Diskusia k téme Rádio_FM
Rastik, hras tu gangstra a na zaver ponuknes ako vzor stranku twistu s grafikou, napadom aj ponatim tak z obdobia ked som prvyraz videl Corel. Tusil som, ze srandujes. Mas ranu, fakt som zo zaciatku myslel, ze to pises vazne. A ty betar akoze :-))))) Fakt si nas dostal, ty figliar..
Co si uz kompletne ********? Twist? Dobry web?
P.S. Prihluply sa pise s Y
Lianka, nenecham sa vyprovokovat tvojimi prihluplimi citatmi, sice som ti chcel povedat aky je rozdiel medzi tebou a snehuliakom ale len hlupy kona hlupo, mas pravdu. K tomu vasmu webu, gulas je len prirovnanie, posobi to proste velmi natlacene a po stranach mate vela volneho miesta kde by pohodlne vliezlo menu, moj webmaster mi chcel urobit nieco podobne ale aby bola cela stranka prazdna a vsetko natlacene na stred to mi proste nesedelo. Pozrite si stranku Twistu, momentalne je sice v rekonstrukcii ale uvidite ako som to myslel s menu. Dakujem za konverzaciu.
Pozeram na otvorenu stranku fm.sk a nerozumiem ti, Rasto.
Vlavo je prehlad dnesneho vysielania hore mozny klik na konkretny den v tyzdni, aktualne tam bezi prave hrana skladba plus prehladny playlist posednych hodin vyielania, nizsie je velmi logicka sekcia s odkazmi na konkretne programove tipy a obsah najblizsich relacii -Nocny Zivot, Game News,Klik_FM, Album tyzdna,MediaNews, Hranost, poradie hitparad Slovak Gold a Top_FM ano aj reklama na Jasnu (nas exkluzivny partner) a odkaz na Musiclist - co je servis - zoznam hudobnych akcii u nas a v AUT, HUN CZ na najblizsie dni. Gulas je dost nevhodne slovo. daj tip na konkretny web ineho slovenskeho radia, nech vieme , ako sa to ma robit plz.. Radi sa poucime. Bez ironie.Peace.
No, NoName, tak si si precital, ano? Bol som sa na tej vasej stranke pozriet. Vy ste si dali urobit stranku na reklamy alebo web stranku radia? Okrem gulasu a toho, ze si za paet kacek bez DPH si mozeme nechat poslat SMS-ku aku skladbu prave hrate nie je nic! To ktory babrak vam ju robil? Nech vam vrati peniaze!!!
Bolo by dobré úplne prerobiť webstránku rádia_FM. Je nefunkčná a dosť neprehľadná. Kreativita je jedna vec, ale skrývať za kreativitu za každú cenu nie je dobrý nápad.
JL deejay. legenda.v tom najlepsom slova zmysle. tocil tu gramce na urovni este ked sme mali kazetaky
heh, ja som Gasolinu na _FM pocul len parkrat a to _FM pocuvam dost casto. Inac mne Gasolina nevadi... aj ked poznam aj lepsie regaetonove veci nez toto :))))
furt mam jeden nick, toho vaculika som si daql len kuoli sagvanovi :-)
tak som to myslel aj ja :-)))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))
akoze co tu riesite :-)
gasolinu hrali v lete tak ti ju zahrali. sindlerovu nehravaju tak by ti ju nezahrali. neni to jasne ? v com je zadrhel? ze gasolina je kalerab? ved hej. a ze sa chvalia ze hraju vela kvalitnej hudby? ved hej ci co ved hraju.
Ide o to ze Gasolinu hrali aj predtym(dost casto) a nielen na zelanie.
Ľudia z _FM sa tu každú chvíľu chvália, akú oni kvalitnú hudbu púšťajú do éteru...Prečo nerobia to, čo niekedy dávno vo Fun - nie, takú hudbu mi ti nezahráme, aj keď je to veľký hit..Funko to už nerobí, ale ani _FM, hoci by mohlo, ak sa chce považovať za progresívne rádio.
Kde inde ,vo funku ti uz nezahraju NIC. absolutne NIC. Mozes sa aj poskladat. O kvalitnej hudbe na FM nik nepochybuje, trtko, ani o tom ze to robia pre posluchaca ked zahraju aj takemu typkovi ako si ty.Dal si si to zahrat len zo skodoradosti? nechapem ta.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň