Diskusia k téme Rádio_FM
To je dobre, ze terajsie RADIO_FM nema tu ambiciu- vzdy totiz plati- bud kvantita alebo kvalita- oboje sa zatial na Slovensku ( ale ani vo svete) neda sklbit dokopy....
kexx- ani asi nema ambiciu, mam pocit, ze ludia odtial velmi presne citia co je masova telenovela a co moze priniest ich terajsie vyladenie radia. Ale ako napisal Bajko z funradia(respect)- nikdy nebol tento okruh verejnopravnejsi ako dnes.Tam idu take pecky niekedy, ze nexapem.
Dante- u nas to zaxvilu bude podobne- pokial sa 1.okruh SRo od zakladu nezmeni- to co predvadzal doteraz boli len kozmeticke zmeny, ale nic radikalne... _FM s takymto formatom moc velku sancu nema byt v TOP3...
Okolo nas je vela statov, kde su prve v pocuvanosti sukromne media. Napr. Polsko, tam jasne kraluje RMF FM. Statny rozhlas nema sancu.
pre verejnopravne pocuvanost nie je dolezita, ale SRo si musi udrzat prvu priecku :)
A co by si pri takejto hud. produkcii cakal??? Pokial niekto nehra odrhovacky 100-krat za den, nema sancu prerazit... ale ako som uz napisal- nielen ja- _FM je verejnopravne radio, takze pocuvanost by pren nemala byt rozhodujuca...
wonder osvedcuje dante-ho odpoved za spravnu.:) niet k tomu co dodat...
hudbu "robi" vylucne Demeter, Peter Graus vraj iba pomahal na zaciatku po marcelovom nastupe. o radiu s najlepsou muzikou aj cez den uz nemam osobne pochyb. _FM4ever
Veru, wonder sem chodieva, on by si mal poznat kolegov :-)
Mozno obaja :)))))) Pockame si na vyjadrenie kompetentnyx...
To by aj mna zaujimalo... Pocul som o dvoch menach: P. Graus a potom este Demeter.
Len tak mimoxodom, kto ma v _FM pod palcom hud. dramaturgiu????
Novy stream_FM na www.radiofm.sk. 128, 64, 32 - MP3 a aj OGG.
nikto nepovedal ze nie. ale my mame jingel s tymto sloganom. preto to tam 'fm' napisal. a uz to nemusime viac riesit...
Tak potom sa dčítať aj iné rádia, ale dobre.
fm sa da aj citat - www.radiofm.sk
proste slogan... :)
To by aj mna zaujimalo, ze ako??? Zeby na nete ??? :)))))
Nemusí robiť žiadne spravodajstvo, to dostane od svojho bračeka rádia Slovensko čerstvé ako chlieb. V publicistike sa tiež nepretrhnú, takže na jedno vysielanie v pohode stačí technik a moderátor, takže veľký team ani nie je potrebný. V pripade LIVE koncertov si tiež pomôžu externou firmou na klúč, alebo kolegami s SRo
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň