Diskusia k téme Rádio_FM
Wav. FMko ma podcasting. Klobuk dolu.
:-)))))))))))))))))))))))), tie dve hodiny su super
samozrejme, romsky den treba vysperkovat...
dal by som tam rubriky "co nove na socialke", prognoza rastu zemiakov, cestovatelske okienko pod nazvom z kosic do londyna a späť za 7 hodín, lekar by rozpraval o nevyhodach antikoncepcie, pre domacich kutilov zas rady "urob z dvoch mercedesov styri", pre sexuchtivych " predrbanie podpory za 2 hodiny" - to by mohlo byt LIVE zo stanicnej restauracie,
sport by bol vyhradne o boxe, no a specialnu pozornost by som venoval ciernym praktikam v sporte...
ale uz mlcim, lebo nikto neslubil hono rar...
dyk, babyka, chas more...to by sa aj vám gááááádžom páčilo...
Tak prave som si to detajlne opocuval v klude cez sluchadla a je to tak. Tie stredy su uz lepsie nakomprimovane a nekolisu. Som zvedavy, co to bude robit na tych extremnych pesnickach, ale predpokladam, ze by to mohlo byt OK. Este raz v mene posluchacov dakujem kompetentnym... ;)
Mam pocit, ze cez vikend Fmko urobilo nieco zo zvukom. Hra to hlasnejsie a mam pocit, ze tie ich stredy konecne nekolisu, ked na ne nabehne basova linka. Este som to zatial poriadne netestoval, iba som to zapocul cez sluchadla. Takze diky. :))
Kale, Bila, Kmetoband,Tockolotoc,Phurikane Gilav, Dzurinda Beatboys
a co takto romsky den?..he?..koncek, bila, šukačaje... a dalsich 600 000 posluchacov...ked to zratam s madarmi, 40% trhu...to neni malo...)
Tak to si ma teraz vazne prekvapil, ze ho poznas.
Peto Bojko a INFLAGRANTI? :-) Poznam.Drzim palce. Ma super hlas.
Nechcem byt zly, ale vy dvaja pisetete ako nejaki skrachovani muzikanti. A aka hudba je dobra, mongolska? Vsade su predsa dobre aj zle pesnicky. A smutit za starymi, dobrymi casmi asi nema zmysel. Ja mam kamosa, ktory nebol na Slovensku doceneny, tak odisiel do Nemecka a tam zalozil skupinu. Ta skupina (Inflagranti) ma teraz vela koncertov po celom Nemecku, v lete budu hrat na niekolkych festivaloch a v blizkej buducnosti vydaju prvy album.
Áno je odpad.Ale treba doplniť,že kvalitatívny odpad.Bohužiaľ je to tak,to je fakt...
Zabudate na radio hey. Skvela slovenska a ceska hudba.
Mňa to zaujíma, Palo má pravdu, zo slovenskej hudby, ktorá sa hráva v rádiách je 99% odpad
palo to uz fakt nikoho nezaujima. hlavne ked to napises 100x. nikoho si nezaujal na rozdiel od slovenskeho dna v FM ktorx bol fakt fajn.
Ja sa priznám,že som musel preladiť,lebo slovenskú hudbu veľmi nemám rád..Ale keď ostatným sa to páčilo,tak je super.
Dnes to bola cely den lahwodka. trochu som sa bal ake kktiny sa nevyhnutne objavia ale same fasa veci. respect
hmm, to by potom mohlo vyzerat ako ked Magyar Radio Budapest ma vysielanie v slovencine - "kedves mizuing, teraz spieva Malaria Olari piesnicku Pot odo mna bliz" - ale sranda by to urcite bola :-)
CO TAKTO SPORADICKY ROBIT AJ MADARSKY DEN A CHYTAT POCUVANOST V DUNAJ SERDE, VELKOM ONOM...SKRTISI A PODOBNE...A NORMALKA DAT AJ SPRAVY PO MADARSKY...S JESTVUJUCIMI MODERATORMI...TO BY BOLO SHOW...)
P.S. AJ RUSINI CHCU SVOJ DEN...)
TEN BY MOHLA CELY MODEROVAT RUSLANA KURILCOVA...)
prijemne su aj navstevy slovenskych skupin hrajucich nazivo v studiu, kakt prijemny a ojedinely projekt svojho druhu v slovenskom radiu.....naozaj som spokojny so slovenskou hudbou v radiu ci su to uz pesnicky spevane po slovensky alebo po anglicky , staci pozriet playlist...JUPÍÍÍ
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň