Diskusia k téme Rádio_FM
podla mna je minimalne neetické aby kandidoval Dzurjanin
preto mi bolo cudne ze nekandiduje Machaj,uzka skupinka ludi chce nieco dosiahnut, tak nastrkuje postupne ludi ktory maju vykonavat ich myslienkove poxody
v tomto pripade urcite bude platit Machaj = Dzurjanin
tak toto snad nemozu mysliet vazne.. konecne na Slovensku vzniklo nieco kvalitne a niekomu sa to zjavne nepaci.. Zeby to bola zavist? :o))
Machaj nekandiduje ale jeho poslusny vazal ano. kandiduje totiz predseda Rozhlasovej rady !!!!!!!!!!! nonsens!!!!!! Dzurjanin (vypocul vsetky projekty a asi urobi vycuc) , ktory by v pripade svojho vitazstva Machaja okamzite menoval programovym riaditelom. neuveritelne. Rozhlasova rada ma u mna asi taku vaznost ako dramaturg v Disneylande.
Radio_FM nikdy stamilionove straty vykazovat nebude. Je to jediny okruh, ktory osve moze dotovat aspon z casti celopyramidove dlhy. Ja ho aspon osobne vnimam ako jediny okruh, ktory zije a ma progres a vobec neznie ako sucast skostnateleho SRo. Zlucenie, ci zrusenie by bola samovrazda. Rozhlas ako institucia potrebuje mladych posluchacov. A jedine miesto, kde ich odchyti, je komercno/alternativny hudobny okruh - cize formatovanie ake ma v sucasnosti je s velkou pravdepodobnostou takmer idealne. Skor ma trapi, ze prvy okruh nie je jasne formatovany. Mal by byt vlajkovou lodou SRo. Mal...
zaujimalo by , čo viedlo Machaja k tomuto činu .....
Ver mi, ze keby vykazovalo stamilionove straty, tak ho asi zrusi.
Jeden rok už bol Devín s Regibou zlúčebé v jedno (asi v 98, alebo tak nejak), ale treba si proznať, že vtedy mal 3. okruh SRo oveľa vyššiu počúvanosť a vtedy ešte Rezník neriadil SRo, bol len vtedy šéfredaktorom Reginy Košice :-)
... veseľme sa !!!
Rádio_FM ostane (teraz len treba dúfať, aby zvolili Rezníka), lebo on je jediný, ktorý by nechal 3. okruh SRo vysielať aj vtedy, keby SRo vykazoval straty aj v niekoľkých stovkách miliónov. O ňom ako o jedinom viem, že to by už radšej zlúčil Devín s Reginou, než zrušiť 3. okruh.
On je správny chlap !!
Toto je asi jediný Machajov správny čin v jeho života !
Keby sa stal GR SRo ... , na to radšej ani nechcem pomyslieť.
Ale oslavujme, Machaj ušiel !
Asi zistil, že tých vysnívaných 10 hlasov nikdy nedostane, a tak radšej zdupkal - nechcel sa mediálne strápniť, a tak ten jeho odchod pred verejnosťou ukecal.
On totiž¨už v 1. voľbe na jeseň nezískal v 3. kokle 10 hlaSOV (IBA 8), A TO TAM ANI rEZNÍK NEBOL.
Už aj ČRo má svoju dlhoočákavanú stanicu - ČRO 4?
To je skvelé .
Hej, pozrel som si správy na TA a tam to hovorili (o 14:30) , je to skvelé, rádio_FM sa može tešiť, oslůavovať a vyblázniť sa od radosti :-)
Konečne Machaj urobil aspoň jedno správne rozhodnutie vo svojom živote !
Jupííí
Machaj nekandiduje.hotnews 13:30
Nechapem, preco chcu u nas rusit ci zlucovat FMko?! Aby po zruseni zistili, ze samostatny okruh pre mladych musi zasa a za tazke peniaze vzniknut?
"Když jsem v roce 1999 do rozhlasu přišel, tak jsme věděli, že stanice pro mladé musí vzniknout. Problém byl v kmitočtech. Často se lidé ozývali, že ČRo má svých 127 kmitočtů a že by se jistě daly nějak přeskupit. Jenže když se něco někde vezme, tak to jinde chybí. Start ČRo 4 umožnil až nástup digitalizace," uvedl novou stanici Kasík. "Český rozhlas tím příjde o svou frustraci," doplnil ho programový ředitel Ostrý.
ej ..... toto uz davno nikto nenapisal ze dim dalej tak coraz lepsie.....:-))))
Dnes bol odoslaný 1. otvorený list členom Rozhlasovej rady vo veci záchrany Rádia_FM. Sledujte stránku http://www.robsoft.sk/radiofm (sekcia "Čo je_NOVÉ" v ľavej časti).
Ako iste viete, včera Rozhlasová rada zverejnila mená kandidátov na post generálneho riaditeľa SRo v druhom kole voľby. Medzi kandidátmi sa nachádza aj pán Ľuboš Machaj, proti projektu ktorého bola namierená prvá vlna iniciatívy "Zachráňme Rádio_FM".
Práve preto sa petičný výbor rozhodol podniknúť nové kroky a pripravil druhú vlnu iniciatívy. Ten, kto ešte nepodporil elektronickú petíciu proti zrušeniu Rádia_FM, nech si pozrie ofificálnu stránku http://www.robsoft.sk/radiofm na tejto stránke nájdete aj aktuálne novinky o voľbe a o iniciatíve. Zároveň nájdete aj informácie o tom, ako podporiť papierovú petíciu a iniciatívu ako takú. Stránka je vhodná aj pre tých, ktorí už petíciu podpísali.
Ďakujeme vám za podporu!
www.radiofm.sk Fotky-akcia TIESTO. Je alebo nie ja na jednej z nich Lenka Šóšová vizážistka a moderatorka TV Markíza?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň