Diskusia k téme Rádio_FM
Majú ozajstných profesionálov ich moderátorly niesu afektované a nemaju drzé reči a ani neurážajú sú veľmi príjemný
JAY DEE - plastic dreams v utorok vecer na FM , made in DEMETER
YO YO YO
je to fasa radiop!!! najlepsia hudba!!! online je najlepsi!!!
fakt ludia ja si v online vzdy najdem aspon 2-3 take veci ze mam pekny cely zvysok vecera
v online sa hra skoro vzdy dobre, akurat obcas ked vysiela Bidlo a vybera samy us hip hop tak to nemusim
Cypress Hill, Tkac and Haverlik,Prodigy,Goldie,Bjork,Rasmus ,Kaiser Chiefs,JJacques Smoothie,Kings of Convenience,Rasmus atd...
uf... citam, ze vcerajsi online bol skvely. Bohuzial, nemohol som pocuvat. Co vlastne hrali?
aj ja som bol az nadmieru spokojny s vysielanim
za vysielaciu zostavu spominaneho online-u (majo&wonder) vyslovujem vdaku:) ked chodia dobre tipy, je radost vysielat. potom sa hadame co je lepsie a co zahrat... :)
omdlievam stastim, Chemik, takze pohoda :-)))))))))))))
len sme sa nepochopili
ved cely vecer hraju vybornu hudbu.neviem co sa ti nepaci.este aj mne hrali o 18.35
tak si pozrite, co teraz podvecer hraju. Omdlievam.
http://www.radiofm.sk/on air.php?html
Som zistil, ze v prispevku si sam sebe odporujem :)))) myslel som to poxopitelne tak, ze nie pozvat ho na oslavu narodiek, ale zastresit jeho vystupenie na Slovenku ako nar. party Radia_Fm. Snad ste poxopili :))))
Bookovat znamyx interpretov si mozu dovolit tak akurat niektore UK ci US giganty. Nase stanice si akurat musia "vycuxnut" prilezitost, ked tu ma mat niekto koncert a vystupuju ako generalny partner koncertu...
Inac pozvat na oslavu narodiek _FM Dj Tiesta je dost dobry tah... aj ked poxybujem, ze rekordny predaj vstupeniek na tuto zurku presvedci tyx "paprdov" co xcu kandidovat na post riaditela SRo, ze _FM tu treba... kiezby to zabralo...
OK :-)
Radio_FM je po dlhom hluchom case radio ktore som schopny nepreladovat.Aspon 10x denne ide taka prekvapiva dobra vec ktoru by som necakal a nabudi ma na maximum.FM Rulz
ja im to neberiem ... tiez si myslim, ze je to fajn napad ... iba si myslim, ze ich netreba tak uplne vynasat do nebies ... :) a zavist? tazko ... to by museli spravit nieco ine. pozvat si hviezdu na jedny narodeniny ok, ale robit to pravidelne a tahat na SK dobrych interpretov castejsie, tomu hovorim umenie.
A viete niekto kedy sa budu dat este kupit listky? Lebo tie co sa predavali su uz vsetky prec. Nerad by som missol aj tie zvysne.
Bella - kysele hrozna.Iba zavist :-8 Napad pozvat Avril Lavigne by bol od funradia dobry, keby s tym prisli sami si zabudol dopisat. Nikde na svete priamo radia nebookuju interpretov, to si zapamatuj.
Genialny tah_FM !!! Nikomu inemu by Tiesto k narodeninam tak nepristal,gratulace
Beriem, lebo neviem si predstavit ze by Tiesto prisiel zahrat na Slovensko len kvoli jednemu setu, nech by tu mal narodeniny aj sam panboh. A navyse mi jasne, ze ak by to nebolo v ramci turne, asi by to cele stalo nepomerne viac, a tak by sa znovu zacali ozyvat stare zname hlasy, ktore by Radio_FM kritizovali za to, ze rozhadzuje peniaze koncesionarov na koncerty nejakeho DJa len kvoli svojim narodeninam. Myslim ze to takto vymysleli celkom v pohode. V ramci moznosti si vybrali najlepsie ako mohli. Snaha sa ceni.
napad by to bol dobry, keby s tym Tiestom prisli sami ... on ma ale turne po strednej a vychodnej Europe ... vyuzitie tejto sance sa ceni, ale on by tu vystupil tak ci tak - ci by _FM malo narodky alebo nie :))
A aby som sa este pridal k debate o zruseni Radia_FM. Myslim si ze FM je najlepsie co momentalne slovensky medialny trh ponuka. Je to asi jednina stanica, ktoru mozem pocuvat bez toho, aby ma ako posluchaca urazala. Drzim im palce, aby sa v tejto absolutne komercnej dobe dokazali postavit zoci voci tomu tlaku a vydrzali svoj protimainstreamovy trend! Zrusit Radio_FM by bola fatalna chyba.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň