Diskusia k téme Rádio_FM
radio_fm - 18:57 - the chemical brothers - galvanize
Pred chvilou hralo radio _FM Zive kvety. Je priam az neuveritelne, ze este aj v dnesnej dobe sa daju z radia pocut take uzasne veci. Len skoda, ze sa to hra iba v noci. Velmi rad by som to pocul aj v dennom vysielani. Zive kvety je pre mna asi to najlepsie zo sucasnej slovenskej hudby. Ziadne debilne frazy, ale skutocne texty. Keby sa taketo veci hrali napr. namiesto Kontrafaktu, tak to by bolo uplne fantasticke.
Suhlasim...90's_FM je balzam pre usi...Program na urovni...Nehovoriac o paradnom speakerovi...Aaaahh... :-)
90´_FM s Demeterom.Tiez velmi dobra relacia.Odporucam :-)
Off-line je momentalne asi naozaj najlepsia relacia nielen na Radiu_FM, ale aj v celom slovenskom eteri.Dost solidna nahrada za Music Files.
NO TO JE FAKT SUPER RELACIA.ODPORUCAM VSETKYM.TIE STARE TALIANSKE HITY
odkaz pre Marcela F: prihovaram sa za zvysenie pohyblivej ciastke platu pre Balaza a Hubinaka !
only OFF LINE ! YES !
Ludia...vrelo doporucujem relaciu na FM v piatok večer : OFF LINE ( Baláž+Hubinák )
Ja respektujem kazdy nazor, ale ked s nim nesuhlasim tak to dam najavo.
a to je najvacsi rozdiel medzi tebou Ikser a 12-kou. S tebou sa da bavit, lebo iny nazor respektujes hoci nesuhlasis.
Mna to neuraza. Iba sa mi to nepaci a myslim si, ze sa to do vysielania ani velmi nehodi. Ale samozrejme chapem, ze niekto na to moze mat aj iny nazor.
Skoda ze to nepustia aj s nadavkami, ked uz su taki frajeri.
tebe sa co paci na tvojej oblubenej hudbe? nenut inym svoj vkus fesak, nech si kazdy pocuva co chce. KF nezerem ale ani ma neurazia dokonca ten remix co hraju na FM je fajn
Mozno by si mohol povedat co konkretne sa ti na KF paci.
Myslim si, ze keby si mal trosku nadhlad, tak by ta Kontrafakt ani Zverina nemohli urazit. Je to vec pohladu.Ale sorry, urcite si nezasluzia byt v jednom vreci s Lobom.
Myslim ze kvalitu tychto "piesni" vystihuju ich videoklipy. Treba dufat ze sa to casom opocuva, kedze je to vzdy o tom istom(zer ma bracho alebo chod do p..e:-))) Alebo treba dufat ze sa ludia v FM spamataju.
PS: Hip-hoperi, mozte ma ukamenovat:-))
Za uplne najshitnejsi hip-hop povazujem vsetko od Kontrafktu a najnovsi singel od Zverinu. To su uz take blbosti, ze nechapem, ako sa to vobec mohlo dostat do vysielania. Takyto interpreti sa skor hodia do Musicboxu k Lobovi, ako do normalneho radia. Je pravda, ze treba podporovat slovensku hudbu, ale zase nie uplne vsetko..
Mne nevadi ze hraju vela hip-hopu. Mne vadi ze hraju vela shitneho hip-hopu.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň