas odbiju tym, ze tejto skupine posluxacov daju raz do tyzdna nejaku 2-hodinovku na Devine a bude...
Hovoris mi z duse, tiez som nad niecim takym rozmyslal. Pripadne ma napadla jedna vec, ale to uz asi prilis fantazirujem :o) - koncert na podporu Radio_FM Ale zatial nie je nic iste, i ked je udajne najvacsim favoritom Machaj a ten nam _FM bez milosti zrusi. Kazdopadne, asi treba pockat na to, ako dopadne volba a potom zorganizovat napr. internetovu peticiu (i ked neviem, ci by taka forma mala nejaku vahu - papier je papier), spojit sa s ludmi priamo z _FM a skusit nejake ine natlakove akcie, samozrejme v ramci slusnosti a zakonov :o) Podla toho, co citam na tejto stranke, na radiowebe a aj podla reakcii z mojho okolia, je vela ludi, ktorym zalezi na tom, aby Radio_FM vysielalo dalej. Na stranke radiofm.sk je tiez diskusne forum, preco nevyuzit aj to?
Nestaci nadavat na fore, treba spravit nejaku peticiu proti ruseniu _FM. Mozno pomoze...
Toto snad neni mozne! Nech skape do roka ten co zrusi jedine pocuvatelne radio na slovensku. Nedajte sa ! FM the best
Dakujem za sprijemnenie casu v práci ten mix Prodigy co ste hrali prave teraz to bolo a este stale je strasna supa vec!Vazne dakujem!14.09.2005 23:53
na Slovensku je to tak. Inde sa snazia tvorit u nas sa likviduje. Ak sa to stane fakt neviem co budem pocuvat. F.off Materak!!!
drzte sa
citat zo zakona
§ 5
Činnosť Slovenského rozhlasu
(1) Hlavná činnosť Slovenského rozhlasu je
a) vysielanie2) rozhlasovej programovej služby, ktorá je v súlade s poslaním Slovenského rozhlasu, najmenej na piatich celoplošných terestriálnych okruhoch
EM - zda sa, ze nas poznas, ale obcas iba zda.Urcite dakujeme aj za kritiku - nic nie je lepsim prostriedkom pre rast. Radio_FM ale nie je len o prazdnych slovach okolo pesniciek - toto bol Phil Collins - toto bude Bananarama,bud nemas napocuvane, alebo len tak strielas - a krivdis.Netvrdim, ze sa neobjavi aj takyto vstup - ak ano, skor dopoludnia v jasne prisluchovom case. To vsetko ale syto doplnene o pravidelne rubriky, ktore nemaju hadam az tak daleko k Tvojmu popisu "trendy" radia - Focus_FM, Klik_FM, Sportoviny, Frou-Frou, A4_FM, Film_FM, Media News_FM, Game News_FM onedlho pribudnu dve dalsie, ktore budu "trendy" az-az - informacie o vsetkych dostupnych koncertoch na SK a v blizkom okoli - HUN, PL, AUT, dalej rubrika v ktorej budeme testovat "trendy" technologie a vyrobky - mobily, i-pody,hracie konzoly,hi-fi - plus pravidelne spravodajske vstupy o celej a o pol "jednou vetou." vecerne vysielanie ma ine specifika...Roboty mame este ako na kostole, uznavam, ale nemame sa za co hanbit v ramci kulturnosti radii podobneho typu. Jazykova stranka je sfera v ktorej tiez treba urobit kus prace - ale citlivo, aby sme nezneli dnesnemu mlademu posluchacovi ako mumie vypustene po 30 rokoch z katakomb Matice (bez urazky).Ľebo ľeto pľetie ľuďí.
Pomahame mensinovej kulture a akciam tretieho sektora dost vehementne - inde by sa so svojimi projektami nedostali ani ku dveram - vid A4 a dalsie.Snazime sa a nemame este ani rok, tak sa par veci este musi "utriast." napis mail :-), Co vies,mozno sa u nas najde pre Teba praca, alebo aspon podebatujeme ako to vidis. Peace
precitaj si zakon - 5 celoplosnych terestrialnych okruhov. RSI teda nerataj
slovensko, devin, fm, regina, patria, slovakia international = 6 Zrušili medzitým niečo??
zakon o rozhlase sa menit vobec nemusi. Zakon hovori, ze SRo vysiela na minimalne piatich vysielacich okruhoch. Teraz ich je 6. V pripade, ze sa nahodou novy riaditel rozhodne zrusit RFM, nepotrebuje riesit nic ine, len presvedcit ROzhlasovu radu, aby mu jeho navrh odklepla. A hotovo. Ziadny parlament, ziadne zmeny legislativy.
K tvojmu prispevku v diskusii, ze mlada generacia konecne dostava z radia hudbu aku pocuva - podobnu hudbu dostava zo sukromnych zdrojov napriklad (najcastejsie) vo FUNradiu, ale aj na Exprese (obcas). Nuz Radio_FM ma inak rovnaku hudbu kazdy den. Rano mi ide na nervy, ze stale pocujem to iste a hadam aj v tom istom poradi (to uz prehanam). Statny rozhlas (nech to znie akokolvek zastaralo) ma svoje ulohy, ktore od neho vyzaduje statna moc - ale medzi tymi ulohami nie je robit diskoteku pre mladych ludi, ale pomahat kulture, spisovnosti jazyka a istej urovni, aby sme o 50 rokov neostali narodom barbarov. A preto mi je luto, ze RadioFM (s prepacenim) serie na akukolvek kulturnost, jazykovu a obsahovu uroven a zo statnej kasy sa naziera kopec ludi, ktori by za normalnych okolnosti do rozhlasu ani len nemohli vkrocit. Z coho vyplyva, ze v SRo nie je normalna situacia. Nemam 100 rokov, som tiez mlady posluchac a dobre poznam situaciu v RFM. Ale prazdne reci k pesnickam si skutocne nezasluzia samostatny okruh. Asi tak. Ale este nic nie je stratene a hadam RFM prezije, vymeni garnituru a stane sa z neho trendy radio, napriklad taky cesky magazin Reflex v rozhlasovej podobe.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň