Diskusia k téme Rádio_FM
Myslim ze Twist by ti mohol vyhovovat.
Rádio FM sa mi vcelku páči, moderátorské vstupy, správy aj muzika, ktorú hrajú, až na tie minúty, kedy hrajú elektronickú, ktorú neznášam. Bohužiaľ, je tam dosť často.
Obraciam sa na tu diskutujúcich ako na tých, ktorí majú prehľad o rádiách, ktoré kedy čo hrajú, mohli by ste mi poradiť, kedy sa ktoré oplatí počúvať? Sám, bohužiaľ, nemám čas skúšať postupne, kde čo kedy hrajú, ani si to zisťovať v programoch rádií (tam aj tak väčšinou neuvádzajú, akú muziku vtedy hrajú).
Mám rád jednoduchú gitarovú muzičku, rock, poprock aj džez, world, poteší sem-tam aj folk (zrejme býva iba na Devíne a Lumene) a šansóny.
Okrem elektroniky nemusím ani uškriekaný metal, country a ani dychovku (tú ale asi okrem Reginy nehrajú nikde).
Zatiaľ si okrem FM ladím podľa chuti Rebecu, Devín, Slovensko a Lumen. Obchádzam, ani neviem prečo, Okey, Fun a Expres.
mozno tam boli zvucnejsie mena, ale ... obsah aj forma vysielania ma viditelne vyssiu uroven...o hudbe ani nehovorim...aj nazov _FM je lepsi...
Waaaw, tak zajtra budem pocut Demetera? :-) No konecne ze ma vlastnu relaciu...Isto budem nahravat... :-))) Tesim sa...
no mna ta Katika vobec ale vobec nepotesila
Je to tak.A to hovorim aj ked sa zo zotrvacnosti stale povazujem za skalneho posluchaca Fun radia.Staci si pozriet playlist FM a casto neverim vlastnym ociam,co vsetko som zas prepasol.
mne sa tieto zmeny celkom pozdavaju, hlavne piatkovy offline
Jingel: "Buddha Bar, Nu spirit of Jazz"
teraz uz len Nu Spirit.
G-reset pokracuje s Tomasom Slobodom, len sme ho zanrovo trosku oSlobodili - moze siahnut aj po inom type muziky, aj ked gitary budu jednoznacne dominovat. Nazov bude Nocny Zivot, teda tak ako pocas tyzdna.
Nu Spirit bude v podobnom style ako Buddha Bar???
Neviete niekto ci este vysielaju G-Reset?
PO
20-22 Hudba Sveta
22-00 Selector
00-02 Night Mix
UT
20-21 Pohoda
21-22 Rodinna Hudba (Lipa.ml+Lipa.st nielen o jazze)
22-00 Nocny Zivot
00-02 Night Mix
ST
20-21 D2
21-22 1x60
22-00 Noc. Zivot
00-02 N. Mix
STV
20-22 Sampler Radio Show
22-00 N. Zivot
00-02 Headbanger_FM
PI
18-21 Offline Balaz/Hubinak
21-02 4Elements
SO
19-21 90s_FM
21-22 FM Exkluzivne
22-00 Nocny Zivot / T.Sloboda
NE
20-22 Nu Spirit
22-00 Kompas
00-02 Chill Out
bude tiez Rodinny koncert (Lipa st. a Lipa ml.) ale neviem presne kedy (mari sa mi, ze streda). A tiez online niektorych dnoch bude robit Dano Balaz s Hubinakom. Predpokladam, ze vsetko bude na stranke_fm
rusi sa 120 a miesto nej bude Selectááááááááááááá
a dalej som nepocul
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň